maya Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mam VHG i pracuje się tym przyjemnie.Nie wiem czy znajdziesz coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 polecić jakiś czysty cleaner R222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dek33 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 hdc jako nieścierny też wypada bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie, jakie wiertla kupic do betonu. Marketowe tylko wyginaja sie i lamia.. nic sie tym nie da rady zrobic. Macie sprawdzona firme? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darfe Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Szukam cleanera pod sealant wiec HDC i LP raczej odpada stąd mój wybór tego DG, z którym ciężko mi się pracuje. Możliwe, że tak jak Pavlik napisał dałem za mało środka i stąd ten problem. Sugerowałem się pracą z innymi kosmetykami gdzie raczej daje się małe ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 zalezy czy masz zwykly uchwyt w wiertarce ( ten skrecany na kluczyk) czy uchwyt sds. jesli sds polecam Ci wiertla boscha i makity. Dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czy da się zliczyć ile razy na forum, we wszystskich możliwych działach, padło pytanie o "fajny" cleaner a na to odpowiedz: Dodo Juice Lime Prime lub R222? Czy myślicie że dobiliśmy już do tysiąca? Pytanie jest oczywiście retoryczne ale czy nie można się umówić, że na takie pytania, jak i dlaczego po miesiącu spłynęło mi Coli z auta, już nie odpowiadamy? W wyszukiwajce można znaleźć na nie odpowiedź w kilka sekund - wystarcza odrobina wysiłku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja bym zaproponował aby była możliwość karania takich użytkowników zakazem pisania na 14 dni - będzie miał czas aby przeczytać forum... ileż można pisać to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Przecież można nie pisać a nie zakazywać pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czy ktoś zna się trochę na VCDS ?? Mam kilka problemów z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Czy ktoś zna się trochę na VCDS ?? Mam kilka problemów z nim. Da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fr0styyy., pw żeby tu nie zaśmiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam czy megs apc zielony nadaje sie do mycia felg alu jeśli tak to jaki roztwór pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Megs jest trochę słaby do czyszczenia kół, zacznij od 1:4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie mam jutro do ogarniecia auto a apc mi sie skonczylo, wiec czy zamiast surfexa moglbym uzyc k2 akra w stezeniu 1:2 do czyszczenia uszczelek i detali na zewnatrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja bym dawal smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak wachalem to ma zapach niemal identyczny jak surfex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Warto kupić pady Wet Wet Look? Pracował ktoś na nich? Polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja używam czarnego wafla i jak najbardziej polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja używam czarnego wafla i jak najbardziej polecam. ja mam płaskiego, do cleanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Również mam płaskie i złego słowa na nie powiedzieć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Na płaskim pomarańczowym robiłem sporo godzin i nawet miałem wrażenie,że tak szybko nie zaczną się odrywać jak Flexi. Nie polecam natomiast różowych LiquidShine,sypią się ,a na wysokich obrotach potrafią eksplodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie jaki smar do przekładni polerki się nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 wydaje mi się ze smar do łożysk bedzię ok. Mam nadzieje ze starszyzna mnie nie zjedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mam takie dziwne pytanie dotyczące zamawiania czegokolwiek w zimę. W końcu mamy teraz temp -15 st. Nie macie strachu że kurier przemrozi np. wosk albo inny preparat? Lepiej poczekać do wiosny czy zwyczajnie przesadzam i szukam dziury w całym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi