Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym odnowić plastikowy, czerwony klosz lampy "trzeciego światła stop"?

a) jest stosunkowo mały, czyli raczej ręcznie

b) po montażu przylega ściśle do szyby (odizolowany od czynników zewnętrznych),

c) ma nierówną, chropowatą powierzchnię

Takie coś:

$(KGrHqZHJCoE-v8DQDFJBPv6usRImQ~~60_35.JPG

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Koledzy jaki wygląd ma Autobrite Cherry Glaze? Nie działałem z tym środkiem wcześniej, mój ma formę jasnobeżowego mleczka/zawiesiny z białymi drobnymi cząsteczkami. Tak jakby się zważył. Zapach ok. (wiśniowy) tylko ten wygląd mnie zastanawia? czy tak am być?

Opublikowano

Siemka mam okolo 3 dyszki wolne przy zamowieniu u mxnowicki i nie wiem c ciekawego wziasc, mysle nad rain-x albo cos innego ale nie wiem co jakas ciekawa propozycje macie? Apc woski dressingi mam

Opublikowano

glorusek,

może jakąs piane aktywna? Szampon? Dolozyc do lepszego recznika do osuszania czy też do rękawicy do mycia?

Opublikowano

Piane aktywna kupie gdy kupie pianownice, szampon mam a co panowie sdaicie o shiny garage lime apc? Biore ponownie apc cyclone nielsen ale widze ze to lime tez ludzie biora co sadzicie o kime zamiast nielsena?

Opublikowano

Recznik do osuszania samochodu juz mam, chyba sie skusze na rain-x ale mysle tez o shiny garage glass cleaner co sadzicie, zamula jakbym mial wiecej kasy to bym wszystko bral :D

Nielsen w sumie troche mnie nudzi a co powiecie o shiny garage red devil? Jak alternatywa dla nielsena oczywiscie, czytam opinie i ludzie pisza ze kozak?

Opublikowano

Nie rozumiem szukania na siłę asortymentu, aby wydać 30 złotych.

Nie lepiej dołożyć do kolejnego zamówienia i kupić coś potrzebnego?

I tak po czasie stwierdzisz, że połowa, jak nie więcej, Twoich zakupów była niepotrzebna, a na ich miejsce kupisz coś innego.

Opublikowano

Czemu od razu na sile, wybor padl na rain-x a zaytalem tylko cz ktos ma jakas propozycje bo moglem cos ominac bardziej potrzebnego, a co do apc to sie po prostu waham czy nielsen czy cos innego sprobowac a gowna jakiegos nie chce kupic

A ten red devil mozna stosowac ja nielsen czyli praktycznie wszedzie czy lepiej uwazac bo mozna szkod narobic? Wiadomo lakieru nie chce tym czyscic ale np. Zakamarki typu znaczki, klamki?

Opublikowano

Jaki tlenek ceru jest najlepszy do polerowania szyb w aucie? Różowy, biały czy taki brązowawy ?

Opublikowano
Jaki tlenek ceru

biały...ale szyba szybie nie równa...to co w Volvo z 2002r. zdecydowanie się sprawdziło, na Mercedesie z lat 90-ych nic nie dało ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.