mj Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 CAR CRAZY, to z zamówieniem jeszcze poczekam :-) co by nie było to na stronie żadnego zapachu "NIKI" nie ma :-/
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ktm950, Dostawa jest na "cle", nie wszystkie produkty ale kilka nowych będzie mj, bo nie jest jeszcze wystawiony
wujek84 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kiedy można spodziewać się - 1Z Einszett Gummi Pflege Stift - aktywną piane Time to Shine SNOW WHITE - szczotka do opon Mothers tire brush
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 wujek84, 1) nie ma u producenta, być może już tego produktu nie będzie 2) na dzień dzisiejszy nie planujemy 3) powinna być w środę
wujek84 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzieki wielkie za info, przy okazji chciałem zapytać kiedy będzie dostępny QD chemical guys pro w dużych bańkach 3,8 L, bo powoli się kończy ..
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 wujek84, już jest
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ostatnio wpadło kilka ciekawych produktów zapraszam do systematycznego zaglądania do działu NEWS : http://showcarshine.pl/nowe-produkty np:
wujek84 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Hej, pisałeś Mariusz, że jest już QD Pro od chemical guys 3,8 L lecz na stronie sklepowej jest nie dostępny ? Od razu zapytam jak z dostępnością QD Auto Finesse Finale 5 L ?? Bo chyba na niego się zdecyduje. W następnym tygodniu zamierzam złożyć zamówienie Dodane po 8 minutach 26 sekundach: Mariusz zapomniałem dopytać o jakiś środek na mocne ślady po twardej wodzie, możesz coś doradzić ?? - Car Pro Cquartz spotless - Gyeon Q2M WaterSpot -Polytop Velox Verde Który najlepszy, na który się zdecydować, choć ten ost chyba u Ciebie obecnie nie jest dostępny, można się w ogóle go spodziewać ??? Dodam, że na aucie leży wosk naturalny, pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 wujek84, Pro detailer, niestety nie było w dostawie powinien być po weekendzie AF finale: także powinien pod koniec przyszłego tygodnia z tych 3 do water spots : spotless będzie najmocniejszy ale czy nie ruszy wosku to za bardzo nie wiem i obawiam się że osłabi, a jak water spot mocny to i tak do końca nie zmyje
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Kolejna partia ciekawych News-ów: pozostałe: http://showcarshine.pl/nowe-produkty
Michał82 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 CAR CRAZY, znajdziesz mi może na stanie DODO JUICE LIGHT FANTASTIC SOFT WAX tester 30ml ? Lub kiedy znów będą dostępne?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Michał82, aktualnie tylko white dimaond
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejne bardzo interesujące pozycje na półkach :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Kolejne pozycje które zasługują na wyróżnienie:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Kolejna partia Nowości, produkty których aktualnie nie znajdziecie gdzie indziej w Polsce:
Fancivi Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Mariusz wolniej z tymi nowościami bo jednego jeszcze koszyka nie wysłałem, a zaraz zacznę dokładać kolejne nowinki
Bzyk Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Kiedy znów będzie CHEMICAL GUYS CYCLONE DIRT TRAP ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Bzyk, Powinien być w przyszłym tygodniu, ale w temacie GG to mam już kolejną przydatną nowość, obserwuj dział news jutro
Bzyk Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Bzyk, Powinien być w przyszłym tygodniu, ale w temacie GG to mam już kolejną przydatną nowość, obserwuj dział news jutro
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Systematycznie wpadają do nas jakieś nowości, kilka wybranych:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Października 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Kolejna partia, tym razem pasty od Sonax-a http://showcarshine.pl/nowe-produkty
wujek84 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Kiedy można spodziewać się szamponu Sudzz Car Wash 3,8 l. Zdążę zamówić do końca trwania promocji jesiennej ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Października 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 [ref]wujek84[/ref], Niestety w najbliższym czasie nie będzie tego produktu, być może za miesiąc dopiero
wujek84 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 wczoraj przesyłka została do mnie wysłana, dzisiaj już o 7 do mnie kurier dzwoni, że będzie ok 9, ekspresowa dostawa z drugiego końca Polski, rewelacja, dzięki !!
Rekomendowane odpowiedzi