laac Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Wita posiadaczka 19 letniej Skody Favorit - pewnie jedna jedyna taka na forum, więc będę rodzynkiem . Mam teraz sporo czasu, więc zamierzam się na poważnie zająć przywróceniem blasku temu autu, szczególnie że poprzedni właściciel nie dbał o nią należycie, ale też nie jest najgorzej. Wiele info już znalazłam, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć więcej i wkrótce podzielić się zdjęciami i relacją z prac . Pozdrawiam
Thomas207 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam, Poczytalem troche forum i postanowilem sie zarejestrowac, pierwsze kosmetyki juz kupione. Jezdze Peugeot 207 rocznik 2011, niedlugo odbieram 508, oba auta postanowilem gruntowanie zabezpieczyc zaraz po kupnie Pozdrawiam
Gość Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam kolegów Detailerów! O czymś takim jak cardetailing dowiedziałem się szukając na necie jakiegoś lepszego szamponu niż te z "cpnu". Najpierw nie mogłem uwierzyć jaki wielki wybór różnych różności jest na autokosmetyki.pl , ale im dłużej drążyłem googla zrozumiałem, że to cała obszerna dziedzina- doprowadzić i/lub utrzymać swój samochód do ideału . Zakupiłem właśnie nieźle utrzymane autko i chcę je doprowadzić do stanu "showcar" w czym mam nadzieje mi pomożecie .Pozdrawiam.
roomioo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Wita wszystkich wielki fan BMW . Mam nadzieje, że nie jeden z tych, którzy dodają marce splamionej w naszym kraju opini
Piotrek ! Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam! Zainteresowałem się cardetailingiem dopiero niedawno gdy kupiłem nowe CZARNE auto. Niestety utrzymanie w czystości czarnego samochodu nie jest takie proste jak poprzedniego srebrnego ;-) Tak że szukam odpowiednich środków żeby autko było czyste i błyszczące... i to z jak najmniejszym nakładem pracy :-)
prezesik142 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów!!
shao Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Zdrastwujcie, postaram sie nie robic balaganu
pavla Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Witam wszystkich Dopiero zaczynam zabawę z cardetalingiem Posiadam Clio z 2001 r koloru granatowego. Obecnie już nawoskowane megsem #16 ale im więcej czytam to forum tym większej ochoty nabieram na zakup i próbowanie nowych kosmetyków. Pozdrawiam
100kilo Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Witam wszystkich pasjonatów dopieszczonych aut :-)
facio Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 ja również się przywitam myślałem, że mycie auta to prosta sprawa a tutaj
qob Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Cześć dziewczyny i chłopaki. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
kopernik Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Witam wszystkich tu przekonalem sie jak mozna miec zadbane auto
prezes.gd Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Witam wszystkich pasjonatów auto-detailingu
fro Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Czytam forum już ponad rok, dzisiaj pierwszy wpis Pozdrawiam miłośników zadbanych aut
sagano88 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Witam wszystkich! Jak kolega wyzej czytam forum juz ponad rok, ale dopiero teraz cos tknelo mnie zeby sie zarejstrowac i dzielic z wami spostrzezeniami
tomekka Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Witam Wszystkich użytkowników dopieszczonych aut:)
Rekomendowane odpowiedzi