sirtrojan Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 ale dressingu na oponkach wciąż niet. Od siebie polecam Tire dressing Maqsa - robiłem ostatnio nim kółka w teścia aucie i wyszło kozak- tzw. wetlook. Zobaczymy jak z trwałością. edit: m911 był szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Łaaaah! Ogień Ja się nie mogę doczekać kiedy skompletujesz i odpicujesz Borewicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIAN1991 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Fajne Masz Te Poldonezy Liczę ze z Każdą chwilą będą ładniejsze Na Borka czekam z Niecierpliwością Podoba mi się ta buda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Poczerniłem zderzaki ale nie powiem wam czym bo będziecie się śmiać. Czyżby czarna pasta do butów Hehehehe Zgadłem Jak tak... to stara szkoła dla starych handlarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Plackiem teraz ładnie czuć truskawkami Teraz zacznę się bawić w profesjonalna chemie [ Dodano: 30 Marzec 2011, 18:40 ] Poldek jest kompletny tylko rozebrany do kapitalnego remontu Blacha jest w super stanie jedynie będę go malował całego. Fotki z przed demontażu Zaczęło sie od demontażu wnętrza do czyszczenia, a skonczylo na tym ze będę wyciągał silnik z skrzynia biegów i demontował cale zawieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Rozmijasz siez tematem, bo on brzmi "Pokaż swój blask", a do prezentacji aut jest inny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja pierdziele! Nie zgnite 1.4 16v ! ALe musisz jeszcze nad nim popracować. I ja bym wywalił te ohydne szare ,gumowe dywaniki i wrzucił czarne welurowe. Plastików na aucie jest sporo wiec musisz je ogarnąć prawidłowo,inaczej nie będzie efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zobaczymy narzazie zostaje seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tutaj jest coś dla Ciebie między innymi a propos plastików zewnętrznych http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Co do opalarki, dziś próbowałem i efektu nie widać żadnego Przed opalaniem oczywiście oczyściłem plastiki płynem sonaxa do plastików. Próbowałem tez preparatem mitopu do czarnina plastików ale tez niewiele dal. Przez chwile robiły się fajne czarne ale gdy wysechł znów robiły się blade. Nie ma rzeczy niemozliwych tez swojego spisalem na straty a jednak nie wyszlo tak zle zobacz ponizej zderzak golf szary - czarny Gdyby cos masz bardzo blisko do O-wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 W polonezie mimo tego ze listwę przegrzałem trochę tak ze jak nkladalem na nie preparat do czenrnienia wyparował odrazu to listwa byla nadal wylblakla, takiego efektu jak ty nie udalo mi się uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Moze masz fabrycznie szare a nie czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 świetna baza do detalingu Mam nadzieję, że wkrótce Twoje Poldki będą nabardziej dopieszczonymi w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Fabryczny baranek na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dla niektórych zwykły poldas, a w ciągu jednego dnia prawie 4 strony komentarzy Nie jedno porsche czy ferrari miało dużo mniej. Fajnie, że pojawiają się na forum "zwykłe" auta bo takie najlepiej się ogląda, zarówno samochody jak i przeprowadzone na nich korekty/zabezpieczenia lakieru. Pozdrawiam Ps. Tak sobie marzę po cichu, że może dożyję dnia kiedy na forum ktoś wrzuci temat korekty Alfy 75, nawet z silnikiem 1.8I.E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik_9 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Cezek śliczna 16-cha, aż dziwne że udało Ci się znaleźć takiego rodzynka . Mam nadzieje, że przetrwa u Ciebie w takim stanie parę latek bo coraz mniej tego na ulicach widać a przede wszystkim słychać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Fotki po lekkim poczernieniu Już zakupiłem glinkę, CHG i aplikator TriColore. Teraz czekam na listonosza i dobra pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mi sie obraz w oczach rozmazuje czy te foty sa miejscami jakies nie takie? Np. tylnie rejestracja badz przedni pas EDIT: Ok, otwarte w nowym oknie sa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cezek, na tych zdjeciach niestety niewiele widac a w dodatku trzeba komputer przekręcac w sensie monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 poczytaj o kadrowaniu zdjęc - tego się nie da oglądac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To są zdjęcia pokazujące pod jakim skosem Polonez może pokonywać teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kolega tutaj się zrobił chop troszkę i zamiast zrobić porządnie samochód po kilku radach dalej robi coś aby było. Proszę weź się za robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Proszę weź się za robotę dokładnie ! zrób całe auto tak jak sie należy wszystkie szczegóły i dopiero pokaż efekt tak zeby nas powaliło bo narazie to na zdjeciach widze krzywego poloneza takiego jak większośc tylko że czysty i nie zgnity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Myślę ze w sobotę albo niedziele będzie już pięknie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi