Fancivi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 FK1000HP tanszy albo S. Autobahn lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 dokładnie j/w z FK będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 swiss trochę drogawy - chciałem coś do max 150 zł gdzie można kupić tego FK bo nie mogę znaleźć. ps. nie zamuli polerki etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zabezpieczenie felg alu po pełnej polerce. Jakiś wosk??? coś godnego polecenia Pozdrawiam Siemasz inco FK 1000p będzie dobry Myślę że wheel sealant z Angelwaxa też by się spisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 duży albo mały http://showcarshine.pl/191-finish-kare- ... 2009-.html http://showcarshine.pl/finish-kare/202- ... 2009-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 panowie był temat o środku do malowania kierownicy ? ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 kupię autobahna 50ml - zobaczymy na ilę wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 yukon, tez z renoskórem za parę zł? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 kierownica była też w Toledo, środek nazywał się Saphir. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... r&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak tłok w glorii fm10 chodzi ciężko to znaczy, że trzeba wymienić uszczelkę czy nasmarować? Brakuje tego tematu o glorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak tłok w glorii fm10 chodzi ciężko to znaczy, że trzeba wymienić uszczelkę czy nasmarować? Trzeba nasmarować. Moja uszczelka w Glorii ma grubo ponad rok, jest ori, a po nasmarowaniu tłok chodzi leciutko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dzięki to jeszcze tak szybko powiedz czym nasmarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 smar silikonowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Biszkopt, czaptan dzięki czaptan trochę to wytrzymało? w bmw kierownica dosyć ładna, ale ma przytartą cześć od kręcenia, muszę to jakoś przykryć. Mówimy o tym zestawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Raczej mieli na mysli to http://carok.pl/towar.817.saphir.renova ... .25ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam Chciałbym wypolerować mój rower oraz amortyzator? Jak się do tego zabrać? Czy mogę np użyć możliwie najmniejszej gąbki i BP czy do polerowania rur używa się zupełnie innego sprzętu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Rower mozesz smialo polerowac polerka Ja swoj polerowalem po sezonie malym padem, pasta chyba 2500 manzerny pozniej 3000. A potem Z Carbon i pieknie sie swieci w pokoju Amortyzator nie wiem jaki masz ale tego bym nie polerowal, jedynie oczyscic dobrze z brudu APC a potem uzyc Brunox Deo smar do amortyzatorów i bedzie sprawnie tlumil. Opony dobrze wygladaja po Car Pro Perl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Rower mozesz smialo polerowac polerka Ja swoj polerowalem po sezonie malym padem, pasta chyba 2500 manzerny pozniej 3000. A potem Z Carbon i pieknie sie swieci w pokoju Amortyzator nie wiem jaki masz ale tego bym nie polerowal, jedynie oczyscic dobrze z brudu APC a potem uzyc Brunox Deo smar do amortyzatorów i bedzie sprawnie tlumil. Opony dobrze wygladaja po Car Pro Perl Dolne lagi chciałbym przepolerować A czym wypolerować elementy ze stali polerowanej albo aluminium polerowanego. Jakie pady? Filcowe czy gąbkowe? Planuje podejść do tego pastą Mothersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A czym wypolerować elementy ze stali polerowanej albo aluminium polerowanego. Jakie pady? Filcowe czy gąbkowe? Planuje podejść do tego pastą Mothersa. Ja bym użył zwykłej szmatki bawełnianej, taniej mikrofibry, albo ewentualnie jakiegoś "słoneczka" do nakładania wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Myślałem ze golenie amortyzatora chciałeś polerować Hmm masz starszy rower bo na moim nie mam stali ani aluminium polerowanego, ale pasta mothersa osiągniesz myślę zadowalający efekt. Zależy w jakim wstanie ta stal/alu metoda prób i błędów. Filcem powinno szybciej pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Myślałem ze golenie amortyzatora chciałeś polerować Hmm masz starszy rower bo na moim nie mam stali ani aluminium polerowanego, ale pasta mothersa osiągniesz myślę zadowalający efekt. Zależy w jakim wstanie ta stal/alu metoda prób i błędów. Filcem powinno szybciej pójść Rower to zalezy od sztuki. Myslalem o korekcie ramy speca i foxa. Mam jeszcze 20 letni niemiecki rowerek. W ubieglym roku recznie wyprowadzilem go tak, że ludzie się moją dziewczynę pytają za ile kupiła ten rower W tym roku chcialbym bardziej dopiescic jego blotniki. Bo sa blyszczace ale dla mnie jeszcze zbyt mleczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bede montowal kamere cofania i najprawdopodobniej bedzie trzeba wyciac kawalek blachy w tylnej klapie. Jak, to wyciecie najlepiej zabezpieczyc antykorozyjnie? Jakim srodkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tetrus, a nie da się jej zamontować w zderzaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tetrus, którą masz Avkę T22 czy T25? w zderzaku masz listwę plastikową albo lakierowaną i może ją warto wykorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi