grabek246 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 CAR CRAZY, jak tylko mrozy puszczą to zamawiam;P
Swoop Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jaką wartość miało największe zamówienie jakie do tej pory odnotowaliście? no właśnie, bo nie wiem czy mój budżet domowy to wytrzyma
adii Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jaką wartość miało największe zamówienie jakie do tej pory odnotowaliście? A najmniejsze ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 michałoś, ...... Ale jesteśmy sklepem detalicznym więc zamówienia nie są duże. grabek246, Swoop, adii, A tu się mogę pochwalić : 5zł (wysyłka 0zł bo był dzień darmowej wysyłki )
ariello01 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 CAR CRAZY, jakbyś troszke uchylił rabka tajemnicy to bysmy wiedzieli jakie sumy w chodzą w grę Np: >1000zl ( czyt wiecej niż tysiąc) >1500zł >2000zł Itd
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 ariello01, Powiem tak w Detalu 98% zamówień to kwoty dwu lub trzy cyfrowe.
ariello01 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 CAR CRAZY, podziekował. Wiem że mówienie o pieniążkach to dość tejmniczy temat ale coś tam zdradziłeś i za to Ci chwała a Bozia w woskach to wynagrodzi
Fancivi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 A od kiedy wchodzi w ofertę G-Techniq?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Fancivi, Koniec lutego albo początek marca ( konkretny termin będę wiedział ok 20 lutego )
Fancivi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Lepiej koniec lutego ;D dołożyłbym do zamówienia jeszcze coś od nich
art'ek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 w zeszlym roku mialem 2 miejsce i po rozmowie z Mariuszem wiem ze nie duzo mi braklo do 1 moze w tym roku mi sie uda
daniels Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 a ja chciałbym pogratulować Mariuszowi kolejnego roku i super sklepu chyba z najbardziej szeroką ofertą, szkoda że nie było szansy poznać się w realu tylko drogą mejlową ale mimo wszystko dziękujemy za super współpracę, cieszymy się że mogliśmy też jakoś tam pomóc i dziękujemy niejednokrotnie za pomoc z Twojej strony, tak trzymaj
Administrator AreK Opublikowano 2 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 CAR CRAZY, dzięki za cierpliwość dawno,dawno temu i wprowadzanie w temat. Życzę sukcesów na kolejne lata!!!
kempus Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Wszystkiego dobrego, niechaj sklepik się rozwija tak jak do tej pory, gwarancja sukcesu murowana!
kobsonn Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam wszystkich i bardzo dziękuje za kolejny rok udanej współpracy. Mam nadzieje że nikogo przez ten rok nie zawiodłem W ramach podziękowań przygotowałem 3 niespodzianki : - dla każdego i -dla stałych klientów 1) Klient który złoży największe zamówienie w lutym otrzyma Maszynę polerską LAre: Obrazek 2) Z wszystkich pozostałych zamówień będzie wylosowane jedno które będzie nagrodzone zestawem do mycia auta złożonym z : - rękawica Car Pro - Szampon Optimum - ręcznik Fluffy dryer 3) Każde zamówienie które będzie złożone przez klienta który już u nas zamawiał będzie nagrodzone dodatkowym bonusem (przeważnie dodatkowe akcesoria, ilość uzależniona od danego zamówienia) Jeszcze raz bardzo dziękuje za współpracę Oferta ważna od 2 luty do 29 luty. Liczy się dzień złożenia zamówienia Kiedy będą przyznawane i wysyłane nagrody?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Dziękuje bardzo za życzenia kobsonn, Polerka i zestaw, pierwsze dni marca, poza tym dodatkowe bonusy na bieżąco do zamówień.
kobsonn Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Acha, czyli do końca lutego trzeba kompletować duże zamówienie i złożyć je najpóźniej 29 lutego i w razie czego na początku marca rozpocząć zabawę nową zabawką Ach.. byłoby super...
jagmar Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 moje pierwsze zakupy kosmetyków były właśnie w pierwsze urodziny u Mariusza... wiec w tym roku trzeba będzie podtrzymać tradycję Trzeba tylko chwile poczekać aż te mrozy zmaleją
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Witam Maszynę Lare zdobył : Maciej R. z Łodzi GRATULUJĘ !!! Losowanie zestawu w przyszłym tygodniu jak wyprostuję wszystkie zaległości.
cptolgierd Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Gratulacje Dla Macieja! Możesz ujawnić za ile zł było zamówienie?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 cptolgierd,
Fancivi Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Hehe Łódź wygrala ;D No to zapasy Macku musiales zrobic mocne
kuraś Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 cptolgierd, jak zobaczyłem tego posta to mi się włos zjeżył na łydzie -dopóki nie wlazłem na poprzednią strone, lecz to było by zbyt piękne gdyż do tej pory i tak nic nigdy nie wygrałem
Rekomendowane odpowiedzi