Denis Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 o 18 wjeżdżam na miejscówkę! Nie ma że boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ok. Melduję się o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Mogę się trochę spóźnić o ile przeciągnie mi się lekarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Kurde to chyba ja tez..., co prawda nie mam co myc ale w sumie to może lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Huhu dawno TAKIEJ frekwencji nie było. Ja pierdziu na skóry nie da się ich wyciągnąć a marznąć na mrozie i chlapać się to wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Prawdziwe detajlery, -3,5, ale dwa wiadra muszą być grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zatem kilka szotów ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Griffe, fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Griffe, fajne fotki To co nastepny raz przy -5 na mijscówce, czy w ciepełku na skórach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Skóry i każdy weźmie po jednym mazidle, zawsze się coś nasmaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Paweł przypomnij mi proszę. Na S3 leży tylko EXO v2 czy coś jeszcze pod/nad nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Pod EXO jest C1 czyli znane, lubiane i jak widać dające rade combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 nastepny raz przy -5 na mijscówce Na miejscówce ''skórzanej'', ja sie więcej nie wybieram na ploty na dworze, zmarzłem że z 1h miałem blade palce u ręki i stopy prawej (dalej od serca ) chyba że ktoś zna myjnie i obok pizze to ja chętnie popatrzę przez szybkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 nie bylo problemow z otworzeniem zamka rano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 nie bylo problemow z otworzeniem zamka rano ? Jak byś dojechał to byś sprawdził organoleptycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 myłem w okolicach godz 14 bo niestety stety bylem trochę jednak zajęty o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgodnie z zapowiedzią jutro tj. czwartek godzina 18.00 "tam gdzie skóry są miększe". Tym razem spocik z piwkiem i pizzoszką a nie mrozem i wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 to nie będzie upragnionych przez BIG-a ''-5'' to ja nie idę, gdzie ja se znów rączki i nóżki odmrożę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 +1 do listy obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja też zgłaszam swój akces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chłopaki nie pchajta sie tak bo miejsc przy stole zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Przyjadę, wypiję kawę i uciekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 borowa, co wypijesz ???? Ale mówisz o kawie po irlandzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany, ja pojawię się bliżej 19, mam masę spraw do załatwienia po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi