Denis Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ale co poniektórym się dowcip na zimnie wyostrzył... no byłem wczoraj na fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 no byłem wczoraj na fali A jak tam ... teściowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 był trzeci miernik (właściciela) można powiedzieć, że profi i wyniki podobne Mam tej samej firmy tylko bez kabelka, nie wiem jaki miernik miał właściciel ale w porównaniu z tym http://www.detailer.pl/sklep/mierniki-l ... ctive.html mój pokazuje takie cuda że lepiej z polerka daleko o kalibraci itd.... pamiętam BTW... nawet na jednym ze zdjęć jest 40mic. nawet fabryka tak cienko nie maluje tam zazwyczaj jest koło 70-80 A tak, tak fajnie bylo sie spotkać jutro wrzuce fotek kilka Dzisiaj porównam te nasze z profesjonalnym miernikiem jaki mamy w robocie. 40um było na powierzchni, gdzie nie było lakieru bezbarwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 no byłem wczoraj na fali A jak tam ... teściowa No jak, no w ciąży :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A fotki gdzie Pewnie nie miałeś czasu wrzucić, bo dziś się telefony urywały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 beda beda spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 29 Październik 2014, 22:58 beda beda spokojnie co Ty malujesz na płótnie te fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dał do wywołania, ale ciągle nie może się zdecydować błyszczące czy matowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 albo klisze prześwietlił i mu teraz głupio się przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 co Ty malujesz na płótnie te fotki? A coś ty taki niecierpliwy trzeba siąść piwo wypić zastanowić się a nie tak ło... ledwo wrócił już na forum błyszczące czy matowe Preferuje matowe A o to i fotki: 1) szybkie opłukanie przed przystąpieniem do późniejszego nakładania powłoki 2) pięknie po wosku zostało wspomnienie 3) w między czasie pojawił sie kolega Denis, Dwa wiadra to podstawa Na koniec po długim oczekiwaniu kolega Griffe, zawitłą swoim czarnym sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 trochę z innej beczki. Możecie polecić jakiś zakład do wymiany opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Daniel zdecydowanie tylko tam: http://www.patyra.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 hehe za działkami Prezesa jaki ten świat mały .... Dzięki Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Chłopaki na Chemicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Denis, Ja wymieniałem na warszawskiej u niedziałka nie mam sie czego czepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Coś ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 jak przyszły fanty to ja mogę od 18 chlapać na koncertowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kilka przyszło, ale na to najfajniejsze czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja może podjadę dziś ale trudno mi powiedzieć jeszcze o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Chłopski się grubo zbroją pewnie trzeba będzie coś ze Szwajcarii przyciągnąć pod choinkę, żeby z obiegu nie wypaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 trzeba będzie coś ze Szwajcarii przyciągnąć pod choinkę, Ciekawe co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Na 100% nie będzie to Crystal Rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Paweł, ale 4 lepiej wyglądałyby niż 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 trzeba będzie coś ze Szwajcarii przyciągnąć pod choinkę O to, to, to. Chyba też się bedę na to pisał, jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 *uwaga! Wypowiedź zawiera informacje o zakupionych produktach trzeba będzie coś ze Szwajcarii przyciągnąć pod choinkę Czekanie tak długo jest bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi