Pajk Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czym odnowić plastikowy, czerwony klosz lampy "trzeciego światła stop"? a) jest stosunkowo mały, czyli raczej ręcznie b) po montażu przylega ściśle do szyby (odizolowany od czynników zewnętrznych), c) ma nierówną, chropowatą powierzchnię Takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Koledzy jaki wygląd ma Autobrite Cherry Glaze? Nie działałem z tym środkiem wcześniej, mój ma formę jasnobeżowego mleczka/zawiesiny z białymi drobnymi cząsteczkami. Tak jakby się zważył. Zapach ok. (wiśniowy) tylko ten wygląd mnie zastanawia? czy tak am być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Chat, być może to Ci coś pomoże http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 447#279447 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzięki serdeczne, kolega pomógł i uspokoił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 SV Washpudel czy Carpro Wool Wash Mitt ? Co lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 SV Washpudel czy Carpro Wool Wash Mitt ? Co lepsze ? Car Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Siemka mam okolo 3 dyszki wolne przy zamowieniu u mxnowicki i nie wiem c ciekawego wziasc, mysle nad rain-x albo cos innego ale nie wiem co jakas ciekawa propozycje macie? Apc woski dressingi mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 weź mikrofibry/aplikatory - tego nigdy dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 glorusek, może jakąs piane aktywna? Szampon? Dolozyc do lepszego recznika do osuszania czy też do rękawicy do mycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Piane aktywna kupie gdy kupie pianownice, szampon mam a co panowie sdaicie o shiny garage lime apc? Biore ponownie apc cyclone nielsen ale widze ze to lime tez ludzie biora co sadzicie o kime zamiast nielsena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 glorusek, surflex hd jest bardzo dobrym APC lub SNB Gul Javel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Flufera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Recznik do osuszania samochodu juz mam, chyba sie skusze na rain-x ale mysle tez o shiny garage glass cleaner co sadzicie, zamula jakbym mial wiecej kasy to bym wszystko bral Nielsen w sumie troche mnie nudzi a co powiecie o shiny garage red devil? Jak alternatywa dla nielsena oczywiscie, czytam opinie i ludzie pisza ze kozak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie rozumiem szukania na siłę asortymentu, aby wydać 30 złotych. Nie lepiej dołożyć do kolejnego zamówienia i kupić coś potrzebnego? I tak po czasie stwierdzisz, że połowa, jak nie więcej, Twoich zakupów była niepotrzebna, a na ich miejsce kupisz coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 glorusek, tu jest porównanie SG Lime APC i Nielsen Cyclone http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10387 Red Devil to ta liga co Surfex HD i to raczej degreaser i to bardzo mocny. Ja Lime APC używam do wnętrza, Red Devila do większych zabrudzeń typu wnęki, felgi stalowe i inne syfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czemu od razu na sile, wybor padl na rain-x a zaytalem tylko cz ktos ma jakas propozycje bo moglem cos ominac bardziej potrzebnego, a co do apc to sie po prostu waham czy nielsen czy cos innego sprobowac a gowna jakiegos nie chce kupic A ten red devil mozna stosowac ja nielsen czyli praktycznie wszedzie czy lepiej uwazac bo mozna szkod narobic? Wiadomo lakieru nie chce tym czyscic ale np. Zakamarki typu znaczki, klamki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 glorusek, spokojnie możesz, wszystko zależy w jakim stężeniu go dasz i gdzie go będziesz aplikował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobra to wezme red devila 5l bo jak mam dac 30zl za 1 l to juz wole doplacic 50 zl i brac 5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobra to wezme red devila 5l bo jak mam dac 30zl za 1 l to juz wole doplacic 50 zl i brac 5l Będziesz Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jaki tlenek ceru jest najlepszy do polerowania szyb w aucie? Różowy, biały czy taki brązowawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie wiem czy jest najlepszy ale ja mam biały i działa doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoodY Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kolega miał różowy nie był zadowolony zgodze sie z Arekkaz również mam biały i jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Do jakiej temperatury można nakładać finish kare 1000p? Nie będzie mi się "mazał" przy 3 stopniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jaki tlenek ceru biały...ale szyba szybie nie równa...to co w Volvo z 2002r. zdecydowanie się sprawdziło, na Mercedesie z lat 90-ych nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon86 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kiedyś robiłem test biały Vs różowy i zdecydowanie biały wygrał (Honda Civic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi