Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja przez ta pogode trochę się pochorowałem, więc odpuszczam, żeby się nie załatwić jeszcze bardziej :evil:

Opublikowano

przy takiej pogodzie chyba spotkanie nie ma większego sensu. Proponuję przenieść je na czwartek po świętach (może będzie cieplej i nie będzie lało.)

Opublikowano

Serwis klimy i naprawę sprężarki robiłem w Auto-Klima, Hutnicza 3 (parking pks za wordem), nie wiem jak z cenami, ponieważ na to nie patrzyłem, mają duży ruch, trzeba wcześniej się umawiać. Polecam.

Takie info w razie W, hiszpańska młodzież myje parchy jutro przed południem na naszej miejscówce. W czw odpadamy ze spota, lecimy na Motor Show do Poznania.

Opublikowano

Griffe, no jak zwykle, czyli czwartek na naszej miejscówce przy ul. Koncertowej od godz. 17.

Opublikowano

jako nowy również chętnie bym się pojawił :)

Jak będzie pogoda i czas to wpadnę na chwilkę pokazać się, zapoznać i podpatrzeć co nie co :) jak się wyrobię to też wezmę swoje zabawki i oblecę Ibi :)

Opublikowano

Ja również o 17 się melduję. Musze przechlapać mojego czarnucha - to będzie pierwsze chlapanie po położeniu powłoki, więc przewiduje fajne kropelki :-]