Ecocar Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam. Pozdrawiam z chlodnej Szwecji, chcialbym zdobyc duzo informacji od was profesjonalistow jak i rowniez podzielic sie moimi doswiadczeniami ktore bede zdobywal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Cześć Wszystkim. Myślałem, że dbam o samochód, a później trafiłem na kosmetykaaut.pl ;-) A trafiłem do Was z touranklub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin7888 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam zacne grono Marcin jestem z hajnówki, woj.Podlaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j0hnDEER Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dzień dobry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary24 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam ! Od dłuższego czasu przeglądam forum ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr1Krk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, postanowiłem rozpocząć pracę nad moim samochodem Dlatego tu zawitałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magyzy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczii Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Siemanko wszystkim jestem już tutaj nie 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian_1111 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba666 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich serdecznie Forum przeglądam od niedawna i postanowiłem troszkę zadbać o autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parocar Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich zajmuje się kosmetyką samochodową i trafiłem tu w celu zgłębienia swojej wiedzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks87 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam Wszystkich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalkowatz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam, elo pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onelove Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zacząłem się interesować polerką idę do pracy w tej kopalni wiedzy. Dzięki za dzielenie się. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz0095 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam, od dłuższego czasu interesuje się "auto detailingiem", zarejestrowałem się na forum żeby pogłębić swoją wiedzę i zacząć ją wykorzystywać w praktyce. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polech Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na2wiadra Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobofz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjusz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 czolem jestem tu nowy i zamierzem się troche od Was nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman_leo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam serdecznie grono Szanownych AutoDbaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtuq Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam serdecznie wszystkich na forum, zaczynam przygodę z car detalingiem i mam nadzieję, że się dobrze mną zajmiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex91 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam wszystkich zgromadzonych na forum hehe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam wszystkich zainteresowanych dopieszczaniem swoich aut. Jesli wam rowniez stara mowi przed polnoca "kochanie, kiedy bedziesz lozku?" jak znowu jestescie przy aucie glaszczac je nowo nabytym srodkiem, to znaczy ze dobrze trafilem:) Pozdrawiam wszystkich, hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffmann Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam wszystkich użytkowników forum o pielęgnacji samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi