SzaKal Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 slavoPL, Jeżeli nie masz doświadczenia to nie ma szans żebyś zdążył w jeden dzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukis89 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam! doradźcie jaka kombinacje past sie zaopatrzyć: 1. menzerna FG500 + SF4000 2.menzerna FG500 + FF3000 + swirlix (który już posiadam) Która z tych kombinacji bedzie lepsza, oczywiście na rotacje. Chyba ze jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavoPL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 slavoPL, Jeżeli nie masz doświadczenia to nie ma szans żebyś zdążył w jeden dzień ... robiłem wcześniej polerkę ale g3 - samochód w dzień idzie oblecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zalezy jaka korekte chcesz osiagnac i jak bardzo zniszczony jest lakier, ale jeden dzien to malo, nawet jak bedziesz robil 16h to bez wprawy IMO nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavoPL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ok, po prostu pytam bo muszę sobie zarezerwować czas, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy 2 pady do fg500 i sf 4000 wystarczą ? pomarańczowy i niebieski 3m będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 zielony, żółty i niebieski, lub zielony i niebieski. Ale po jednej sztuce to będzie za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 zielony, żółty i niebieski, lub zielony i niebieski. Ale po jednej sztuce to będzie za mało. Dlaczego ? rozpadną się na jednym aucie czy jak? kupię 3 pady po jednym wystarczy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 no zielony może nie starczyć, a niebieskie mozna rozdzielić na rożnego rodzaju specyfiki a nie wszystko jednym ( ja przynajmniej tak działam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavoPL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 są jakieś w marę rozsądne zamienniki padów wkręcanych bezpośrednio na gwint tak by nie trzeba było kupować tej podkładki za 70zł ? bo do jednorazowej korekty to trochę lipa wydawać na 2 pady 120zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 slavoPL, pady wkręcane od razu ma farecla biały - twardy i czarny - miękki no i są tanie ... a pady 3M u mnie już kilka aut obleciały i są w świetnej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a gdzie znajde te pady wkrecane farecli??? ktos z partnerów forum takowe posiada??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 W każdym sklepie z lakierami samochodowymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a najtaniej na allegro po ok 12zł , ogólnie takie złe nie są ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja używam padów firmy BOLL - dostępne w każdym sklepie z lakierami samochodowymi , drogie nie są, dobrze wyważone i starczają na dłużej niż farecla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 czy R222 PAINTWORK CLEANSER będzie pasował pod FK 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 mam takie nietypowe pytanie jaką wage powinna mieć pasta Meguiar's 16 na puszce pisze 312g ale to chyba jest waga samej pasty a z opakowaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavoPL Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a pisze netto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a pisze netto ? chyba nie a jeszcze jedno po otworzeniu puszki wosk jest w formie takiej płynnej czy to może byc wina tego że jest ciepło i jest on w takiej formie i trzeba teraz poczekać aż dobrze zastygnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rypley Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 u mnie jest w stałej nawet przy temperaturze 25 stopni, na słońce nie wystawiałem. Teraz mam pytanie, chcę położyć megsa #16 na auto a na drugi dzień Colli #915. Będzie ten układ działał czy lepiej tylko 1 kłaść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Płynny #16 pierwsze słyszę, żeby w normalnych temperaturach się roztopił. Kupiłeś od sprawdzonego sprzedawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jest w takiej postaci ze w puszce po prostu się przesuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavoPL Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Chyba ktoś podłapał wiadomość że megas #16 został wycofany i wlewa K2 do puszek paragon dostałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 kolor niebieski ma i smierdzi tak samo jak oryginał a kupiłem tu tuningshop24.pl tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czy mogę pracować padami farecli z menzerną FG500 -pad twardy biały i SF4000 na czarnym miękkim. Czy ktoś próbował takiego połącznia? Ewentualnie pady Bolla tylko Boll ma w ofercie kilka padów o różnych twardościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi