maya Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dokładnie, wolf raczej do użytku na dobrze nawoskowane auto albo poślizg do glinki. Lotną rdzę rusza słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 cptolgierd, pomyśl też nad BILT-HAMBER Korrosol bardzo dobry produkt Sprawdzę go następnym razem, kolega go bierze więc będzie okazja, na DW chyba była o nim recka, najpierw muszę skończyć resztkę IronX'a i Autobrite Purple Rain'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 lu5asz, przydałyby się niższe obroty. Na Twoim miejscu mocno bym się zastanowił nad http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Czyli http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silv ... 602&sr=8-1 Na poczatek bedzie dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tak. Na start ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jakie pady do niej kupic,bo pewnie to nie jest zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Masz sporo info na forum na ten temat. Zachęcam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie, miał ktoś do czynienia z sonusem SFX4 ? Jak on się ma w odniesieniu do #111 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Altay, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12795 2 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Cześć Wczoraj wpadłem na pomysł przepolerowania ramy rowerowej wykonanej z karbonu pokrytej jedynie w pewnych miejscach klarem w taki sposób aby było widać jej włókna. Do polerki użyłem Menzerny 2000 i czarnego zwykłego pada Urban. Choć ramę udało mi się odświeżyć to problemem była zasychająca pasta na lakierze. Jaki mógł być powód jej zasychania? Pozdrawiam micky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Choć ramę udało mi się odświeżyć to problemem była zasychająca pasta na lakierze. Jaki mógł być powód jej zasychania? sprawdzałeś temperaturę ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Choć ramę udało mi się odświeżyć to problemem była zasychająca pasta na lakierze. Jaki mógł być powód jej zasychania? sprawdzałeś temperaturę ramy? ledwo ciepla była, rama miala temperature domową, pasty przynioslem z zimniejszego pomieszczenia. Okolo 10C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a podczas pracy nie grzała się za mocno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a podczas pracy nie grzała się za mocno? nie grzala się, byla ledwie ciepla i szybko stygla. Korekta się udała. Sprawdzalem wielokrotnie Ipą. Dużo rys i swirli zniknęło i jej kolor stał się bardziej nasycony a sama powierzchnia bardziej szklista. Byla to moja pierwsza korekta w życiu z użyciem maszyny. Wczesniej tylko czytałem i czytałem. Wystartowałem od Menzerny 2000 i czarnego Urbana z obawy o grubość lakieru. Moze nie bylo to dobre połaczenie... Nie wiem... A moze zbyt wysokie obroty podczas rozprowadzania pasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 czym wyczyścić zółte aplikatory z zaschniętego autoglym srp i innych wosków szybko i skutecznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 maya, ja używam ciepłej wody i szarego mydła a jak jest coś zaschniete to do miski z szarym mydłem zostawiam na godzine i nigdy nie miałem problemów i zawsze aplikatory mam jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja swoje piorę w pralce razem z mf, tricolorem itp w białym jeleniu na 40st. Oczywiście wcześniej je przepieram lub wymaczam w wodzie z białym jeleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie będę ich raczej prał z MF bo szkoda mi MF to to te tańsze aplikatory Szare mydło może być trochę słabe, spróbuje mocne APC z gorącą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 maya, ja bym jednak najpierw spróbował z gorącą wodą i szarym mydłem a jak nie puści to coś mocniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dwudniowe zaschnięte SRP schodzi spokojnie przy praniu ręcznym mocno ciepłą wodą z użyciem Białego Jelenia. Sprawdzone tymi ręcoma A później oczywiście do pralki z całą resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kupiłem sobie do pokoju meble z lakierowanymi frontami. W kartonach było, że po zerwaniu folii ochronnych nie wolno mebli czyścić przez 4 tygodnie. Więc tu pytanie, czy to prawda? Ogólnie chciałem je "zakonserwować" SV Mirage, ale nie wiem czy można będzie je tykać, czy poczekać jednak ten okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Zapewne chodzi o dobre odparowanie lakieru to samo w przypadku świeżo lakierowanych aut zaleca się co najmniej 4 tyg nie nakładać nic na lakier, chyba że był dobrze wygrzany w komorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie z jakiego powodu powstają hologramy ? Oznacza to nie wypracowaną pastę ? przejść do następnego elementu ? zmienić pastę na mniej ścierną ? Robie zaniedługo korektę, chce sie upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arf_78 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam. Mam IronX i Trix. Moje pytanie jak zachowa się trawnik po użyciu tych środków? Pozdrowienia. Arf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 arf_78, zacznie krwawić Nic nie powinno dziać to nie kwasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A ja obstawiam, że trawa zżółknie. U mnie nie raz były kółka na trawie po myciu felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi