Big Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No właśnie tez sie ostatnio pytałem co taka cisza? To kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Przyszły czwartek? Tam gdzie skóry itd? 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 REZERWUJĘ!!! Macieju sto lat - liczę, że będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ok. Wpisuję sobie do terminarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Przyszły czwartek? Tam gdzie skóry itd? 18? O.k. mi pasuje Griffe, pewnie, że będę ! P.S. Imieniny dopiero przede mną, ale dzięki za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zatem w czwartek o 18tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Co tu taka cisza? To tylko tylu chętnych na spotkanie? Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tego nie wiem. My z Maciejem zasiadamy o 18tej do hladinki i pogadamy o starych Polakach. Liczę jednak, że Marcin, Norbert i Sylwek też wpadną, bo Daniela niestety nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 wpadłbym ale wyjeżdżam dziś w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja moge pogadac o mlodych polkach a nid starych polakach P.s. zapomniales wymienic Rafala, chyba ze cos sie zmienilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Było wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A no było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 oj tam oj tam nie reklamujcie bo następnym razem będzie nas tylu co wyznawców tej sekty 13 lut 2015, o 23:02 dalsza relacja z C-max-a jak już pokazałem wosk był pancerny ale wosk to wosk ... przyszedł czas na powłokę zaczynamy mycie odbyło się bez zdjęć bo pogoda była fatalna, byle szybciej do cieplego garażu.... glinkowanie tak bylo po inspekcja po cięciu Wykończona maska... jest dobrze dach... po korekcie taka 50-siątka więcej na blogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam. Poszukuję w Lublinie firmy która odnowi mi felgi. Trzeba by je wyszkiełkować lub wypiaskować i pomalować proszkowo. Możecie polecić jakąś firmę, która zrobi to w rozsądnych pieniądzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 maclaz, http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zlitowałem się nad starym parchem, w sumie mycie za 3 dyszki na bezdotyku + wjechało lato. Wygląda to marnie, ale lepiej niż było ps. również polecam Felgi-Profil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 METAMORFOZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 gusiak11 potrzebuję jakiejś firmy w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 borowa, a myślałem ze ja mam brudne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 maclaz, do ryk jest raptem 70km a z kim nie rozmawialem był zadowolony z usług gościa z Ryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 maclaz, do ryk jest raptem 70km a z kim nie rozmawialem był zadowolony z usług gościa z Ryk Też polecam zakład w Rykach. Robiłem u nich felgi i wyszło bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Może i nie jest to w Lublinie ale.... Oddałem dwa komplety felg do lakiernika wiem źle zrobiłem .... ale jedne pomalował drugie mu zabrałem. Pomalowane felgi trafiły na auto i po jednej zimie syf tak wszedł w reakcje z lakierem że zrobiły sie żółte i niczym nie szło ich domyć. Jedne i drugie felgi trafiły do Ryk, okazało się że wszystkie 8 felg jest do prostowania trudno.... wyprostował. Nie chciał powiedzieć czym to robi ale trawi felgi jakimś kwasem bo felgi gotowe do malowania są białe (piaskowanie czy szkiełkowianie może uszkodzić strukture metalu jako że AL jest miekkie) Takie białe felgi maluje proszkiem na kolor ustalony z właścicielem a ma tego o...... a na to idze bezbarwny, nie pamietam teraz ale chyaba 2x. Felgi pomalowane przez lakiernika po jednej zimie nie do domycia dzis sa na samochodzie 3cią zime i w dalszym ciągu wygladaja jak nowe... Moje z kolei to wersja letnia ale nie mam najwybitniejszych klocków w Skodzie zwłaszcza na tylnej osi a felgi jak wczoraj odebrane z Ryk Jak sie fundusz znajdzie to zimowe ze Skody też pojada na renowacje Aaaa i jeszcze jedno warto u niego wyważyć koła, zapomniał ze miał mi poskładać i robił to przymnie. Każde koło puszczał 3x dokładając cieżarków aż maszyna pokazała mu 0.0 Pytałem czego aż 3x, to mówi ze ma tak skalibrowaną maszynę, każda może mieć ustawioną tolerancje i to że na wulkanizacji u franka jest 0.0 to nie zawsze jest 0,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dziś na miejscówce przy Koncertowej pustki z rana Wybrałem się w końcu wczoraj do Leroy'a i kupiłem wiadra także trzeba było dziś wybrać się Ibizą i przetestować mycie na dwa wiadra na myjce Nikt nie przeszkadzał Widziany czarny Leon z wlepami klubowymi z Leon Klubu. Ktoś stąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Widziany czarny Leon z wlepami klubowymi z Leon Klubu. Ktoś stąd? Tak To byłem ja. Jak tylko umyłem zaczął padać deszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi