gusiak11 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 mam masę spraw do załatwienia po pracy Zostaw te cukierki na fb i lec w czasie pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Cicho bo się wyda. Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą tego soku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wczorajsze spotkanie można zaliczyć do kategorii "wyjątkowych", kto był doskonale rozumie dlaczego Fotostory musi być, zwłaszcza że towarzystwo było iście doborowe. Nie bylibyśmy sobą gdybyś jeszcze tego wieczoru czegoś z Sylwkiem nie zdłubali, więc .... o 23 na parkingu ochrzczonym przeze mnie "Szklarska Poręba", przy -3 st C instalowaliśmy świeżo obszytą kierownicę oraz gałkę zmiany biegów. Air bag nie wystrzelił znaczy się kolejny raz szydercy z Scoffers Bench Garage (z jakże wymownym hasłem "Dojeżdżamy na parkingi") dali radę! (zdjęcia z dzisiejszego poranku) Jest szmoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wygląda ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A jaka milusia przy mizianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ... a na miejscówce cisza i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 xMarcin95x, chyba cos ci foty nie weszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 gusiak11, @poprawione , dopiero doczytałem, że hotlinkowanie jest blokowane na tamtym hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Spokój i cisza bo teraz "tam gdzie skóry są miększe" Teraz "opłatkowe" spotkanie w czwartek tj. 18 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A my dzisiaj z croochym ostro walczyliśmy i to w tempie iście ekspresowym. Korzystając z okazji że wolny był podnośnik, Audi trafiło ma małe zabiegi. Jakiś czas temu "coś" dostało mi się w listwę prawego progu i przy każdym hamowaniu i przyspieszaniu wydawało stukające dźwięki. Był czas, były możliwości no to do roboty. Później oczywiście myju myju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja od 8 działałem dziś na miejscówce. Niestety zdjęć brak, ale pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Owszem było ciepło, jak na grudzień to nawet wyjątkowo. Dobra tu myju, mujy, tam chlapu. chlapu.. Pytam się kto potwierdza przybycie 18tego na 18tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Paweł namówiłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ja chętnie ale 20 to pierwszy wolny termin w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 no co zrobić, ''śledzik-(czytaj pizza)'' popijany ''hladinką'' z kolegami ''z myjni'' smakuje tak że nie można przepuścić takiej okazji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Serio musze odpowiadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 O ile życie jest prostsze i przyjemniejsze, kiedy raz na 1000km podskoczysz na bezdotyk, oblecisz auto na bogato programem nr 1 i spłuczesz nr 4... bez tych wiaderek, kombinowania, marudzenia na zacieki Czyste? Czyste... no więc właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 "Dlaczego bluźnisz synu?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kiedyś też to zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Griffe, jak bd w jego wieku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Że bez zdjęć sie nie liczy... Dziś na szybko opłukane pod marketem na bezdotyku... samochód był nie myty od momentu nałożenia powłoki tj. 1,5 m-c. SiRamik na skodzie wygląda bardzo podobnie zapowiadają lepszą pogodę przed świętami może wyjmę dwa wiadra i zrobie lepsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 1,5 miesiąca nie równe innemu 1,5. Może stać w garażu i w tym czasie zrobić 400km, a może stać pod chmurką i w tym czasie machnąć 4000km Tak, wiem, jestem ostatnio czepliwy i nie do zniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dobra.... od wyjechania z garażu zrobił jakieś 2k km, mieszka pod chmurką na parkingu strzeżonym, używany normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ktoś coś w piątek na miejscówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi