Errdil Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Pozdrawiam.
psamolek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 witam, chce walczyc z lakierem na Seat Toledo II B5N. Czytam forum od dłuzszego czasu i postanowilem sie zarejestrować. PZDR
mcbrain Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Hej! Od dłuższego czasu czytam forum i postanowiłem się w końcu zarejestrować. Detailing uprawiam amatorsko i w celach relaksacyjnych
sokol Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witam , trafiłem na forum przypadkiem ;D ale widze kilka fajnych informacji
malinowy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witam wszystkich interesuje mnie kilka tematów z zakresu detalingu Ogólnie zajmuje sie profesjonalnie polerowaniem felg efekty juz niebawem zobaczycie Pozdrawiam
polawis Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witam rozpoczynam przygode wraz z zakupem nowej fury:))
dcfan Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, Jestem z Gdyni a na forum przyciągnęła mnie konieczność. Auto prosto po lakierowaniu i niesamowity brud pod maską. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami da sie to ogarnąć
Mickul Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Cześć, Pielęgnacja aut zawsze mnie fascynowała - od dłuższego czasu czytam forum i w zaciszu próbuję swoich sił na swoim aucie.
Adamzzz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Wiele rzeczy sie już dowdzialem ale praktyczne zajęcia dopiero przedemną. Kupiłem od kumpla za grosze niedawno polerke cyklo Rotacyjno orbitalna i z nią będę zaczynał prace nad moim audi a4. Mam nadzieje ze nic nie zepsuje. Pozdrawiam Adam
high_five Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, auto posiadam od niedawna, cały czas się uczę, jak o nie dbać. A że jestem człowiekiem, który stara się szanować, to co ma, to chcę równie dobrze zadbać o swoje "cztery kółka", stąd moja obecność na forum.
Masciak Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Servus wszystkim Juz czas odswierzyc moja Hanie i mam nadzieje, ze to forum mi w tym pomoze.
typro Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam, forum przeglądam od prawie roku i wreszcie się zarejestrowałem. Ciągle się uczę jak i czym dbać o samochód. A najbliższych wtorek to będzie wielki dzień. Coobah przeprowadzi korektę lakieru na moim aucie. Pozdrawiam wszystkich.
HaBart Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie.
Techniczny Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Mam na imię Dominik, jestem miłośnikiem marki VW, forum znalazłem przypadkiem i liczę że znajdę tu odpowiedzi na interesujące mnie zagadnienia. PozdraVWiam
PrzemoWWL Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich Przemek z WWL Dłuższą chwilę śledzę forum i projekty użytkowników, także wypadałoby się przywitać. Mam nadzieje, że niedługo będę mógł spróbować swoich sił na swoim aucie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi