Yasiek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Scholl S17+ w opakowaniu 250 g - na ile aut mnniej więcej wystarczy? zależy w jakim stanie auto i jakich rozmiarów - na 1-2 auta Ci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Yasiek, chyba na wiecej a ile to juz zalezy od wielkosci aut i stanu jak napisal kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubi78 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Yasiek, Fancivi - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mial ktoś z was do czynienia z Szamponem Zymola. Mam Zymola Carbona i tak mysle moze i szampon warto by miec, tylko czy ma to sens. Proszę o wasze opinie. W necie znalazłem cos takiego, mysle ze niezla cena zważywszy ze w carspa 80 zl http://moto.allegro.pl/zy...2902539107.html Poszukaj, była o nim mowa. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#287543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mial ktoś z was do czynienia z Szamponem Zymola.Mam Zymola Carbona i tak mysle moze i szampon warto by miec, tylko czy ma to sens. Proszę o wasze opinie. W necie znalazłem cos takiego, mysle ze niezla cena zważywszy ze w carspa 80 zl http://moto.allegro.pl/zymol-auto-wash- ... 39107.html Możesz śmiało kupić b. dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kinek01 Dzieki za linka, za słabo szukałem... Wiec trza brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 maciety1989, a potem polecam Ci zymol clear auto bathe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mam mały problem z przytartym zewnętrznym plastikiem na zderzaku. Wygląda tak: Czym to troszkę doprowadzić do kultury? Papierem ściernym? Jeśli tak to jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 opalarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Za bardzo nie mam dojścia to niej, bo chętnie bym wszystkie plastiki tym potraktował. Na razie chciałem troszkę to zatuszować domowym sposobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 luq92, pożycz od kogoś opalarkę. Jeśli nie masz od kogo to możesz próbować suszarką, chociaż nie wiem czy nagrzejesz do odpowiedniej temp Papierem tego nie dotykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 luq92, zależy w jakiej branży pracujesz, bo zamiast opalarki, sprawdza sie profesjonalna stacja lutownicza z HOT-AIR. Tylko strumień powietrza jest węższy, ale efekt ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kerad, ja w jakiej branży? Jestem biednym studentem W sumie może udałoby mi się opalarkę znaleźć, ale myślałem czy papier dałby radę. Ale skoro nie dotykać, to poszukam opalarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 luq92, papierem tylko narobisz bałaganu, jak nie ogarniesz u siebie opalarki podjedz do mnie i podziałamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pokryłem szybki Rainx z tego jestem bardzo zadowolony ale wycieraczki piszczą i skaczą pomimo ze maja 4 tygodnie. Znalazłem na forum podpowiedz JM63 ze trzeba je przesmarować rain-x. Jakie jest wasze zdanie?? Ma to sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 maciety1989, ja Ci polecam http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... aczek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie, czego użyć do oczyszczenia kołpaków, /zażółcenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chat, a coś już próbowałes? Ja bym poleciał z APC w silnym stężeniu a jak nie pusci to coś mocniejszego co używasz do felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie i Panie Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chat, a coś już próbowałes? Ja bym poleciał z APC w silnym stężeniu a jak nie pusci to coś mocniejszego co używasz do felg 4nano cleaner mam, ale miałem obawy czy mi tego plastiku nie zeźre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chat, nie miej żadnych obaw, najlpierw APC a jak nie to 4 nano da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie i Panie Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał. jakiej firmy olej był wcześniej a jakiej jest teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czy AG Leather Cleaner mogę używać na skórę i ekoskórę w domu? Na butelce jest napisane, żeby nie używać do domowego stuffu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mas Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 jeżeli nadaje się do ekoskóry to raczej nie widze problemu zeby stosowac i w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tomek WRO, tez nie widze przeszkod w jego stowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi