Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Zaskar teoretycznie mogę zamówić bez problemu ale mam uwagi odnośnie jakośći i przestałem zamawiać, duster jest duży ale dla prawidłowej jakości powinien mieć dwa razy więcej włókien, coś w stylu meguiars duster tylko że megs jest sporo droższy
kamilgt Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Jak pachnie Migliore bella lustra tire glaze?
Zaskar Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Zaskar teoretycznie mogę zamówić bez problemu ale mam uwagi odnośnie jakośći i przestałem zamawiać, duster jest duży ale dla prawidłowej jakości powinien mieć dwa razy więcej włókien, coś w stylu meguiars duster tylko że megs jest sporo droższy Gdyby się dało zamówić to byłbym wdzięczny i od razu mógłbym całe zamówienie puścić. Faktycznie ten Duster z Megs'a jest w kwocie chyba 180zeta, ale nie mogę go znaleźć na Twojej stronie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Jak pachnie Migliore bella lustra tire glaze? hmm, jak dla mnie to bez zapachu. Zaskar ok, dopisze tylko w sumie zanim dojedzie to minie pewnie 2-3 tygodnie jak czas goni to najwyżej doślemy jak dojedzie. Kolejna partia obserwacji ArtDeShine: ArtDeSpiros 3 :
Pan Miyagi Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Kolejna partia obserwacji ArtDeShine jakieś słowo komentarza, np. w kluczowej kwestii takiej jak kąt ustawienia tej maski? Bo mi wygląda na dość ostry. Ona nie jest zdemontowana z auta (panel do testów) ? to po myciu szamponem a jeśli nie to po jakim przebiegu?
Zaskar Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Zaskar ok, dopisze tylko w sumie zanim dojedzie to minie pewnie 2-3 tygodnie jak czas goni to najwyżej doślemy jak dojedzie. Super Pośpiechu nie ma, więc poczekam i będę obserwował co jakiś czas zamówienie. Dzięki.
kamilgt Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 kamilgt pisze:Jak pachnie Migliore bella lustra tire glaze? hmm, jak dla mnie to bez zapachu. kuuurde
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Kolejna partia obserwacji ArtDeShine jakieś słowo komentarza, np. w kluczowej kwestii takiej jak kąt ustawienia tej maski? Bo mi wygląda na dość ostry. Ona nie jest zdemontowana z auta (panel do testów) ? to po myciu szamponem a jeśli nie to po jakim przebiegu? - Jest to Panel testowy na którym leżą różne powłoki ADS i inne w celu analizy i obserwacji różnic między nimi (każda z nich ma coś czego nie ma inna i starają się wzajemnie uzupełnić) - bez przebiegu, na to przyjdzie czas jak będziemy dobrze znali początkowe właściwości powłok, ale już sporo jest np na YT, więc można zerknąć. - kąt trochę większy niż maska w aucie ale o połowę mniejszy niż np drzwi w aucie. - 6 mar 2015, o 13:30 aha : MYCIE: umyta mieszanką szamponu VP concntrated car wash i APC autosmart G101 i osuszony
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Ponownie w ofercie: PRIMA AMIGO , Testery FK itp.
cptolgierd Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Hej. Kiedy można spodziewać się padów 135mm Royalpads?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Hej. Kiedy można spodziewać się padów 135mm Royalpads? Dzisiaj miałem info że towar wysłany więc teoretycznie na jutro powinny być -- 13 mar 2015, o 09:32 -- Hej. Kiedy można spodziewać się padów 135mm Royalpads? Dzisiaj miałem info że towar wysłany więc teoretycznie na jutro powinny być -- 13 mar 2015, o 09:32 -- Kolejne ciekawe nowości : duże opakowanie : Nowy wosk: Koch chemie: Kilka z Soft99 m.in:
wujek84 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 hej, kiedy można spodziewać się MAINZ Cherish oraz MAINZ Bri-10 ?
Mainz Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 hej, kiedy można spodziewać się MAINZ Cherish oraz MAINZ Bri-10 ? Jak mogę w imieniu Mariusza na sklepie jeszcze nie ma, ale fizycznie paczka jest u Mariusza od piątku więc myślę, że śmiało można zamawiać
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Już jest
karambol Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Pytanie odnośnie artdekotsos, czy można pod niego zastosować amigo? Czy lepsza będzie dla niego jałowa powierzchnia?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Pytanie odnośnie artdekotsos, czy można pod niego zastosować amigo? Czy lepsza będzie dla niego jałowa powierzchnia? Jak najbardziej można
Zaskar Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Zaskar ok, dopisze tylko w sumie zanim dojedzie to minie pewnie 2-3 tygodnie jak czas goni to najwyżej doślemy jak dojedzie. Jak tam ten Duster, mija w sumie powoli 3 tygodnie więc pytam bo na stronie nadal brak. Bedzie jakaś szansa na dostawę w przyszłym tygodniu? Bo jak to potrwa dłużej albo w ogóle nie będzie to zamówie to co tam mam w koszyku a na dustera poczekam.
kandy Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Kiedy będzie dostępny Mainz Hype? Bo w żadnym sklepie nie mogę znaleźć wszystkich potrzebnych mi rzeczy, a u Was brakuje tylko Hype
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 @ Zaskar dzisiaj po południu dojechał towar i powinien być w środku , jak jest to jutro będzie dostępny na stronie. @ kandy jak jest u dystrybutora to będzie po weekendzie Z nowości już są pady Royal PAd do Dual Action z "otworem"
Zaskar Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 @ Zaskar dzisiaj po południu dojechał towar i powinien być w środku , jak jest to jutro będzie dostępny na stronie. Super, już zamówione
mj Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Czy będzie dostępne w najbliższym czasie Mr. & Mrs. FRAGRANCE - CESARE RED? Czy już w ogóle tego nie będzie?
kandy Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Wiadomo już jak z tym Hype? Jest u dystrybutora?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 @ mj przez najbliższe 2 tygodnie niestety nie @ kandy jutro wysyłają do mnie paczkę i jutro dopiero będę wiedział czy mieli i czy wysłali Z nowości które są u nas ale jeszcze nie w sklepie to : ArtDeShine Hybrid H2O-S - 300ml ArtDeKotsos Obsidian Wax - 200gm NanoFiber Towel - 30 x 60cm
Mainz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Paczka z hypem jedzie jutro do Mariusza więc w środę można śmiało zamawiać
Rekomendowane odpowiedzi