/miodu/ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 CAR CRAZY, a czy PA esclate lotion także jest spodziewany po nowym roku?
atvmmz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 CAR CRAZY, Yhym, nic pilnego więc zaczekam.
Pan Miyagi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jestem zadowlony, trochę drogo wychodzi ale efekt i wytrzymałość 6+
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 /miodu/, Te podstawowe produkty postaram się mieć chociaż producent sam tego nie chce, i polityka firmy idzie w tym kierunku żeby jak najwięcej produktów było wysyłanych z DE w celu zapewnienia świeżości. koszt wysyłki to tylko 20zł.
/miodu/ Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Czyli PA zamienia się w AVON. Czy to oznacza, że preparaty PA mają krótką datę przydatności, czy też producent boi się o warunki u handlarzy i nie chce przez to tracić renomy swojej firmy?
kamilgt Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 /miodu/, do tego dochodzi fakt, że wysyłka z Niemiec do dystrybutora to niezależnie od ilości siuwaksów 40€, a do klienta 9.90€ (Polski przedstawiciel dokłada do każdej przesyłki 5€, dzięki czemu klient płaci tylko 20zł a nie 40zł) Nie mają krótkiej daty przydatności, tak to sobie wymyślili, że klient teraz dostaje super świeży produkt wyprodukowany chwilę przed wysyłką, paczka jedzie DHLem 2-3 dni z Niemiec. U Polskiego dystrybutora (czyli i w sklepach niektórych partnerów) będą produkty na które jest największy popyt (qd, snow cake itp) Mi się to podoba, dodaje trochę ekskluzywności, no ale to już zależy kto na co zwraca uwagę Zamów przez Mariusza z Niemiec, dostaniesz fajną paczkę z cytrynowym wypełniaczem
/miodu/ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 kamilgt, dzięki za przybliżenie sytuacji. Myślałem już, że to jakiś spisek, a to chodzi o to,żeby dostać świeżutki, jeszcze ciepły cleaner.
M4ciek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 no nie wiem na oficjalnym sklepie PA w DE nie masz możliwości zamówienia niczego do Polski... powłoka PA która w Polsce jest oferowana w cenie ~240-250zł tam w przeliczeniu na Euro jest tańsza. Nawet licząc te 9,90 euro za transport i tak by wyszło w sumie jakieś 40zł taniej niż od polskiego oficjalnego dystrybutora
kamilgt Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Maćku ceny w de są netto, doliczałeś VAT? Dawno nie byłem na de stronie bo mnie wkurza wersja na ipada i nie wiem jak tam wyglądają ceny w porównaniu z naszymi dlatego pytam Poza tym nie wiem czy widziałeś nową stronę polishangel.pl, tam zamawiasz bezpośrednio do Polski z DE
M4ciek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 a fakt nie zauważyłem (pewnie dlatego że 99% sklepów online podaje jednak cenę brutto ) z drugiej strony nie ukrywam, że taka polityka jest średnio fajna dla klienta końcowego i nie wiem czy do końca zgodna z przepisami w UE (to samo stosuje Gtechniq - pamiętasz zapewne grupowe zakupy?)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 NEWs: 4NANO 2014:
bati Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kiedy będą nowości GYEON na stanie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 bati, Powinny być jutro
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 bati, mówisz masz : ..... do tego coś nowego do mycia szyb :
bati Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 bati, mówisz masz Mariusz poszło zamówienie
SJake Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 powłoka PA która w Polsce jest oferowana w cenie ~240-250zł Ojojo... przekolorowałeś. Jakie 240-250zł za COSMIC? Cena detal brutto: 219,95zł W DE: €39.28 netto, a w Polsce: €42.58 (licząc 1€=4,20zł) Daje nam to nam różnice €3,30. Cena na niemiekiej stronie podana jest NETTO, polskie sklepy w tym SCS oferują je w cenie BRUTTO.
Swoop Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mariusz, kiedy Wet Coat? bo patrzę, że wszędzie idzie a i u mnie by się przydał
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Swoop, nie ma w hurtowni ... dostawa powinna być za ok 1-2 tyg.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kolejna porcja News-ów: u kilka fajnych zestawów np:
_mefju_ Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mariusz, ten Lederzentrum do kierownic to jest na jednorazową aplikację?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 _mefju_, Cleaner raczej tak ze względu na to że jest to ściereczka nasączona produktem soft Clean. Odżywka spokojnie starczy na kilka kierownic i mieszków.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie mogło być inaczej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kolejny ciekawy News : wkrótce pojedyncze pady i pasty od Rupes. Clay pad od Dodo: oraz:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zima w pełni Ale Newsy muszą być Coś hard cutting:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Kolejny News-ik : i seria produktów Polytop np:
Rekomendowane odpowiedzi