Denis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jak mnie croochy przygarnie to chętnie się spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jest tak paskudnie, że ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rafał ma w sumie rację. Dzisiaj z racji na pogodę nie bardzo jest sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobra. Czyli spotkanie przekładamy na słoneczny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ok, choć w sumie się trochę rozpogadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Myć nie ma po co - bo pewnie i tak będzie padać. Można się tylko spotkać żeby pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja przez ta pogode trochę się pochorowałem, więc odpuszczam, żeby się nie załatwić jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 przy takiej pogodzie chyba spotkanie nie ma większego sensu. Proponuję przenieść je na czwartek po świętach (może będzie cieplej i nie będzie lało.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 podoba mi się ten plan. Jest prosty i łatwy do zapamiętania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Panowie gdzie nabijacie klimę w Lublinie? Chodzi o to żeby było dobrze i w miarę tanio. Znalazłem coś ciekawego: http://serwis-klimatyzacji-lublin.manif ... lin-cennik ale nie wiem czy 100zł to normalna cena za taką usługę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Panowie gdzie nabijacie klimę w Lublinie? Chodzi o to żeby było dobrze i w miarę tanio. Znalazłem coś ciekawego: http://serwis-klimatyzacji-lublin.manif ... lin-cennikale nie wiem czy 100zł to normalna cena za taką usługę? Polecam , u Ojca w samochodzie nabijałem jak jeszcze byli na Inżynierskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Serwis klimy i naprawę sprężarki robiłem w Auto-Klima, Hutnicza 3 (parking pks za wordem), nie wiem jak z cenami, ponieważ na to nie patrzyłem, mają duży ruch, trzeba wcześniej się umawiać. Polecam. Takie info w razie W, hiszpańska młodzież myje parchy jutro przed południem na naszej miejscówce. W czw odpadamy ze spota, lecimy na Motor Show do Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Też pewnie podjadę. Dajcie dokładnie znać kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Griffe, no jak zwykle, czyli czwartek na naszej miejscówce przy ul. Koncertowej od godz. 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 My już po. Pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Halo Lublin! Ktoś cos w najbliższych dniach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podobno czwartek 17, pogoda ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja niestety jutro nie wyrobie się więc odpadam. Miłego spotowania PS. Wybiera się ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja tez odpadam czwartki mam od 16 do 19 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 jako nowy również chętnie bym się pojawił Jak będzie pogoda i czas to wpadnę na chwilkę pokazać się, zapoznać i podpatrzeć co nie co jak się wyrobię to też wezmę swoje zabawki i oblecę Ibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Postaram się dzisiaj zajrzeć na myjnie. Na otwarcie sezonu w sobotę również się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dlaczego znowu tak wcześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja również o 17 się melduję. Musze przechlapać mojego czarnucha - to będzie pierwsze chlapanie po położeniu powłoki, więc przewiduje fajne kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dlaczego znowu tak wcześnie? nie wiesz jak to sie robi... ''jest 15-sta bierz kapote, szanuj siebie i robotę..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 jesli zamiezacie dluzej pospotowac dzis to bd 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi