PIOTREK77 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Przepraszam wszystkich za niedyspozycje w sobotę. (Tak jest jak w piatek konczy sie antybiotyki a w sobotę pije wzmocnione piwo) Mam nadzieje , że Łukasz spełnił Wasze oczekiwania. W każdym razie wszyscy wyjechali w czystych autach. spoko MAREK jesteśmy tylko ludźmi Łukasz dal rade
Marek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Piotrek Dobry z Ciebie człowiek ale film miał swoją długość.
native Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 No dobra przyznać się jak tam efekt na oponach po tym dressingu w postaci piany w aerosolu ?
cayman9 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 powiem szczerze że teraz to one nie są czarne (minął tydzień) tylko jakieś brunatne... do opon marek ma lepszy instant tyre dressing, aczkolwiek wydaje mi się mało wydajny... ja w każdym razie zostaję przy rubber cleanerze jako środku do konserwacji i poczerniania opon który jak dla mnie spisywał się pod tym względem genialnie
Marek Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Czołem Koledzy. Koniec laby Czas do pracy Jeśli macie jakieś propozycje spotkania jesiennego to piszcie. Aby nie zapomniec o Jelczu- każdy kto przejeżdza lub jest w pobliżu może wpaść. Jeśli będzie chwila to porozmawiamy. A przy zakupach AUTOGLYMA dla każdego kto zawita do Firmy przy Wrocławskiej 7 w Jelczu -Laskowicach ceny hurtowe na każdy produkt.
cayman9 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 kurcze... już myśleliśmy że o nas zapomniałeś
patol Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 To można jakieś spotkanko zorganizować... pogadać, powspominać lato
native Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 myślę że temat zabezpieczenia auta na zimę będzie w sam raz
Marek Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Jakaś ciepła sobota na początku października?
PIOTREK77 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Marek, jestem za razem z żonką podaj hasło i jesteśmy
native Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 oby się jeszcze taka trafiła
Simon Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 no była ładna, na wake parku;)
snap Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 i ... cos bedzie w tym sezonie ? jeszcze pogoda daje rade ale juz w sumie ostatki
Marek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Bardzo proszę ludzi którzy chca utworzyć TWA czyli GMPA na składane akcesu. ważne aby było zgranie i chęci do merytorycznych pogaduszek o AG . Będa spotkania i upusty przy zakupach AG do 20%. No i grile (oczywiste)
yesfan Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Marek, to może zaproponuj ze dwa terminy, chętni niech się zgłoszą w temacie, może tym razem uda się wypróbować pasty polerskie? Tylko pacjent by się przydał.
SzaKal Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Marek, to może zaproponuj ze dwa terminy, chętni niech się zgłoszą w temacie
Dark Knight Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja mogę dać zderzak przedni nawet pod papier bo jest kilka obcierek co samą pastą długo by szło
cash Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 samą pastą długo by szło Oj tam FC+ 3000obr/min i zaraz będzie się błyszczał
Dark Knight Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Senk w tym że to raz musi być bardzo mały pad bo obok grill chłodnicy a z drugiej lampa przeciwmgłowa - miejsce do pracy dosłownie na 3 palce ale z Masterem damy rade
cash Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Eeee na 3 palce to nie robota... podstawie scenica i każdy sobie zrobi po elemencie, jak będzie bez holsów i podkładu, wystawie certyfikat
Dark Knight Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 każdy weźmie po p 2000 na element i będzie piękny macik
Marek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Temat możecie wybrać sami. Możemy próbować polerkę ( na produktach AG). Grupa nie musi być duża ale konkretna Maj mam obłożony No może pierwsza sobota maja. Najbardiej pasuje 28 kwietnia. Co Wy na to? Konkurs; Kto rozszyfruje skrót - kilka postów wcześniej - nagroda SRP nowa formuła 325ml plus pad gąbkowy.
BiLu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 TWA czyli GMPA Towarzystwo Wzajemnej Autoglymacji, czyli Grupa Milosnikow Pieszczenia Auta
Marek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobre. Kurde zdecydowani sie mi podoba choc nie do końca po mojej myśli. Ale może Towarzystwo Wzajemnej itd oceni tęi ine propozycje i wyda werdykt.
Rekomendowane odpowiedzi