dekanian Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 osobiście mam Gardenie. Faktycznie nie skręca się i tak łatwo się nie złamie.
mcwojek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Powitać Pozwolę podzielić się doświadczeniami, otóż przez budowę domu jak i późniejsza opiekę nad samochodami i ogrodem przewinąłem kilka (kilkanaście) węży. Z miejsca odradzam wszystkie marketowe wynalazki po prostu załamują się, pękają i dość szybko przecierają na załamaniach. Od kilku lat jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto węża. Przeszedł on już chyba wszystko od przytrzaśnięcia drzwiami garażowymi przez przejechania kołami samochodu, po mróz i zimę. Jestem z niego naprawdę zadowolony i szczerze polecam. po prostu wart swoich pieniędzy. posiadam 1/2" i nie widzę różnic przy spadkach ciśnienia wody w pracy myjki ciśnieniowej. do tego polecam te droższe końcówki są naprawdę ekstra, choć ich cena już nie koniecznie... Nic nie przecieka nie wyskakuje - jest OK
orh Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Powitać Pozwolę podzielić się doświadczeniami, otóż przez budowę domu jak i późniejsza opiekę nad samochodami i ogrodem przewinąłem kilka (kilkanaście) węży. Z miejsca odradzam wszystkie marketowe wynalazki po prostu załamują się, pękają i dość szybko przecierają na załamaniach. Od kilku lat jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto węża. Przeszedł on już chyba wszystko od przytrzaśnięcia drzwiami garażowymi przez przejechania kołami samochodu, po mróz i zimę. Jestem z niego naprawdę zadowolony i szczerze polecam. po prostu wart swoich pieniędzy. posiadam 1/2" i nie widzę różnic przy spadkach ciśnienia wody w pracy myjki ciśnieniowej. do tego polecam te droższe końcówki są naprawdę ekstra, choć ich cena już nie koniecznie... Nic nie przecieka nie wyskakuje - jest OK GArdena Skintech świetny wąż ! Miałem taki, warto zainwestować jak się kasę ...
Kama Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Ja przerabiałem już różne tanie marketowe wynalazki. Wszystkie pękają, zaginają się i ogólnie są do śmieci po sezonie. Kupiłem wąż w Lidlu i już 2 sezony wytrzymał - i zapowiada się (tfu tfu), że jeszcze kilka wytrzyma Uwielbiam ten sklep
kicaj Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Odświeżę temat. Czy ktoś może użytkuje wąż Carat? Macie jakieś opinie o tym produkcie?
ppwash Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Posiada ktoś to cudo ? Oferta Lidla ! jaka jakość?
lesniczy3 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Mam starszą żółtą wersję i za za te pieniądze to daję radę. Na pewno nie puchnie i się nie łamie. Ma 3 lata i muszę wymienić bo ma mikro dziurki od jakiegoś ostrego krzaka.
iivo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _38749.htm Nie jest drogi to chyba i ja sie na niego zdecyduje
ppwash Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Oferta z kwietnia, byłem wczoraj w sklepie . . . pusto Jakby ktoś spotkał to cudo w którymś z wrocławskich oddziałów, proszę o cynk
iivo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Oferta z kwietnia, byłem wczoraj w sklepie . . . pusto Jakby ktoś spotkał to cudo w którymś z wrocławskich oddziałów, proszę o cynk Jeszcze będą w lidlu często się powtarzają takie rzeczy
Koni Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 co sądzicie o takim wężu?: http://www.mydeal.pl/dom_i_wnetrze-wygo ... tml?pos=98 pytam tylko z ciekawości bo pierwszy raz widzę taki wydłużający się
maluch Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Mnie jakoś nie przekonuje. Przejedziesz po mokrym, troszkę piasku złapie i masz cały wąż do wyczyszczenia. Zwykły wydaje się bardziej praktyczny. Ten na pewno jest bardzo wygodny. Znakomicie się takie coś sprawdza w wężach do lakierowania.
Tomek WRO Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Mnie przekonuje rozmiar po opróżnieniu Ciekawi mnie czy bez problemu można wymieniać przyłącza i jak z zaginaniem się. Gdyby był to początek sezonu to kupiłbym sobie.
chris18404 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Troche odkopie temat;-) Czy ktos uzywal weza ogrodowego marki cellfast ecolight taki szary z paskiem bialym? Czy jest on wart swojej ceny ja szukam 3/4 cala 50metrow a ten wlasnie waz jest na allegro za 100zl. Co o nim myslicie.?
saddam Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Użytkuje ktoś z Was któryś z poniższych węży? Potrzebuję takiego 3/4, 20-25m, żeby się nie łamał, nie skręcał i był bardzo elastyczny (zawijanie na bęben). Będzie służył przy myciu samochodu, do podlewania trawy i drzewek owocowych. 1. Cellfast Professional 2. Cellfast Multiflex
bgs Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 saddam, posiadam wąż tegoż producenta, lecz z serii Hobby -- brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
saddam Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Też myślałem wcześniej o Hobby ale napotkałem opinię w internecie, że jednak potrafi się skręcić i jest twardy. Średnicę wewnętrzną też ma chyba mniejszą niż wymienione przeze mnie.
radex1978 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Ja kupiłem Hobby ATS2 - pierwsze rozłożenie masakra strasznie się zwijał. Teraz jest w miarę OK, ale raczej nie jest wart swoich pieniędzy...
szczepciu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, Koledzy od kilku dni jestem na etapie wyboru nowego węża ogrodowego. Zastosowanie typowe, podłączenie do myjki(K7 Premium) + nawadnianie ogrodu (ogródka ). Parametry: 3/4 i długość 25m. Poszukałem trochę na forum i mam kilku kandydatów: Cellfast Hobby ATS2 Cellfast MULTIFLEX ATS. Byłem już prawie zdecydowany na Hobby ATS2 można spotkać się z negatywnymi opiniami na jego temat. Czy ktoś użytkuje go od dłuższego czasu i mógłby się wypowiedzieć? Dodatkowo, ponieważ stary wózek na wąż odmówił posłuszeństwa dokupiłbym Wózek metalowy CELLFAST EXPLORER. I ostatnie pytanie, ponieważ do wymiany idą także złączki to czy możecie jakieś polecić? Byłem w Castoramie, i wydawało mi się, że mosiężne będą dobre, jednak ich jakość nie wzbudziła we mnie zaufania / mówiąc szczerze wyglądały tandetnie. Z góry dzięki za odpowiedź.
adek1983 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Również po lekturze przymierzam się do takiego modelu.
Rekomendowane odpowiedzi