Denis Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 jakiś czwartek, jakaś koncertowa, jakieś mycie? Denis wpadaj na spota z A4klub, tam większa szansa na wspólne chlapanie niż jak na chwilę obecną tutaj jak widzę kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/7624 ... f/page-348 co dwa tygodnie pod Areną, ale z xMarcin95x uświadamiamy kolegów coraz bardziej detalingowo więc z czasem na myjkę też wyskoczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Coś ostatnio tu strasznie się cicho zrobiło , szkoda. tazman, wczoraj kolega z sektora obok pozamiatał ewidentnie wzorował się na tym : :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ewidentnie wzorował się na tym : :D moze jak by mocniej tarł tym papierem to by uzyskał efekt Coś ostatnio tu strasznie się cicho zrobiło , szkoda. to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Big znalazłem Twój temat gdzieś na forum o obszywaniu kierownicy w clio jak to wygląda teraz ? dalej ładnie się prezentuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dziś ktoś coś na koncertowej czy nadal cisza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Możliwe, że ja dziś wpadnę coś ochlapać na Koncertową. Raczej pod wieczór - jeśli są chętni możemy się zgrać. Co do spotkań pod Areną klimat jest fajny ale ogólnie biorąc stan lakieru to albo DRAMAT albo tylko dramat, na palcach jednej ręki można policzyć te ogarnięte detailingowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Big,byłeś wczoraj na koncertowej na dolnym parkingu około 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Byłem w czwartek na koncertowej. Zakładałem halogeny. Od ok. 17.30 prawie nikt na myjnie nie przyjeżdżał. Tylko na wizytę do Luxmedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ostatnio tez tam podjechałem ale od razu uciekłem jakieś płytki cieli i bezsens było by tam myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 09.07.2015 18:00 Spocik pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Spotujemy jutro pod stadionem po 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pewnie bliżej 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 fajnie wcześniej wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 GrzegorzLU, będę 9'tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Cimals, byłem wtedy pod Lidlem i nawet Ci widziałem. 8 lip 2015, o 11:13 Grzesiek, kiera w Clio wygląda super i nic ze skórą się nie dzieje. Polecam obszywanie na ul. Przyjaźni - to chyba najlepszy fachowiec w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 właśnie rożnie opinie wyczytałem na forach ze podobno na kierownicy się skóra przeciera. ciekawe czy podjęli by się demontażu w c4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Polecam obszywanie na ul. Przyjaźni - to chyba najlepszy fachowiec w Lublinie. Dawno temu obszywałeś tam? Czytałem gdzieś, że podobno teraz trochę gorzej robi niż kilka lat temu. Sam chcę obszyć kierownicę i zastanawiałem się właśnie nad tym na Przyjaźni lub BM Customs w Lubartowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W BM wykonanie na najwyższym poziomie, może trochę gorzej z jakością skóry. Znajomy obszywał 4 lata temu kierownicę, po roku już było widać zużycie. Ja korzystałem z usług kilkukrotnie, ręczne w skórze, słupki pod zegary w alcantarę itd, nigdy nie mogłem narzekać na wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dawno temu obszywałeś tam? Jakieś 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dawno temu obszywałeś tam? Jakieś 5 lat temu. Też obszywałem na Przyjaźni... on robi tak normalnie, Ci z Lubartowa bardziej bawią sie w takie łączenia kolorów, faktur, szycia kolorowymi nićmi itd... Co do jakości Passat ponad 5 lat przebeig ponad 180 000 wyglądała jak fabryczna, wygłaskana Transit już 3ci rok leci, tu gorzej bo i budowa jedna druga, i czasem brudne ręce jak to roboczym busie, troszkę kolor miejscami uciekł bo szył szarą skórą (taka była oryginalnie kierownica tylko z jakiejś plastikogumy no i deska też jest szara) poza lekkimi odbarwieniami nic C-max gałka zmiany biegów widoczna na blogu w relacji, ta ma mało bo jakies poł roku i wszystko ok Skoda Octavia- swieży temat bo ze 3 tygodnie ale robota jak zwykle profi... ze swojej strony polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Miałem proponować jakieś wspólne chlapanie, ale pogoda w tym tygodniu chyba nie będzie Nas rozpieszczać. Natomiast w świecie detailingu trochę się dzieje. Wpadł do Nas ostatnio mały czerwony samochodzik na korektę. Poniżej parę fotek z roboty Przykładowe wyprowadzenie jednej z głębszych rys Ogólny stan lakieru 50/50 Finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Byliby chętni na połowę 5l opakowań ADBL Tire, ADBL Shampoo i ADBL Wheel Warrior? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek2256 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 siema ja jestem z Lublina i bardzo chetnie -- 26 lipca 2015, 08:42 -- siema ja jestem z Lublina i bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Połowę tire chętnie, szampon mam i jest rewelacyjny, a miałem bardzo wiele szamponów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi