xMarcin95x Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Hej ul. Koncertowa 4, parking na dachu galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO11 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Super, Dzięki Zapytam tylko - jesteście tam z kimś dogadani/w grę wchodzą jakieś konkretne godziny czy walić na pewniaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W ciągu dnia możesz spotkać pana z obsługi, generalnie ostatnie Norbert został upomniany i musiał posłuchać gadania, że nie wolno bla bla...jesienią spokojnie pozwalał, pod warunkiem, że nie blokujemy stanowiska w momencie, gdy jest kolejka. Teraz musi upominać i zwracać uwagę, ponieważ są kamery itd. Podsumowując, walisz na pewniaka, nie ma kolejki, pozostaje jakieś wolne stanowisko, myjesz, najwyżej posłuchasz, że nie wolno, ale zlej to i rób swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO11 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ok, fajnie dzięki za info:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ja jak mi na "miejscówkę" nie po drodze to myję na ul. Zagłoby (przy al. Kraśnickiej) lub na ul.Diamentowej. Jak na razie nikt mi nic nie powiedział, wydaje mi się, że nie ma tam ochroniarza a są tylko kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ja jak mi na "miejscówkę" nie po drodze to myję na ul. Zagłoby (przy al. Kraśnickiej) lub na ul.Diamentowej.Jak na razie nikt mi nic nie powiedział, wydaje mi się, że nie ma tam ochroniarza a są tylko kamery. Witam, Potwierdzam, że na Zagłoby [myjnia V8] nie ma pracownika non stop, ale za to często są kolejki. Towarzysze!Krótka piłka. Jakiś czas temu rzuciliśmy hasło pt "wyjazd na GP F1 na SPA" Tak się składa że jest promocja na bilety -25% przy zamówieniu w najbliższym czasie. Mogę zająć się organizacją biletów i noclegu o ile: - w przeciągu 2 tygodni od dzisiaj (czekam do 13-tego stycznia) opowiecie chce kto chce jechać - do tego terminu trzeba ustalić którą trybunę wybieramy i czy nocujemy w jakimś hotelu/motelu/polu namiotowym - na koniec musimy ustalić na ile dni jedziemy? (osobiście piątkowe treningi bym odpuścił a uczestniczył w sobotnich kwalifikacjach i niedzielnym wyścigu) - ostatnia kwestia to dojazd. Nie wiem czy przy obecnych cenach linii lotniczych nie taniej będzie zapakować się do latającego pudła i ew wynająć auto na miejscu (koszt wynajmu jest niski) Z racji że do omówienia jest sporo proponuję w gronie zainteresowanych spotkać się na skórach w czwartek 15-tego stycznia i następnego dnia poczyniłbym już odpowiednie rezerwacje. Ave! Link do strony z cenami i miejscami -> http://www.belgium-grand-prix.com/F1FS/en/2680-belgium-f1/ Na GP do SPA się raczej nie pojadę. Chyba wybiorę się na GP Węgier Hungaroring. Impreza jest od 22 do 26 lipca. http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_pl.htm Dużo bliżej, ceny niższe, dobre wino... Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Rafał, omawialiśmy temat ostatnio z chłopakami i bardzo możliwe, że odpuścimy SPA i polecimy albo do Niemiec albo właśnie do Węgier. Na dniach mamy podjąć decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Rafał, omawialiśmy temat ostatnio z chłopakami i bardzo możliwe, że odpuścimy SPA i polecimy albo do Niemiec albo właśnie do Węgier. Na dniach mamy podjąć decyzje. Ja decyzję podejmę do końca przyszłego tygodnia. Jeśli pojadę to zatrzymam się na campingu Aqua [przynajmniej żona będzie zadowolona bo są baseny]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 To jest myśl!!! (o ile stosunkowo blisko od toru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Bardzo blisko: https://www.google.pl/maps/place/Aquar% ... 8356aec427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Temp plusowe, a nikt nic o chlapaniu... padło wygląda już tak... (tak, szuka nowego domu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 to teraz musisz jeszcze wypolerować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bez przesady, przestałem być niewolnikiem własnego auta w trosce o zdrowie psychiczne. Jeżeli zostanie to się odświeży, przecież żeby można było strzelić korektę musi być co usuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Bez przesady, przestałem być niewolnikiem własnego auta w trosce o zdrowie psychiczne. Jeżeli zostanie to się odświeży, przecież żeby można było strzelić korektę musi być co usuwać Słuszne podejście podoba mi sie tu takie tam z kiedyś..... koleżanka zasugerowała koledze co by umył auto, po myciu było tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jakby umył zawczasu nie byłoby kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Co tu tak cicho ??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Cześć! Jakiś czas temu zarejestrowałem się na forum i trochę czytałem, ponieważ zainteresowałem się kosmetyką aut. Dopiero dziś trafiłem na wątek Lublina Chętnie bym się kiedyś spotkał np. na Koncertowej - bardziej pewnie w celu obserwacji, podpytania i nauki, bo moja wiedza jak i praktyka w sferze detailingu jest znikoma Pozdrawiam :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Yawaw, serdecznie zapraszamy Tylko, jeśli chodzi o spotkania na naszej miejscówce przy ul. Koncertowej, to musimy jeszcze chwilę poczekać na bardziej wiosenna aurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja w takim razie zaczynam zbierać fundusze na jakąś chemię poziom na forum bardzo wysoki więc z szamponem K2 nie ma się co pokazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siup Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siema! Z początkiem marca startujemy w c.h tarasy zamkowe z myjnią oraz detailingiem. Dam wcześniej jakieś info o otwarciu. Będziemy też na paru evenetach które niedługo będą miały miejsce w Lublinie. Zapraszam na naszego fanpage https://www.facebook.com/DetailKingLublin?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie wiem dokładnie gdzie mam zadać to pytanie więc napiszę tutaj Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem polerki w swojej Ibizie. Niestety sam nie mam miejsca ani odpowiedniego doświadczenie aby wykonać cały proces samodzielnie. Z uwagi na powyższe czy znacie kogoś kto podjąłby się czegoś takiego? Szukałem trochę firm w Lbnie, które zajmują się korektą lakieru, ale większość osób poleca raczej 'pasjonata' niż taki warsztat Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Podjedz do firmy "Priumus" Maciej Ryba. Adres: Jakubowice Konińskie ul. Makowa 4, tel. 601-408-308 Chłopak działa na rynku od 5 lat i zrobił naprawdę sporo aut, więc ma wiedzę i doświadczenie. Tu masz jego stronkę: http://www.detailingsamochodowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Big PW Ci wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Denis, nic do mnie nie doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Panowie co tu taka cisza? Trzeba się rozruszać. Tam gdzie skóry są miększe? Hladinka i pizza czekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi