Griffe Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ba, to żadna tajemnica, że wchodzicie w SV jak Putin w Ukraine Czekam jednak co tam przyciągniecie, a nóż widelec coś czego nie mam i się testy porobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Politycznie poprawnym stwierdzeniem będzię: Nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A z innej beczki mył sie ktoś wczoraj bo o 21:05 nie bylo nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tym czasem w Ghost Garage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 patrząc na krzesła i stolik to raczej tej ząbkującej ekipy chyba spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Uczą się od najleszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 pany cieple dni się kończą wpada ktoś o 15 w pt na myju myju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Panie o tej godzienie to niektórzy jeszcze pracują! czyt. przechodzą lvl w cukierki na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Denis GrzegorzLU, a w sobote ? Mogę wpasc w Ptk, ale ~ 13.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Denis, hahaha tak myślałem ze emocje w pracy muszą być jakoś trzeba pomyśleć bo w sobote chyba juz 3-5 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Puściłem list do Mikołaja co bym chciał i dostałem krótką i treściwą odpowiedź: "Shut up! It's going to be SV" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 To już się robi nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_88 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Może na dniach jakiś spocik teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Może na dniach jakiś spocik teraz Ale że na myjni, na koncertowej ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_88 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Chętnie gdzie tylko koledzy powiedzą tam się zjawia. Troszkę pogoda teraz nie dopisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W sumie, moje wozidło jeszcze chwilę i się obrazi za stan "czystości" ... To może zgodnie z tradycją Koncertowa czw. godz 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Denis, czemu nie. Ja też musze przechlapać swojego S II no i popatrzeć na kropelki na Exo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Big, po oglądaj krople jak jest teraz mżawka a spotkajmy się może w piątek tam gdzie kanapy są mieksze... a samochody umyjcie sobie w tzw. miedzy czasie to taka luźna propozycja w zależności od zainteresowania i ilości chętnych jak większość chce myć ... ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Niestety dla marznących dłoni, Marcin mnie przekonał - wybieram skóry miększe i cielo, piwko i ostrą pizze - jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 gusiak11, w piątek odpada, po pracy idę do knajpy i myślę, że przed 24 nie wrócę Sobota, podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Piątek u mnie standardowo w postaci siatkówki i innych sportów Sobota z kolei to wypad na firmowe Andrzejki, wiec tak to .... A fura sama się nie umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Denis, a nie mozesz raz popaść D... a nie ganiać za pilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Gusiak, czyli Maciek wybrał skóry tylko subtelnie poinformował ze nie ma zamiaru wychodzić przed 24 xD ja za myciem bo Citroen tez krzyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Generalnie nie widzę przeszkód żeby odbyły się dwie imprezy Czwartkowe mycie i piątkowe picie Jeśli chodzi o tą drugą formę rozrywki to mogę dołączyć po 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Na dworze ok. -1,5st, lekko wieje... To o której się myjecie koledzy w tą piękna listopadową pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi