Skyn3t Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyner Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam wszystkich z Łodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatWroclaw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam wszytkich użytkowników Liczę na rozwijanie pasji i wymianę doświadczeń Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revo7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MavDetail Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czesc Wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybe Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawa Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1214wm Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich z okolic trójmiasta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave0103 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich maniaków błysku i lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich, pracownik myjni BMW od samochodow nowych i uzywanych. Mania na czystosc musi byc Trójmiasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slade00 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalskyYOOO Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam Forum czytam od ponad miesiąca, ale okazało się że chyba zostanę na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomci84 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam wszystkich mam nadzieję znaleźć coś dla swojej Hani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilio4 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid328 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek51 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam,postanowiłem sam zabezpieczać lakier SRP+EGP Autoglyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trololo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witojcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cleancarkocik Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrucha Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek19 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaczapel Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam serdecznie Forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpasol24 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Siemka wszystkim! Krzysztof z Gniezna :-) Zaczynam od niedawna swoją przygodę z detailingiem ;-) I bardzo cenię forum ;-) Obiektem na którym obecnie przeprowadzam zabiegi jest moje Mondeo Mk3 2.5 v6. Zainteresowania to stunt motocyklowy a od niedawna detailing :-D Dzięki i miłego forumowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian320d Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Wszystkich serdecznie. Nazywam się Krystian jestem z okolic Krakowa. Lubie dbać o swój wóz jak i motocykl lecz czytając trochę to forum dowiedziałem się jak wiele nie wiem na temat poprawnego dbania o lakier i nie tylko dlatego tutaj jestem Mam nadzieje, że zdobędę odpowiednią wiedzę i na wiosnę zacznę działać z porządnymi kosmetykami i uzyskam dobre efekty Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlekosław Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Hej mam na imię Kacper, jestem z okolic Krakowa, postanowiłem tutaj założyć konto gdyż chce by moje auto robiło duże wrażenie, natomiast nie wiem jeszcze jak o nie dobrze zadbać Jeżdżę Hondą Prelude Vgen w granatowym metallic Mam nadzieję że mi pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi