michalstobrawa Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Chcę się nauczyć prawidłowo konserwować lakier mojego auta i z tego powodu trafiłem do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidK09 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Cześć Jestem Dawid, mieszkam w Warszawie. W tej chwili jeżdżę BMW E46 z '99 roku. Coś tam kojarzę na temat kosmetyki samochodowej, ale wiedzy nigdy dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam! Od niedawna śmigam Mazda 6 147 KM Kombi z 2006 roku. Lubię wszystko robić porządnie dlatego trafiłem na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody94 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siema wszystkim !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4sh85 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13matt13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam, od jakiegoś czasu czytam forum i w końcu założyłem profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loot Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam, kłaniam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witajcie Postanowiłem nieco zapanować nad samochodem (kupiony jakiś czas temu i już niestety bardzo zapuszczony). Na razie przyswajam ogrom wiedzy jaki jest tu dostępny. Pytania pewnie z czasem się pojawią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam , Grzegorz , śmigam Mondeo MK4 kolor - Czarna Pantera coraz bardziej dopieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac66 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam Wszystkich jako nowy użytkownik, troszeczkę już poczytałem forum, ale jeszcze mało więc będę czytał dalej, następnie kompletowanie kosmetyków i do dzieła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman1974 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmarek Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzień dobry wszystkim i już na wstępie dziękuję czynnym użytkownikom, za wiedzę którą się dzielą i którą nabyłem śledząc wiele wątków na tym forum. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekM Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Cześć ! Forum czytam już od jakiegoś czasu , ale za praktykę zabrałem się od niedawna , dlatego mam nadzieję że nie będzie ze mną dużo problemów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1marek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam wszystkich! Na to forum trafiłem przypadkiem jakiś tydzien temu i od tego czasu spędziłem tu lekko 15-20h Jako ktoś kto nie uznaje brudnego auta, miło mi sie zrobiło gdy zdałem sobie sprawę, że mleczko sonaxa po myjce bezdotykowej to amatorka godna potępienia i można (a nawet trzeba) podziałać sporo więcej Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam wszystkich Jestem z Wrocławia i chcę spróbować swoich sił z kosmetyką na swoim aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius_2508 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam wszystkich Kłaniam się, Darek 5 lipca 2015, 20:52 Witam wszystkich Kłaniam się, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian wicik Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam wszystkich,forum podglądam od około roku. Jeżdżę A4 B5 z nieszczęsnym lakierem LY9B który mam zamiar odratować i poszerzać wiedzę co do detailingu,więc postanowiłem się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnar Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Siemka Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornat Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pansi Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi