michael149 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam Kupiłem e39, teraz czas na doprowadzenie tego samochodu do normalnego porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomashek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam Moje auto to civic V gen coupe którego odrestaurowałem i ma cały czarny nowy lakierek o który trzeba zadbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk89 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam Wszystkich zapaleńców. Zarejestrowałem się na forum żeby nauczyć dbać się o swój samochód i odpowiednio go pielęgnować. Poruszam się aktualnie LEON'em III FR 1.4 TSI ACT 150km z końcówki 2014, który zakupiłem jako demówka 3 miesiące temu i niestety autko ma dużo swirli. W przyszłym roku planuję polerkę i będzie dobrze Aktualnie zakupiłem już świetne mikrofibry takie jak cloudbuster, dry me crazy i kilka poorboyów do polerowania po pastowaniu. Do tego kupiłem cleaner od Poorboy's professional polish i pastę Poorboy's red:) W niedalekiej przyszłości chcę dokupić jakieś kosmetyki do felg, plastików, skóry i jakiś AIO i APC, ale jeszcze nie wiem co. Podsumowując moje powitanie, życzę szerokiej drogi i idealnego lakieru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin- Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam Wszystkich. Kilka dni temu zakupilem cały zestaw polerski z zamiarem rozpoczęcia swojej przygody z detailngiem, więc wypadałoby tez zawitac i tutaj i zaczerpnąć jakiś rad od bardziej doświadczonych Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Cześć, Witam. Jestem Michał i mam zamiar "pobawić się' przy moim aucie w detailing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OłóweK Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lusio Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Powitać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetman Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Hej, witam wszystkich. Jestem z wawy i od jakiegoś czasu czytam to forum i zgłębiam podstawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaN_ Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr-gozdowiak Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMKmyjnie1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam wszystkich , jestem nowy i ZIELONY w te klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekJO Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Czytam forum i uczę się teorii od dłuższego czasu a teraz powoli przychodzi czas na praktykę, pierwsze smarowidła już jadą Będzie się działo, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusiuu Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam, jestem z Wawy i poruszam się Peugeotem 307. Chcę o autko trochę zadbać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lala Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam jestem z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarni Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troll202 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dobry wieczór wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam jestem z okolic Gorzow Wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miasolek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 cześć i czołem! z tej strony kłania się Paweł z pięknego Grodu Kraka. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_dolega Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemka wszystkim Pzdr z podkarpacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyBravo77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Siemka. Pozdrowienia z lubelskiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noburo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam wszystkich jestem z mazowieckiego a na co dzień przebywam w UK , a forum obserwuje już od dłuższej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi