Nirvanka Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam wszystkich Od niedawna jestem posiadaczką auta z miękkim "ekologicznym " lakierem- mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy i wiedzy, którą zdobędę na tym forum- uda mi się zabezpieczyć je przed uszkodzeniami. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrayBoy Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam wszystkich od jakiegoś czasu "sprzątam" samochody Zebrałem już jakieś zabawki zaczynając od Plaka, a co za tym idzie też jakieś doświadczenia Cały czas brakuje tylko kasy i czasu na na nowe kosmetyki dla bryki Z chęcią posłucham krytyki bardziej doświadczonych w dziedzinie na co bardzo liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anabst Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek94 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Cześć wszystkim! Mam na imię Maciek, pochodze z okolic Krosna na podkarpaciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam Serdecznie. Witam wszystkich zmotoryzowanych. Mam pytanie : Co sądzicie o wynajęcie myjni samochodowej na godzinę. Dodam, że myjnia wyposażona jest w niezbędne rzeczy jak: Myjka Karcher wysokociśnieniowy, dodam że ciśnienie zwala z nóg odkurzacze Karcher wiaderka z separatorem mocne oświetlenie pomieszczenie 70m zamykane możliwe środki do czyszczenia Dodam że jest możliwość wynajęcia odkurzacza piorącego, co pozwoli samemu wyprać tapicerkę jak i dywaniki w waszym kochanym autku Co sądzicie o takim pomyśle Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3marek3 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich Marek z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SauberClean Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Część Wszystkim!!! Nowy salon kosmetyki z Krakowa Będziemy dzielić się doświadczeniami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecomyjnia Łódź Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Siema Tu Przema z Łodzi zawitał na dobre - prowadzę mobilną myjnię parową i zamierzam iść w detaling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek12 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam,Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinesku Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów, z tej strony Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Przeglądam już dłuższy czas to forum. Potężna kopalnia wiedzy. Przepraszam za moją nieuprzejmość, ale dopiero teraz się przywitam! Nazywam się Wojciech, cieszę się bardzo, że odkryłem to forum i mogłem pogłębić swoją wiedzę odnośnie dbania o swój samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysstian Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hejka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoszmk Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam serdecznie! Tak wiele pytań i tak wiele odpowiedzi, że nie wiem kiedy przekopię się przez te wszystkie strony Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankrzysztof1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Przyzwoitość i dobre wychowanie tego wymaga - więc WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
077bart007 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam i pozdrawiam z lubuskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
authority Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, forum przeglądam od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milko84 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 To mniej więcej tak samo jak ja Zarejestrowany Paweł siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remmy87 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Remik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big69 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam forumowiczów.big69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaal14 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Siemano jestem Rafał ,bardzo interesuje mnie detailing samochodowy, sam mam czarna perłe ktora potrzebuje dopieszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek251 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Po kilku dniach czytania forum po kilkanaście godzin na dobę przyszła pora na rejestracje Witam wszystkich entuzjastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi