GrzegorzLU Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Bartq, dla osob ktore myja auto jest godzina 17 dla gotowcow jest 19... zaczynajac bardzo chcialem zobaczyc jak to robia osoby ktore sa w tym dlugo jutro np bardzo chetnie podpatrze techniki nakladania wosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Wg mnie 19 to trochę późno . A nie lepiej po prostu oddzielić spotkania na "grupowe mycie" i "spot". Przykładowo "Grupowe mycie" byłoby tam gdzie był ostatni spot, bo miejscówka do tego zacna, a "Spot" gdzieś w centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ostatnio byliśmy parę ładnych godzin i "wymienialiśmy się tylko doświadczeniami/opiniami". Jutro będziemy od 17 i też trochę posiedzimy. Nie musisz przyjeżdżać na 17 i myć razem z nami. Możesz przyjechać później. Zawsze komuś nie będzie pasowało... Ostatnio spot był na weekendzie to też było źle. Teraz godzina 19 to za późno. Ludzie... !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 norbertoo, spokojnie , próbuję jakoś pogodzić to co zostało tu powiedziane aby dojść do jakiegoś kompromisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 1. GrzesiekLu 2. norbertoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Powiem tak, na spocie bylo 5 osob/aut ja powiedzialem, ze miejscowka jest genialna i reszta sie z tym zgodzila. Proponuje sie przelamac, przyjechac te 10km na drugi koniec wielkiej METROPOLII lubelskiej i wtedy oceniac "place". Osobiscie moge pojechac w kazde miejsce, ale Nowi niech najpierw ocenia nasze miejsce. Na zachete jutro wpadne mocnym V8 albo niepodzianka... Myjacy zaczynaja o 17, serdecznie zapraszamy. Wezcie smarowidla, krzeselka i co tam macie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartq Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 ... Ostatnio spot był na weekendzie to też było źle. Teraz godzina 19 to za późno. Ludzie... !!! Z tego co wyczytałem, każdemu pasowało kto chciał przyjechać i wpisał się na liste więc nie rozumiem Griffe , jednak proponowałbym aby spoty były weekendowe a nie w środku tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Bartq, dogadaj sie z osobami ktorym nie pasuja weekendy i sie przeniesiemy na soboty lub nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Weekendowe spoty są raczej kiepskim pomysłem. Po drugie miejscówka jest genialna. Jeżeli ktoś nie chce myć auta może przyjechać na "gotowe". Nie przesadzajcie z wielkością miasta... jeżeli chcecie dla mnie spot może być nawet w Zamościu, i tak przyjadę, nie stanowi to dla mnie problemu w momencie jak chcę spędzić przyjemnie czas ze znajomymi, jeżeli ktoś szuka byle wymówki aby się nie pojawić to niestety nic na to nie poradzę... Tak więc do zobaczenia jutro o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 aby pogodzić jednych i drugich pozostają piątkowe spociki , bądź co bądź to nie weekend hehe 3mam kciuki aby pogoda Wam dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tak jak pisałem, przyjadę po pracy więc około 19. Co do miejscówki to lepszej nie znam, ale obok Rossmanna nie ma już miejsca do fotek bo kostkę naprawiają, tylko na górze co do spotów w innym pkt Lublina, to tak jak ktoś pisał, na koncertowej jest luz i można siedzieć ile się chce co nie jest takie oczywiste np w Gali/Orkana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Panowie, czy Wy nie przesadzacie z tym narzekaniem ?? Jak napisał Griffe, nikt z narzekajacych jeszcze nie był na spocie, ale już im się nie podoba (to takie polskie !!). A to zła miejscówka, a to zły termin. A jak zmienilibyśmy miejscówkę i termin, to i tak okaże się, że nikt z nowych nie przyjedzie, bo a to za ciepło, a to dziecko trzeba do szkoły w wakacje zaprowadzić Miejscówka jest bardzo dobra, bo na miejscu jest myjka i pusty duży parking, a że ktoś musiałby jechac z Nałkowskich czy z Czubów? No cóż, nie mieszkamy wszyscy na 1 dzielnicy i dogodzić każdemu się nie da !! Zawsze ktos będzie miał dalej niż innni. Co do dnia - czwartek jest idealny !! W sezonie wiosenno-letnim, część z nas na weekendy wyjeżdża z miasta i na weekendowe spoty nikt by nie przyjechał. W czwartek nie ma tego problemu. Poza tym termin spotów ustalony jest już "na sztywno" w co drugi czwartek na parkingu nad Rossmenem na ul. Koncerowej. Jak pisał Griffe, byliśmy w 5 osób i wszystkim się podobało zarówno miejsce jak i termin, więc nie ma co modzić. P.S. Ja oczywiście dzsiaj będę Carbona też biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 no to ja pewnie podjadę bo mam na Koncertową rzut beretem edit: P.S. machajcie na mnie jak bym się kręcił w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jak mnie szef nie przytrzyma w robocie jak wczoraj to tez postaram się dotrzeć ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 blajar, wjeżdżasz na ten parking gdzie jest stromy podjazd i tam będziemy Znajdziesz nas na pewno, bo pewnie będziemy sami na tym parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 gusiak to my do Ciebie pojedziemy i pogadamy z szefem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 GrzegorzLU, spoko zapraszam ale wiesz była dywagacja że czechów za daleko, to za Bełżyce to już.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Grzesio jest samobojca, nie zna Twojego szefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 OK tylko ja przed 18 na bank się nie wyrobię. Do której planujecie tam postać? To jest koło nowego Lidla przy Koncertowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 blajar, o 19 to my zaczniemy moze nawet pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 blajar, Tak , btw jeśli planujecie postać trochę dłużej po 19 , to i ja spróbuję zachaczyć jak zdążę o ile jeszcze będziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ostatnio spot skonczyl sie po 22 bylo milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 aaaa to ja się na spokojnie w chacie ze wszystkim ogarnę i pewnie po 19 zalecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki za dziś. Było A Ci co nie chcieli/nie mogli niech żałują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi