Administrator AreK Opublikowano 10 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wiem ,że kiedyś ktoś o tym pisał ale nie mogę znaleźć. Czym przesmarować przekładnie o polerce? Jaki smar dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 tutaj : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=315 7 i 8 post od góry, może o to Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Keil, o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wiem ,że kiedyś ktoś o tym pisał ale nie mogę znaleźć. Czym przesmarować przekładnie o polerce? Jaki smar dokładnie? a w ktorym miejscu smarowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 art'ek, przekładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wiem ,że kiedyś ktoś o tym pisał ale nie mogę znaleźć. Czym przesmarować przekładnie o polerce? Jaki smar dokładnie?ja smarowałem smarem do łożysk tocznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Keil, zapomniałeś jeszcze o cleanerze, co na pewno nie pozostało obojętne na trwałość wosku, poza tym maska i dach są najbardziej narażone na czynniki zewnętrzne, więc oczywiste, że z nich wosk będzie znikał najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 o co chodzi z układaniem weluru ? Po odkurzeniu bierzesz szczotkę i "czeszesz" wszystkie włókna w jednym kierunku. Efekt utrzymuje krótko ale na zdjęciach ładnie wygląda, wg mnie zbędny zabieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Czy szampon turtle wax zip wax zmywa jakoś wcześniej położony wosk tzn. czy jest niebezpieczny dla wczesniej położonego wosku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witajcie, Mam pytanie, czy po nałożeniu wosku na lakier mequiar's nxt tech wax 2.0, moge nałożyć na lakier dodatkowo mequiar's show car glaze ?? ( to http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=467 ) Pytam ponieważ mam te środki i nie wiem czy mogę je ''połączyć''. Pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 koza, Nie, Show Car Glaze to politura, którą ewentualnie możesz położyć przed woskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedź, a jakie są wskazanie żeby kłaść przed woskiem? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Mam coli 476s i zawsze jakk nakladam wosk aplikatorem to wiecej mam go na krawędziach gąbki, bo wosk w puszcze jakby topi sie i rozpuszcza właśnie na brzegach. Trzymam go w garażu, ktory jest chłodniejszy niż temp. na zewnątrz. Też tak macie? Druga rzecz to nie wiem czy jak na dachu tworzą mi się wielkie krople zamiast takich malutkich okrągłych to tzn że niedokładnie wosk położyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedź, a jakie są wskazanie żeby kłaść przed woskiem? Warto? Zacznij czytać forum to będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 witam. jaki quick detailer kupic, aby osiagnać jak najwiekszy polysk i wzmocnic wet look (nie musi pelnic roli srodka, ktorym mozna czyscic lekko zabrudzone auto chodzi mi tylko o polysk). mam teraz POORBOY'S WORLD QD+ i chcialebym kupic cos mniej wiecej w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 PB s&g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A jak się ma dj purple haze do pb nattys red? Chodzi o łatwość nakładania, trwałość, i może wygląd (ew. maskowanie rys ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 a oprocz PB SPRAY & GLOSS ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Mam taki wosk: Czy nadaje sie do woskowania szyb ? Co mi da takie woskowanie ? ps. sorki jesli to pytanie juz bylo ale tutaj jest taki nadmiar postow i wiadomosci ze nie mam kiedy tego ogarnac. Najwyzej prosze o nakierowanie mnie na jakies posty. Bo szukajka wybiera ogrom informacji, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Osobiście jeżeli mam nakładać jakiś wosk na szyby to tylko na boczne. Na przedniej może Ci się mazać i na tylnej jak masz wycieraczkę. Już lepiej nałóż jakąś "niewidzialną wycieraczkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 witam. jaki quick detailer kupic, aby osiagnać jak najwiekszy polysk i wzmocnic wet look (nie musi pelnic roli srodka, ktorym mozna czyscic lekko zabrudzone auto chodzi mi tylko o polysk). mam teraz POORBOY'S WORLD QD+ i chcialebym kupic cos mniej wiecej w tej cenie. Optimum Instant Detailer lub spray wax Duragloss Aquawax #951. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nie nakładaj go na szyby.. to jest wosk koloryzujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nie nakładaj go na szyby.. to jest wosk koloryzujący No faktycznie Otworzyłem tylko pierwsze zdjęcie i przeczytałem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dzieki. Poszukam na forum czegos lepszego na szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja osobiście używam Nanolex Premium Glass Sealant i jestem zadowolony. Jest to wersja tzn "na trasę" woda wówczas "ucieka" powyżej 80km/h jest wersja Urban jeszcze ale niestety nie mam jej i jest to wersja miejska gdzie woda "ucieka" przy prędkości już 30 km/h. Wcześniej miałem coś takiego: niewidzialna wycieraczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi