sensej17 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A z woskiem nie bywa tak, że jeden bądź drugi lepiej się prezentuje na danym kolorze ? A co do tych 3 rzeczy, bo może ktoś cały zestaw podpowie. Jednego producenta często proponują. To może zapytam co polecicie do czyszczenia takie koloru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 sensej17, Jest odpowiedzi dział, zaproponuj zestaw ułożony przez siebie (wymaga to podstawowego zaznajomienia z kosmetykami), a wtedy forumowicze skoryguj i podpowiedzą na co zmienić. Edit: HiTemp nie przypadł Ci do gustu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensej17 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Efekt nie jest najgorszy. Ale może coś lepszego by było pod taki kolor.:> . Już mam prawie zestawy ułożone ( i nie długo będę się pytał) ... ale nie wiem właśnie co wybrać pod ten kolor.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 panowie poszukuje jakiegos taniego i w miare dobrego wosku w szpreju do zabezpieczenia wnek drzwi i progow, polecicie cos? Optimum Car Wax, używam do wszystkich lakierowanych powierzchni wewnątrz auta, nie jest do końca taki tani ale niesamowicie wydajny. możesz jaśniej napisac? u mnie jest mega wydajny a praca z nim to sama przyjemnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Koledzy ze śląska czy znacie te firmy : 1. MOTO-PLUS Hurtownia ul. Towarowa 21 44-100 Gliwice 2.LucArt ul. Pszczyńska 113 44-100 Gliwice Chcę kupić olej motul w jednej z tych firm, a nie chce kupować podróbek. W opcje wchodzi tylko miasto gliwice ponieważ kumpel będzie akurat tam w sobotę i przywiezie mi do NL. Zastanawia mnie tylko dlaczego na każdej z tych aukcji są inne naklejki na opakowaniach?? Ktoś wie który będzie ok ? http://allegro.pl/motul-specyfic-507-00 ... 96816.html http://allegro.pl/motul-504-00-507-00-5 ... 85435.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kolega jeśli chcesz mieć 100% pewność oryginału, polecam http://pro-choice.pl/ jeśli nawet czegoś nie ma na stronie dzwoń, bo często sie zdarza że ma na sklepie Oliwe masz na drugi dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kolega jeśli chcesz mieć 100% pewność oryginału, polecam http://pro-choice.pl/jeśli nawet czegoś nie ma na stronie dzwoń, bo często sie zdarza że ma na sklepie Oliwe masz na drugi dzień Brałem już kilka razy Motula i polecam. Raz chciałem przyoszczędzić i kupiłem gdzieś w warsztacie, chyba w Pabianicach i na 99% trafiłem podróbę Motula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 kolega jeśli chcesz mieć 100% pewność oryginału, polecam http://pro-choice.pl/ jaki ten świat mały , 100m od mojej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Szukam szukam i znaleźć nie mogę Co lepsze:? Mothers Billet Metal Polish czy Mothers Mag and Aluminium Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 kolega jeśli chcesz mieć 100% pewność oryginału, polecam http://pro-choice.pl/ +1 kupuję od dłuższego czasu i zawsze przesyłka następnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki S Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Szybkie pytanko... Podczas polerowania czasem zostanie mi na kakierze smuga zaschniętej pasty, którą później trodno usunąć. Czy to jest wina za dużej ilości pasty na padzie czy może zbyt szybki wysychaniem z powodu dużych obrotów (chyba nie przekraczam 1,8 tys) a może nie dokładnym wyczyszczeniem pada... Przyznam się, że dopiero teraz zakupiłem sobie specjlną szczoteczkę do jego czyszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 na forum był temat o firmie która zajmuje się odszkodowaniami ma ktoś namiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Koledzy dzięki za namiar na http://pro-choice.pl/ tylko będę musiał kombinować z wysyłką do NL. maya, o ile dobrze pamiętam to któryś z użytkowników oferował pomoc w tych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek326 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 APC mieszamy z wodą destylowaną czy może byc kranówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 7 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kranówka starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czarek326,najlepiej z destylowaną ale kranówka też mu nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek326 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 który RAIN-X lepiej się sprawuje na kabinie prysznicowej 2w 1 czy ten zwykły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mam dylemat... kupiłem maszynę, teraz kompletuję pady i pasty. Ogranicza mnie trochę budżet i waham się nad zakupem cleanera... mam na razie tylko wosk Megs'a #16 i dokupione do niego SRP. Przy ręcznej zabawie jest ok, jednak czy po korekcie kładzenie ręcznie/maszynowo SRP będzie miało jakikolwiek sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No lepiej jakbyś użył cleanera, ale od biedy możesz przemyć IPA po polerce i na to rzucić wosk, skoro nie masz kasy na cleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak już mam wydać kasę to tak żeby było dobrze jeżeli SRP nie zda egzaminu to dokupię cleaner... myślę o Sonusie lub R222 pod ten wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sprzedaj SRP i kup cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak już mam wydać kasę to tak żeby było dobrze jeżeli SRP nie zda egzaminu to dokupię cleaner. No srp to raczej się kładzie na troche zajechane lakiery przed koretką, żeby polepszyć look, na idealny lakier raczej nie ma sensu. I z tego co zauważyłem u siebie SRP trochę skraca "żywot" wosku. Co do cleanera to mam Dodo LP, ale dużo osób poleca właśnie R222 więc pewnie też dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 który RAIN-X lepiej się sprawuje na kabinie prysznicowej 2w 1 czy ten zwykły?? niezależnie od tego gdzie kładziesz, zawsze lepszy będzie "ten zwykły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi