Gość Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 barteq161, nie, nie, pytam o zmywacz silikonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Koledzy czy Auto Finesse Rejuvenate sprawdzi się pod Collinite 476s, czy lepiej LP DJ? Oba sprawdza sie tak samo, o ile przemyjesz je pozniej IPA. Ciekawe że moje nie przemyte IPA po zastosowaniu DJLP trzyma się od 16-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sabat, wszsytko uzależnione jest ile w tym czasie pokonałes km, w jakich warunkach jeżdzisz, czy auto garażowane i ile w nim siedzi, ile razy i czym było myte itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sabat, wszsytko uzależnione jest ile w tym czasie pokonałes km, w jakich warunkach jeżdzisz, czy auto garażowane i ile w nim siedzi, ile razy i czym było myte itd zrobione 3tyś, raz myte proszkiem, dwa razy ręcznie raz SG raz Dodo. Kilka razy spłukiwane demineralną na bezdotyku . auto garażowane na noc ale codziennie jeżdżone Tu jest zdjęcie z grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sabat, a qd uzywales? trzyma sie dzielnie przyznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sabat, a qd uzywales? trzyma sie dzielnie przyznaje Do niedzieli nie w niedzielę umyłem auto ręcznie Dodo BTM i później nałożyłem rozcieńczony VP citrus Biling 1:3 na maskę i dach. I chyba zapchałem wosk nim bo odprowadzanie ok , ale kropelkowanie się zrąbało Tak wczoraj wyglądała maska po nałożonym w niedzielę VP Citrus bling 1:3 A tak wyglądał przedni zderzak bez VP Zdjęcie powyżej boku też jest z wczoraj i tam nie było QD. więc widać że Vp coś spieprzyło Po umyciu Dodo BTM i spłukaniu kropelki były prawie takie jak na zdjęciu z grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czy ktoś zna/widział w akcji/używał? http://mrcleaner.pl/monster-shine-heavy ... p1808.html Proszę o opinię jak to się ma do Glorii/Epoci? Nigdzie nie mogę znaleźć nawet zdjęć tego cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czy ten aplikator sonaxa nada się do pracy z UC? Bo jest dla mnie bardzo wygodny. Czy może będzie zbyt delikatny? Dzięki, kupie ten zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 http://www.pielegnowacauto.pl/urban-apl ... wania.html Możesz wziąć ten, albo standardowo TriColor-a Ten urbana to żółty z tego zestawu: http://www.pielegnowacauto.pl/zestaw-ap ... urban.html tylko tam nie ma fotki. [ Dodano: 11 Styczeń 2013, 12:28 ] Czy ktoś zna/widział w akcji/używał? http://mrcleaner.pl/monster-shine-heavy ... p1808.html Proszę o opinię jak to się ma do Glorii/Epoci? Nigdzie nie mogę znaleźć nawet zdjęć tego cuda W PolishAngel po uwzględnieniu rabatu, masz Glorię tylko kilkanaście złotych drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czy ktoś zna/widział w akcji/używał? http://mrcleaner.pl/monster-shine-heavy ... p1808.html Proszę o opinię jak to się ma do Glorii/Epoci? Nigdzie nie mogę znaleźć nawet zdjęć tego cuda W PolishAngel po uwzględnieniu rabatu, masz Glorię tylko kilkanaście złotych drożej. Ale ta ma pojemność 3,5l i to mnie zaciekawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Który "korek" z 3m jest odpowiednikiem ff3000? czy mogę użyć fg500 i później właśnie tego jednego 3m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Shmatan, pasty 3m nie mają odwzorowania jeden w jeden z Menzerną. Inna technologia, inna technika pracy. Po FG500 proponuję żółty korek jeśli już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ultrafina (niebieski korek) na wykończenie też nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie wiecie jaki adapter 230V na 12V kupić, żeby pociągnął kompresor, taki na gniazdo zapalniczki w aucie? Dokładniej rzecz biorąc taki jest z tej aukcji USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNKTU REGULAMINU Nie pomyślałem i kupiłem najtańszy z allegro i "nie ma siły" pyknąć... latarkę mogę sobie zapalić Ta taniocha ma na wyjściu 12V 500mA. Jakiego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Musisz taki aby na wyjściu miał 12 V i tyle amper ile potrzebuje odbiornik. W twoim przypadku 150 [W] /12 [V] równa się 12,5 [A]. Najlepiej z małym zapasem (może być z większym - to nie przeszkadza) więc można przyjąć , że 15 A. Jeśli masz większy kompresor (lub inny odbiornik) to dzielisz moc w [W] tego odbiornika przez 12V i wychodzi Ci ile pobiera prądu (w amperach [A]). Zawsze trzeba jakiś zapas dodać. Nie dziwne , że nie chciał "pyknąć" jak ma 0,5 A a potrzebuje 12,5 A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki I coś mi się zdaje, że takiego nie znajdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Możesz podłączać pod prostownik, ale też musi być "niezły" bo do 12-15 A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sabat, właśnie są opinie że tak po nim niestety się dzieje... Musisz go zamienic i problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 witam zakupilem Zymola Carbona z naszej giełdy forumowej. Trzymac w lodówce?? Napisane na opakowaniu Refrigerate After Opening. Jest napoczęty zatem czy to dobry pomysl? Nie gnębić jesli walnąłem glupotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 maciety1989, możesz ale nie musisz, ja spokojnie trzymam w garażu w temperaturze 16 stopni jak Ci wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 maciety1989, Zymolki trzymam w dolnej szufladzie lodówki cały rok i nic im nie jest więc śmiało. Chroń go przed upałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 w garazu to nie ma szans zamarznie na kość. Wiekszosc kosemtyków spoczywa w pokoju. czyli jakies 23-4 stopnie. Nie przegięcie??? w sumie wrzucic do lodówki zadna strata. Najwyzej matula:D powie znów ze mnie pojeb.... Ale słysze to tak czesto ze odbieram to jako komplement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pany, pytańsko. Moje Clio jak przypuszczam nigdy wcześniej nie widziało korekty lakieru. Lepiej opitolić autko "normalnym" padem czy futrem? Co da lepszy efekt? Mam jasny kolor lakieru, więc jakoś bardzo trzeć nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 maciety1989, to w takim razie lodóweczka Cię czeka dla świętego spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 maciety1989 ja swoje woski trzecią zimę trzymam w pokoju w takiej temperaturze jak TY i nic im nie jest, nie roztapiają się, nie pocą, do tej pory nie straciły swoich właściwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi