Bogus Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamitsu Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dzień dobry wszystkim forumowiczom, o ile mi wiadomo - prawo witania posiada gospodarz, więc to nie ja witam a mogę być przywitany Dotychczas moja dbałość o czystość dotyczyła mieszkania i.. skórzanych butów. Jestem w trakcie zakupu pierwszego samochodu (używany) więc zacząłem poszukiwać technik i środków, które pomogą mi wyczyścić go gdy odbiorę już kluczyki Tak trafiłem na Forum Kosmetykaaut.pl Pozdrawiam serdecznie, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snky1987 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
londasambda Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam wszystkich, mam na imię Sylwiusz, moje auto to Seat Leon ze strasznie zaniedbanym lakierem więc chyba nie muszę tłumaczyć po co zarejestrowałem się na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab93 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam wszystkich amatorów detailingu, byłem biernym użytkownikiem tylko czytałem podziwialem prace użytkowników i powoli zbieralem swoje sprzęty do prawidlowej pielegnacji swojego auta. Gdy juz zaczeły się schody postanowilem założyc konto i zacząc aktywnie się udzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek2256 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayJ Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarenio99 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Hej _______ ceny przeprowadzek w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoscik Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinatbg Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zingzing Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakos94 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Vectry - czarna perła i jak wiadomo nie łatwo jest utrzymać taki lakier... od razu wyskoczę z pytaniem, czy znajdę gdzieś jakiś skrótownik typu: 'jesteś początkujący te produkty są dla ciebie ' Wysłane z mojego szajsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoslca Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_west_ Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam wszystkich. Od niecałego roku mieszkam w Szwajcarii i skorzystawszy ostatnio z usługi detailingu wnętrza w Zurychu nie do końca byłem zadowolony z efektów (może miałem za wysokie oczekiwania...). Tak więc zmotywowany wzięciem spraw w swoje ręce trafiłem tu aby się czegoś nauczyć Pozdrawiam! Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamitsu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Vectry - czarna perła i jak wiadomo nie łatwo jest utrzymać taki lakier... od razu wyskoczę z pytaniem, czy znajdę gdzieś jakiś skrótownik typu: 'jesteś początkujący te produkty są dla ciebie ' Z tego co widzę - dodaj do koszyka wszystko , nawet jeśli nie teraz to przyda się za chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17misiek09 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witajcie :-) Posiadam volvo s60 w kolorze 452-46 :-) autko ma okrągłe zarysowania pewnie po myjni mechanicznej itp od 2003 roku mogło się wydarzyć wiele :-) pracuje nad nim mocno. Próbowałem polerki mechanicznej ale skończyło się na uszkodzeniu elementu i komplet past menzerna 400+2500+4000 leżą sobie w szafie... rzuciłem się w stronę ręcznej korekty i zakupiłem kilka specyfików meguiar's :-) jednak efekty wciąż są znikome :-( błysk jest i rysy są... zarejestrowalem się na forum w celu uzyskania informacji czym i jak się tego pozbyć :-) albo jak wykorzystać to co mam żeby auto zmieniło swój wygląd na taki jak oczekuje :-) liczę na waszą pomoc i doświadczenie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoWizard Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikers Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich, od dłuższego czasu czytam forum. W końcu przyszedł czas na rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LHamilton44 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam ! Tak jak kolega wyżej, od jakiegoś czasu czytam forum, lecz zarejestrowałem się dopiero teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwas Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maffnl Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo007 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belebele Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam wszystkich Jakiś czas pracowałem na myjni, ale teraz w końcu przyszła pora żeby spróbować tego, czym najbardziej się interesuję, mam nadzieję że mi w tym pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamitsu Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Bywa w tym wątku jakiś mod/admin aby przywitać nowozarejestrowanych, czy to jest wątek "w próżnię"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlkwow Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych :-) przybyłem czerpać wiedzę i dbać w należyty sposób o swoje 4 kółka korzystając z informacji zebranych na forum. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi