Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jaką wartość miało największe zamówienie jakie do tej pory odnotowaliście? ;)

no właśnie, bo nie wiem czy mój budżet domowy to wytrzyma ;)

• Partner forum
Opublikowano

michałoś, :acute: ...... Ale jesteśmy sklepem detalicznym więc zamówienia nie są duże.

grabek246, :good:

Swoop, :D

adii, :song: A tu się mogę pochwalić : 5zł (wysyłka 0zł bo był dzień darmowej wysyłki ) :/

Opublikowano

CAR CRAZY, jakbyś troszke uchylił rabka tajemnicy to bysmy wiedzieli jakie sumy w chodzą w grę

Np:

>1000zl ( czyt wiecej niż tysiąc)

>1500zł

>2000zł

Itd :D

Opublikowano

CAR CRAZY, podziekował.

Wiem że mówienie o pieniążkach to dość tejmniczy temat ale coś tam zdradziłeś i za to Ci chwała a Bozia w woskach to wynagrodzi :)

Opublikowano

w zeszlym roku mialem 2 miejsce i po rozmowie z Mariuszem wiem ze nie duzo mi braklo do 1 :P

moze w tym roku mi sie uda :D

Opublikowano

a ja chciałbym pogratulować Mariuszowi kolejnego roku i super sklepu chyba z najbardziej szeroką ofertą, szkoda że nie było szansy poznać się w realu tylko drogą mejlową ale mimo wszystko dziękujemy za super współpracę, cieszymy się że mogliśmy też jakoś tam pomóc i dziękujemy niejednokrotnie za pomoc z Twojej strony, tak trzymaj :good:

• Administrator
Opublikowano

CAR CRAZY, dzięki za cierpliwość dawno,dawno temu i wprowadzanie w temat.

Życzę sukcesów na kolejne lata!!!

Opublikowano
Witam wszystkich i bardzo dziękuje za kolejny rok udanej współpracy.

Mam nadzieje że nikogo przez ten rok nie zawiodłem 8-)

W ramach podziękowań przygotowałem 3 niespodzianki : - dla każdego i -dla stałych klientów

1) Klient który złoży największe zamówienie w lutym otrzyma Maszynę polerską LAre:

Obrazek

2) Z wszystkich pozostałych zamówień będzie wylosowane jedno które będzie nagrodzone zestawem do mycia auta złożonym z :

- rękawica Car Pro

- Szampon Optimum

- ręcznik Fluffy dryer

3) Każde zamówienie które będzie złożone przez klienta który już u nas zamawiał będzie nagrodzone dodatkowym bonusem (przeważnie dodatkowe akcesoria, ilość uzależniona od danego zamówienia)

Jeszcze raz bardzo dziękuje za współpracę :good:

Oferta ważna od 2 luty do 29 luty. Liczy się dzień złożenia zamówienia

Kiedy będą przyznawane i wysyłane nagrody?

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje bardzo za życzenia ;)

kobsonn, Polerka i zestaw, pierwsze dni marca, poza tym dodatkowe bonusy na bieżąco do zamówień.

Opublikowano

Acha, czyli do końca lutego trzeba kompletować duże zamówienie i złożyć je najpóźniej 29 lutego i w razie czego na początku marca rozpocząć zabawę nową zabawką :-] Ach.. byłoby super... ;)

Opublikowano

moje pierwsze zakupy kosmetyków były właśnie w pierwsze urodziny u Mariusza... wiec w tym roku trzeba będzie podtrzymać tradycję ;) Trzeba tylko chwile poczekać aż te mrozy zmaleją :/

• 4 tygodnie później...
  • Partner forum
Opublikowano

Witam

Maszynę Lare zdobył : Maciej R. z Łodzi :good:

GRATULUJĘ !!!

Losowanie zestawu w przyszłym tygodniu jak wyprostuję wszystkie zaległości.

Opublikowano

cptolgierd, jak zobaczyłem tego posta to mi się włos zjeżył na łydzie :D -dopóki nie wlazłem na poprzednią strone, lecz to było by zbyt piękne gdyż do tej pory i tak nic nigdy nie wygrałem :cry: