Burger Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 VALETPRO POLISHING APPLICATOR - brak SHOWCARSHINE APLIKATOR TRI KOLOR - brak LAKE COUNTRY POLISHING HAND PAD - brak MONSTER SHINE APLIKATOR TRI COLOR - brak. Mam nadzieję, że chociaż jeden z nich będzie wkrótce dostępny.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Promocja na dobry początek : do niedzieli do godziny 23:59 na hasło KosmetykaAut 10% rabatu na produkty BLACKFIRE :
DawPi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mariusz, nie zrozum mnie źle, ale może warto taką promocję zrobić, jak już będziesz mieć opisy tych produktów? Nie ukrywajmy - to nowa marka na naszym rynku i pasuje ją jednak trochę poznać.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 DawPi, Jutro powinny się pojawić przynajmniej te najbardziej zagadkowe
Swoop Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 DawPi, z tego co słyszałem, wosk robi dobrą robotę więc warto czekać/kupić
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Urlopowa promocja ważna od 15 do 22 czerwca Żeby zachęcić do zakupów także w czasie przerwy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W ofertach promocyjnych sporo ciekawych pozycji m.in. dwa produkty Gtechniq HOT STUFF
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Od kilku dni wisi ciekawy Bonus :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Bardzo zachęcająca promocja na produkty Shiny Garage : Zapraszam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Świąteczna promocja od firmy Meguiar's :
CesOne Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie wiem czy ktoś sie już pytał, będzie dziś tester PB NL ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 CesOne, Niestety nie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Z okazji zbliżających się świąt specjalna oferta: 10% rabatu na cały asortyment do 21.12: Czyli pojedyncze produkty w cenach jak w zestawie P.S. Wiem że występują jakieś problemy z akceptacją kodu, jakby co to proszę wpisywać jak zawsze w miejscu na komentarz i będzie naliczone 10% Zapraszam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Tradycja to tradycja ......... Kolejny rok minął, bardzo dziękuje za obdarzone zaufanie i za tyle pozytywnych opinii Promocja jak zwykle w stylu urodzinowym : Zamówienie o najwyższej wartości złożone w lutym zostanie nagrodzone : Profesionalną maszyną polerską Krauss Z wszystkich pozostałych zamówień zostanie wylosowano jedno, które będzie nagrodzone: Powłoką kwarcową Ponadto każde z zamówień będzie premiowane drobną Niespodzianką. Promocja ważna od 03.02 do 28.02.2013 r. Dziękujemy wszystkim za kolejny rok współpracy.
The Shade Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam ! Czy wiadomo kto wygrał nagrodę główną a kto nagrody pocieszenia ?
Mess Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 I co było urodzinową niespodzianką dla każdego? Bo Mariusz zawsze dorzucasz gratisy, które wywołują banana na twarzy
Luppus Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 I co było urodzinową niespodzianką dla każdego? Ja powiem, że w paczce było tyle gratisów, że ciężko określić, które było urodzinową niespodzianką ale to nie pierwsze zamówienie u Mariusza i dlatego nie ostatnie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Dzisiaj podam oficjalnie do kogo jedzie maszyna (ta osoba juz wie) oraz do kogo jedzie kwarc (tu jeszcze nie było losowania)
m4rcyh Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Mariusz proszę cię sprawdź maila czy masz dobrego do mnie bo nic nie dostałem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Wyniki urodzinowej akcji: Polerkarotacyjna jedzie do osoby która złożyła zamówienie nr: #008999 Powłoka kwarcowa do osoby od zamówienia nr: #009033
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zapraszam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Poza promocją od Valet Pro dołączyła od firmy Urban:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kolejna promocja czyli mam trzy promocje działające jednocześnie
Pływak Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Mam pytanko jak skorzystać z tej promocji Urbana 1+1=3? Dodaje 3 do koszyka płace za dwa czy dodaje 2, a Wy dorzucacie trzeciego pada?
Rekomendowane odpowiedzi