bolz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Finishowy pad, rotacja, 500 obrotów i DC2 czy ręczna robótka ? Co lepiej powinno się sprawdzić ? Ręczna robótka to ciężka praca. Polecam rotację - łatwo, szybko i skutecznie. Oczywiście wszystko zależy od stanu i jakości lakieru, czy chcesz lecieć całość czy element itp. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Poradźcie mi, bo info nie znalazłem... Kupiłem CG Pro Detailer a wraz z nim otrzymałem atomizer, który moim zdaniem słabo się rozpryskuje. Leci strumieniem, a wolałbym uzyskać mgiełkę. Oczywiście wpływa to na ilość rozpryskiwanego środka i jakość pokrycia powierzchni... Próbowaliście stosować np atomizery od płynu do szyb etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Próbowaliście stosować np atomizery od płynu do szyb etc? atomizer który jest oryginalnie dodawany właśnie taki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 bolz, przypuszczam, że można regulować stopień rozpylania nakrętką na końcu atomizera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam. Do czego z naszych zastosowań można używać DIMERA? Koła, nadkola, silnik, podwozie. Dobrze myślę? Sądzicie że domyłby bezdotykowo blacho-dachówkę z sadzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dimer jest GRUBY. Myłem nim silniki i mocniej upieprzone dupowozy (nie, nie samochody). Naprawdę, konkretnie myje. Mógłbyś spróbować na tą blachodachówkę, tylko ciekawe czy nie wpłynie jakoś na nią negatywnie - nie znam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvard Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy wosk koloryzujący autolandu zabezpiecza lakier jak bezbarwny? Dostałem w prezencie i nie wiem czy nakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert. Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy wosk koloryzujący autolandu zabezpiecza lakier jak bezbarwny? Dostałem w prezencie i nie wiem czy nakładać. Daruj sobie takie wynalazki Oddaj np. teściowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 harvard, oddaj w prezencie komus kogo nie lubisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert. Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 harvard, oddaj w prezencie komus kogo nie lubisz :-) ... Oddaj np. teściowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 harvard, Czyli oddaj teściowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Albo teściowej - będzie się czuła zobligowania do używania na samochodzie teścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Na ile starczy QD+ tester? auto toyota avensis II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ale co ile aut? Ile razy czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Pytanie: Który z partnerów posiada na stanie Makitę 9227CB? Widziałem u SCS, ale cena nie powala. Ewentualnie gdzie polecacie zakupić taki sprzęcik? Co powiecie o aukcji nr 1745267518? Byłem dzisiaj w Castoramie, ale 9227 nie posiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ale co ile aut? Ile razy czy co? Ile razy będę mógł przetrzeć nim auta po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 qwerty, ile aut chcesz przecierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Pytanie:Który z partnerów posiada na stanie Makitę 9227CB? Widziałem u SCS, ale cena nie powala. Ewentualnie gdzie polecacie zakupić taki sprzęcik? Co powiecie o aukcji nr 1745267518? Byłem dzisiaj w Castoramie, ale 9227 nie posiadają. z aukcji mi się to nie podoba: gwarancja: 12 msc gwarancja sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 W systemie Menzerna cząsteczki rozpadają się w trakcie polerowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tak "podobno" przeciwnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Co mogę zastosować jako podkład pod #16? czy może to być AG Super Resin Polish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 qwerty, ile aut chcesz przecierać? literówka, chodzi o jedno auto Na ile przetarć po myciu starczy QD+ tester?toyota avensis II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 10-15, zależy ile będziesz dawał. Przy 1-2 psiknięciach na element nawet do 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tak "podobno" przeciwnie ? Skąd takie info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Skąd takie info? moze za duży "skrót myślowy" ma jak kazda pasta, ktora "coś tnie" ale nie wymaga takiej ceremonii z "zenitowaniem" jak 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi