KR54321 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 lajcik1, woda też ma właściwości penetrujące To co napisałem nie wzięło się z lektury internetu, tylko z własnych doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 lajcik1, woda też ma właściwości penetrujące Czyli mam zalać wodą Moje spostrzeżenia co do Coli, też nie są wysnute na podstawie Internetu. Myślę, że dalsza rozmowa na temat WD nie ma tutaj sensu. Bardziej interesuje mnie sposób żeby to rozkręcić bez grzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 lajcik1, może coś takiego? Porządnie ściśnięte powinno sie wbić zębami w mosiądz śruby i może je ruszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 lajcik1 jeszcze denaturat może pomóć, oczywiście deliktanie palnikiem(albo opalarką chociaż) też trzeba bo inaczej śrubka się urwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Trucky, próbowałem, ale trochę się po nim masakruje śruba. maya, o opalarce nie pomyślałem, będę próbował. Nie chciałem tego od razu ogniem katować Dzięki chłopaki, będę próbował i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 lajcik1, też tak myślę Być może są bardziej skuteczne sposoby. Wg. mnie smar który Ci zaproponowałem działa kilkukrotnie lepiej niż WD i cola, odrdzewiacze i inne specyfiki których zdarzało mi się używać. Odkręciłem przy jego pomocy sporo upartych połączeń. Wpadnij-psikniemy Trucky, jako ostateczność to bardzo dobry pomysł, bo łeb śruby nie będzie już nigdy dobrze wyglądał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauber Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 1. Co polecicie dobrego i nie za drogiego ( IRONX drogi ) do felg? 2. Kiedy mogę umieszczać oferty/tematy w dziale Sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 1. Co polecicie dobrego i nie za drogiego ( IRONX drogi ) do felg? Blue Gel od VP, P21S, Attack Autoland... sporo tego 2. Kiedy mogę umieszczać oferty/tematy w dziale Sprzedam w zasadzie już powinieneś, masz 10 postów a to warunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 To jeszcze szybkie pytanie czy po SRP dawać jeszcze lekki cleaner typu DJ LPL, Cherry Glaze, czy nie ma to sensu? Na koniec chce położyć wosk. Który zestaw lepszy? AG PR - SRP UC Megsa - SRP czy samo UC lub SRP i potem Cherry? Uhh, za dużo tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Blu, najpierw UC, a później SRP lub Cherry Glaze. Kłaść jedno na drugie nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 jako ostateczność to bardzo dobry pomysł, bo łeb śruby nie będzie już nigdy dobrze wyglądał ;-) No ostateczność, ale skoro śruby się już obrabiają na okrągło, to dużo do tego nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Blu, możesz się bawić w uc sruce, eserepy srypypypy, ale moim skromnym zdaniem, osoby która już ochłonęła z całej tej magii "detailingu", im mniej środków tym lepiej nie masz maszyny? boisz się rotacji? zainwestuj w orbitalną...dalej, wchodzisz w dział testy...patrzysz na cleanery i wybierasz największego oszusta potem jakikolwiek wosk wybierzesz będzie lalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Blu, najpierw UC, a później SRP lub Cherry Glaze. Kłaść jedno na drugie nie ma sensu. UC będzie wydajniejsze od AG PR ? OK, dzieki za rady Nie planuję zakupy żadnej maszyny(póki co) Chciałbym odświeżyć zniszczone lakiery w samochodach rodziców, tyle, a nie chce wydać kasy na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Blu, AG Paint Renovator nie używałem, ale Megs UC pewnie jest mocniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 UC będzie wydajniejsze od AG PR ? Zdecydowanie UC , PR AG możesz nim usunąć jedynie utlenioną warstwe , miałem kiedyś i moim zdaniem trochę nietrafiony produkt . UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Lepiej brać pasty Sholla, czy Menzerna? Słyszałem, że Sholl mało pyli i lepiej się nimi pracuje niż Menzerną...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam, ktory wosk wybrac, mam 4 auta, niebieski, zielony, czarny i pomaranczowy, coli czy finish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 mam 4 auta nie ma lipy, tylko Z albo SV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Fr0styyy., niestety najlepiej kupić jedne i drugie i sprawdzić z czym Ci się lepiej pracuje. Oba producenci robią świetne pasty ale nie każdemu przy pracy z różnymi autami, podchodzi to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 mam 4 auta nie ma lipy, tylko Z albo SV Mniejsza z ilościa aut 2 to busy a 2 na sprzedaż, chce tyko zabezpieczyc raz na kilka miechow, coli czy finish?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 zdecydowanie finisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 coli czy finish?! na to pytanie nikt Ci nie odpowie, poza tym jest już taki temat http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=5724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 kupie finisha, wiecej go jest, chodz do coli w prezencie mikrofibra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 glorusek, będziesz zadowolony i będzie jak znalazł na felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ma ktoś jakieś informacje jak TU Liberty Direct wywiązuje się w przypadku szkody z OC ? Wszelkie doświadczenia, mile widziane. Może być PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi