borowa Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Od wgniotek fachowców masz tutaj - http://www.autodent.com.pl/ , oferowali również malowanie, ale oddałem do zwykłego lakiernika, ponieważ było taniej, a również zrobił naprawę miejscową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Auto dent BARDZO polecam, robiłem kilka wgniotek..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mistrzowie szukam informacji z innej beczki. Potrzebuję magików od bram garażowych na wymiar. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Wymiar bramy dwuskrzydłowej 4,2m x 3,5m (szer x wys) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 mi brame robili w domo http://oknadomo.pl przedzwoń może coś ciekawego Ci zaproponują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever86 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Od wgniotek fachowców masz tutaj - http://www.autodent.com.pl/ , oferowali również malowanie, ale oddałem do zwykłego lakiernika, ponieważ było taniej, a również zrobił naprawę miejscową. Auto dent BARDZO polecam, robiłem kilka wgniotek..... Robiliście tam coś ostatnio? Macie jakiś namiar? Telefon ze strony nie odpowiada, mail nieaktualny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Z usług AutoDent korzystałem w marcu, na stronie/fb numer jest ten sam, który mam w telefonie, problemu z kontaktem nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO11 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Panowie pomóżcie bo już mam mętlik w głowie. Szukam ( w Lublinie) naprawdę dobrego lakiernika. Kupiłem zderzak, który trzeba pomalować w kolor mojego auta, chciałbym żeby to wyglądało idealnie. Polecicie kogoś, komu warto zaufać? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roost Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ktoś może polecić jakieś studio detailingowe na korekte lakieru. Coś okolice Lublina, Puławy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Roost, masz detailkinga mają papiery na mohsa, profesjonalny detailing samochodowy bardzo mi się podobaja ich relacje i praca, auto wizard się mocno rozkreca teraz, s plus- te wszystkie są z lbn w pulawach jest raczej bida, bo po lakierniczemu podchodzą ew. kogos hobbistycznie co nie ma dzialalnosci. i wszystko zależy co chcesz czy powloke czy coś prostszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roost Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Roost, masz detailkinga mają papiery na mohsa, profesjonalny detailing samochodowy bardzo mi się podobaja ich relacje i praca, auto wizard się mocno rozkreca teraz, s plus- te wszystkie są z lbnw pulawach jest raczej bida, bo po lakierniczemu podchodzą ew. kogos hobbistycznie co nie ma dzialalnosci. i wszystko zależy co chcesz czy powloke czy coś prostszego Spk dzięki właśnie myślałem o auto wizard albo Primus pod Lublinem. Ale jeszcze luknę sobie tego Detailkinga. Głownie to chodzi mi o pełną korektę lakieru, bo jak patrzę na ten czarny lakier.... to cos się robi, a w słońcu to już pełna jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoWizard Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Roost zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Roost, masz detailkinga mają papiery na mohsa, profesjonalny detailing samochodowy bardzo mi się podobaja ich relacje i praca, auto wizard się mocno rozkreca teraz, s plus- te wszystkie są z lbnw pulawach jest raczej bida, bo po lakierniczemu podchodzą ew. kogos hobbistycznie co nie ma dzialalnosci. i wszystko zależy co chcesz czy powloke czy coś prostszego Spk dzięki właśnie myślałem o auto wizard albo Primus pod Lublinem. Ale jeszcze luknę sobie tego Detailkinga. Głownie to chodzi mi o pełną korektę lakieru, bo jak patrzę na ten czarny lakier.... to cos się robi, a w słońcu to już pełna jazda. Pytałem w Detailkingu o pełną korektę mojego auta, ale cena mnie przeraziła w porównaniu do JK. W AW nie pytałem, ale skoro są tutaj to pewnie do nich również napiszę Również mam czarny metaliczny lakier w bardzo kiepskim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Orientujecie się może czy przy takich temperaturach pod Galą można chlapnąć auto [najlepiej na wiadra] ? Nie myłem tam nigdy i nie wiem w sumie jak ta myjnia jest tam zlokalizowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukiernick Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 ktoś poleci zakład regenerujący felgi? Ryki, Opole Lublelskie, Lublin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ryki profil wpisz w google. Robilem 3 komplety felg i jestem bardzo zadowolony. Tylko jak masz polerowane ranty to nie bierz ich "zabezpieczenia kwarcowego" poza tym bez zastrzezen, no jedynie teraz to z terminem pewnie będziesz musial czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukiernick Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoWizard Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszamy serdecznie kontakt najlepiej telefoniczny, fb lub email nie bywamy tu codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek91 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Orientuje się ktoś gdzie można spokojnie umyć autko przy użyciu swoich kosmetyków? Chodzi mi o jakąś myjnie bezdotykową gdzie właściciele oraz inni ludzie nie czepiają się o to. Ktoś ma jakieś doświadczenia jeżeli o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kiedyś można było na Koncertowej kolo Luxmedu... jak niema kolejki właściciel nie miał nic przeciw ale to bylo jakiś czas temu czy sie nie zmieniło nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ostatnio bylem o 13 i był komplet. Nie wspomnę tez o nowym dozorcy który przegonił mnie z wiaderkiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jak wyglądał ten dozorca i czym przyjechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Orientuje się ktoś gdzie można spokojnie umyć autko przy użyciu swoich kosmetyków? Chodzi mi o jakąś myjnie bezdotykową gdzie właściciele oraz inni ludzie nie czepiają się o to. Ktoś ma jakieś doświadczenia jeżeli o to chodzi? Na diamentowej obok "Mega Meble" po g.19 nie ma ochroniarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 jakimś fordem(fiesta chyba) grubszy koleś ciemne wlosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wie ktoś gdzie w Lublinie można umyć komorę silnika od dołu? Miałem wycieki oleju i chce usunąć to co obecnie jest na silniku żeby sprawdzić czy gdzieś się nie pojawiają nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 620106 ostatnio bylem o 13 i był komplet. Nie wspomnę tez o nowym dozorcy który przegonił mnie z wiaderkiem ;/ Na Koncertową zazwyczaj wpadam wczesnym rankiem we weekendy lub wieczorami w tygodniu - wtedy jest dużo luźniej. Do tej pory jeszcze nikt nie przeganiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi