Skocz do zawartości

Nowości i pyt. ,3DCarCare, ZYMOL, ArtDeShine , ClearCut

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

/miodu/, Te podstawowe produkty postaram się mieć chociaż producent sam tego nie chce, i polityka firmy idzie w tym kierunku żeby jak najwięcej produktów było wysyłanych z DE w celu zapewnienia świeżości. koszt wysyłki to tylko 20zł.

Opublikowano

Czyli PA zamienia się w AVON. :kox: Czy to oznacza, że preparaty PA mają krótką datę przydatności, czy też producent boi się o warunki u handlarzy i nie chce przez to tracić renomy swojej firmy?

Opublikowano

/miodu/, do tego dochodzi fakt, że wysyłka z Niemiec do dystrybutora to niezależnie od ilości siuwaksów 40€, a do klienta 9.90€ (Polski przedstawiciel dokłada do każdej przesyłki 5€, dzięki czemu klient płaci tylko 20zł a nie 40zł)

Nie mają krótkiej daty przydatności, tak to sobie wymyślili, że klient teraz dostaje super świeży produkt wyprodukowany chwilę przed wysyłką, paczka jedzie DHLem 2-3 dni z Niemiec.

U Polskiego dystrybutora (czyli i w sklepach niektórych partnerów) będą produkty na które jest największy popyt (qd, snow cake itp) ;)

Mi się to podoba, dodaje trochę ekskluzywności, no ale to już zależy kto na co zwraca uwagę 8-)

Zamów przez Mariusza z Niemiec, dostaniesz fajną paczkę z cytrynowym wypełniaczem :mrgreen:

Opublikowano

no nie wiem :P

na oficjalnym sklepie PA w DE nie masz możliwości zamówienia niczego do Polski...

powłoka PA która w Polsce jest oferowana w cenie ~240-250zł tam w przeliczeniu na Euro jest tańsza. Nawet licząc te 9,90 euro za transport i tak by wyszło w sumie jakieś 40zł taniej niż od polskiego oficjalnego dystrybutora :song:

Opublikowano

Maćku ceny w de są netto, doliczałeś VAT? Dawno nie byłem na de stronie bo mnie wkurza wersja na ipada i nie wiem jak tam wyglądają ceny w porównaniu z naszymi dlatego pytam ;)

Poza tym nie wiem czy widziałeś nową stronę polishangel.pl, tam zamawiasz bezpośrednio do Polski z DE ;)

Opublikowano

a fakt :) nie zauważyłem (pewnie dlatego że 99% sklepów online podaje jednak cenę brutto ;) )

z drugiej strony nie ukrywam, że taka polityka jest średnio fajna dla klienta końcowego i nie wiem czy do końca zgodna z przepisami w UE (to samo stosuje Gtechniq - pamiętasz zapewne grupowe zakupy?)

Opublikowano
powłoka PA która w Polsce jest oferowana w cenie ~240-250zł

Ojojo... przekolorowałeś. Jakie 240-250zł za COSMIC? ;) Cena detal brutto: 219,95zł

W DE: €39.28 netto, a w Polsce: €42.58 (licząc 1€=4,20zł)

Daje nam to nam różnice €3,30.

Cena na niemiekiej stronie podana jest NETTO, polskie sklepy w tym SCS oferują je w cenie BRUTTO.

• 2 tygodnie później...
  • Partner forum
Opublikowano

_mefju_, Cleaner raczej tak ze względu na to że jest to ściereczka nasączona produktem soft Clean. Odżywka spokojnie starczy na kilka kierownic i mieszków.

• 4 tygodnie później...