wasyl156 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja korzystam z nigrina z woskiem, bo nie chciałem myć auta mocną pianą i szczotką (pracuję na myjni), bo zjada wosk po pierwszym myciu i szczotka rysuje oczywiście, ale nie polecam tego szamponu, bo również wosk się poddaje... Będę musiał coś normalnego kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Panowie może ktoś wie/zna jakąś szczoteczke z delikatnym włosiem żebym mógł sobie spryskać AG IS i poszorować po tapicerce ? Boje się że ta do skóry od Colorlock będzie za twarda i mi pozaciąga tapicerkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Szczotka Colourlocka nie jest aż tak twarda, jak mogłoby się wydawać. Bardzo fajną szczotkę mamy z RaceGlaze, ale nie wiem czy jest gdzieś dostępna jako samodzielny produkt - była częścią zestawu do skór. Inną propozycją jest miękka szczotka do skór Monster Shine u Kolegi Noxa, tzn. w sklepie MrCleaner. Miałem ostatnio w rękach, bardzo przyjemny i relatywnie tani (9,90zł) produkt. Troszkę większa od szczotki colourlocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja mam szczoteczkę od nox'a i faktycznie bardzo przyjemnie się nią pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinskip Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Koledzy jakie stezenie Bilt Hamber Surfex HD do: 1.mycia opon 2.wnetrza? 3.karoserii przed woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Chciałbym się Was poradzić. Jaki cleaner polecacie do Colli.#476 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilus100 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Koledzy mam pytanko, czy pady profilowane będą OK do DA czy lepiej płaske? Patrząc na filmik na YT płaskie a raczej o strukturze plastra miodu (Urban chyba) nie powodują takich wibracji jak te profilowane np ABW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 marasec, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruben$ Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam, Czy do pracy z glinką Megsa konieczne jest użycie ichniejszego Quik Detailera? Czy można zamiast niego użyć bardziej budżetowego zestawu, czyli woda + kilka kropli szamponu? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ruben$, można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Panowie czy mogę bez większego problemu zaaplikować sobie wosk Dodo Blue Velvet na kolor nie do końca ciemny... tzn. grafitowy... odrobinkę jaśniejsza niż Audi ze stopki Kolegi M4ciek'a (post wyżej), ale zdecydowanie ciemniejsza niż srebrny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Panowie czy mogę bez większego problemu zaaplikować sobie wosk Dodo Blue Velvet na kolor nie do końca ciemny... tzn. grafitowy... odrobinkę jaśniejsza niż Audi ze stopki Kolegi M4ciek'a (post wyżej), ale zdecydowanie ciemniejsza niż srebrny. Oczywiście mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Podejrzewam, że można tylko bałem się aby z jasnego grafitu nie zrobił mi się potem ciemny grafit... a sprawdzać nie chciałem bo w razie "W" nie sprzedałbym go już jako nowy W takim bądź razie urlop czas zacząć... kiedy deszcz przestanie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 patol, ja na ciemny lakier dałem DJ DW, dedykowany do jasnych i nie widzę różnicy, wg mnie to poprostu chwyt producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 z DJ BV może być inaczej niż z DW, on ma jakieś tam barwniki itp, na białem pewnie by coś było widać, ale na szarym już wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ma ktoś może porównanie co do twardości jak i wykonania padów Flexipads/Menzerna a Monster shine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihn Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ktos moze polecic mi wosk do przyczepy Niewiadów N126 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 mihn, colinite 476 bardzo trwały jest skubaniec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihn Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 mihn, colinite 476 bardzo trwały jest skubaniec! Nie bedzie to lekka przesada? Przyczepa w 99% stoi pod wiata i służy za dodatkowe miejsce do spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 mam takie pytanie nie mam możliwości doprowadzenia ciepłej wody do garażu a chciałem umyc samochód aktywną pianą czy można aktywną piane nakładać pianownicą z doprowadzoną zimną wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Bartek1985, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Silverline silverstorm to polerka orbitalna czy obrotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Rotacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 obrotowa, czyli rotacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi