faraon3021 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jest tu ktos z Monachium? Chodzi mi o sprawdzenie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 witam serdecznie po dluzszej przerwie! mam do Was pytanie drodzy detailerzy - otoz mam znajomego ktory handluje samochodami i chcialby szybko i sprawnie 'ozywiac' lakier samochodow przed sprzedaza. nie mowie tu o przeleceniu tempem na szlifierce ani tez o pelnym detailingu, tylko o lekkim ozywieniu lakieru i krotkim zabezpieczeniu. Namawiam go na kupno maszyny polerskiej, do tego duzego bp flexi i co dalej? jakiego pada? co do lakieru, jakis srodek AIO? nie mialem stycznosci z takimi srodkami. 3stopniowa korekta odpada, to ma byc taki uniwersalny zestaw raczej amatorski, raczej wiekszej kariery detailingowej z tym nie wiaze. prosze o pomoc i dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 np. Sredni pad light cutting/polishing i S17+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 igor1906, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... o+one+step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 dzieki wielkie chlopaki, w szczegolnosci mihnova, nie zabardzo sie skupilem przy szukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Do jakiej temperatury można nakładać finish kare 1000p? Nie będzie mi się "mazał" przy 3 stopniach? Sprawdz na jednym elemencie i bedziesz wiedzial, osobiscie uwazam, ze powinno byc 10+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Hej.Jak sprawdzic czy mam jeszcze na lakierze wosk? Prewash i oplukanie na bezdotyku czy dodatkowo mycie na dwa wiadra czy dodatkowo QD? Auto niemyte od dluzszego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Prewash i oplukanie na bezdotyku czy dodatkowo mycie na dwa wiadra czy dodatkowo QD? prewash, opłukanie, 2 wiadra i będzie wiadomo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 panowie co sadzicie o woskach victorii? jaki polecacie z 4 dostepnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie używałem, ale na forum jest sporo opini i momentami bardzo ciekawych dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senianek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 siemka, nie wiem czy dobry dzial ale nie chcialem zakladac nowego tematu, a wiec mialem rdze przy listwach progowych i ja usuwalem ale na progu (plastikowy) pozostaly slady po rdzy czym to z plastiku mozna usunac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam Victorie RED, z tego co kiedys wyczytalem to porownywalnie do Carbona troche na DW tez o nim bylo. Wosk miekki, porownywalem go z Carbonem to jednak on jest weekendowy bo znikl szybko, a Carbon mial sie dobrze. Co do efektow, na czerwonym aucie po korekcie, polozony na HDC, wypocony, QD i przepolerowanie to look mialo niezly Ale zdjec nie mam bo przepadly senianek, Ironx/ Tenzi Prix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senianek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 i na sciereczce trzec czy psikac na plastik mozna? to jest doslownie jakby zafarbowalo od lakieru;p ta rdza na tym plastiku czyli znikome ilosci ale widac rudy kolor na tym plastiku;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 gruby_RS, mam na myśli Mayhem albo Yellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Butelka poorboys black hole glaze 119ml na ile wystarcza aut tak orientacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mnie na auto schodzi ok 30-40 ml ręcznie powinno schodzić może troszkę więcej ale nie znacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czyli z 3 auta bym objechał a jakiś zamiennik tego produktu jest? tanszy i wydajniejszy czy cos?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pete's 53-teraz jest w fajnej cenie-nie mialem z nim doczynienia...warto?dlugo polezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Oczywiście http://lmgtfy.com/?q=Chemical+Guys+Pete%27s+53%27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pete's 53 został forumowym woskiem roku 2012, masz o nim mnóstwo informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, warto a cena okazyjna chyba ze dolozysz troche i mozesz miec zymola carbona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, bierz carbona od razu bo i tak go kupisz za jakiś czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, bierz carbona od razu bo i tak go kupisz za jakiś czas... No wlasnie juz kombinuje gdzie go w rozsadnych pieniadzach dorwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, warto a cena okazyjna chyba ze dolozysz troche i mozesz miec zymola carbona to już lepiej dołożyć więcej i kupić coś lepszego,mnie się o niebo bardziej na moim czarnym Leonie,podobał efekt po Petesie niż po Carbonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czy jak się za dużo psiknie reload na jeden element będzie się mazał i zostawiał takie dziwne plamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi