uki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 BH nakładać rotacją czy aplikatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 BH nakładać rotacją czy aplikatorem? Czym Ci będzie wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Uki ja wole maszyną, szybciej i wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 ponawiam pytanie, LP nada się na rotacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 k24, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=2718 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak najlepiej rozcieńczyć Chemical Guys Green total interior/exterior APC żeby można było umyć w środku auta plastiki i kokpit? Jak najlepiej rozcieńczać te APC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak najlepiej rozcieńczyć Chemical Guys Green total interior/exterior APC żeby można było umyć w środku auta plastiki i kokpit? Jak najlepiej rozcieńczać te APC ? Na stronie producenta zalecane jest rozcieńczenie od 1:15 do 1:30 z wodą. http://www.chemicalguys.com/Green_All_P ... ld_103.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jako glaze używam PB WD, jest świetny do jasnych (mój samochód jest srebrny), ale teraz mam do zrobienia auto kolegi w pięknym kolorze wiśniowym (audi a3). Możecie polecić coś, co za tym lakierze zrobi taką robotę ja PB WD, ale nie będzie dedykowany do ciemnych czy jasnych lakierów? WD ładnie wygładza lakier (zawiera cleanery) i maskuje delikatne ryski i taki właśnie środek mi jest potrzebny. Myślałem o DJ LP, ale nie wiem, czy tak samo dobrze pokryje swirle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 PB WD jest glaze'em, natomiast DJ LP, z tego co mi przynajmniej wiadomo jest raczej cleaner'em z uniwersalnych (do różnych kolorów) glaze'ów poleciłbym raczej Megs'a SG #7 lub np. CG Glossworkz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dedykowanie do kolorow potraktowal bym z przymrozeniem oka. Jesli lubisz WD to sprobuj z czerwonym, efekt powinien byc przyzwoity. Tez jestem zadowolony z WD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 firmek, chodzi też o to, że to co zaproponuję, to kolega mi zakupi i mi już zostanie. Kupi tez kilka innych rzeczy. nie ma pojęcia co i jak, nie lubi siedzieć cały dzień przy aucie, a ja uwielbiam, więc zaproponował, że zakupi mi kosmetyki, a ja mu odszykuje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mam pytanie, znajomy dzisiaj kupił skuter wodny i bardzo chce żebym jutro mu go wypucował, mówiłem mu że niemam odpowiednich kosmetyków no ale cóż, może jakieś propozycje czym mogę to czyścić i zabezpieczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 z tego co się orientuję to mothers ma osobną linię kosmetyków dedykowanych do łodzi http://www.motherspolska.pl/PL/Produkty ... ducts.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 No właśnie tylko że problem w tym że skuter będę mieć jutro, a kosmetyki tylko samochodowe, hmm do czyszczenie pewnie użyje APC ale do zabezpieczenia to niewiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 myślę że woski typu 476 czy #16 będą dobre, szczególnie te z mniejszą ilością składników naturalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 malkolm, Będę jutro próbował, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 ja bym stawiał na jakiś syntetyk typu fk1000p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zymol.com ma przesyłkę do Polski ? Bo chcę zamówić Sampler #2 Concours szedłby na sprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Fajnie by było niestety nie, odeśle Cie do Car-Spa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak jest różnica między Poor Boy's World SSR 1 a Poorboy's SSR 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak jest różnica między Poor Boy's World SSR 1 a Poorboy's SSR 1? ale tak serio pytasz, czy to taki "joke"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 to nie żart, jestem ciekaw czy jest jakaś znacząca różnica między tymi środkami? http://www.mrcleaner.pl/poor-boys-world ... p1254.html http://www.mrcleaner.pl/poorboys-ssr-10 ... p1214.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 To ten sam środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jeśli serio, to nie ma różnicy moim zdaniem najlepszy produkt z seri SSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marqs05 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak jest różnica między Poor Boy's World SSR 1 a Poorboy's SSR 1? przecież to jest jedna i ta sama pasta wykańczająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi