Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Scholl S17+ w opakowaniu 250 g - na ile aut mnniej więcej wystarczy?

zależy w jakim stanie auto i jakich rozmiarów - na 1-2 auta Ci wystarczy.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Mial ktoś z was do czynienia z Szamponem Zymola.

Mam Zymola Carbona i tak mysle moze i szampon warto by miec, tylko czy ma to sens.

Proszę o wasze opinie.

W necie znalazłem cos takiego, mysle ze niezla cena zważywszy ze w carspa 80 zl

http://moto.allegro.pl/zy...2902539107.html

Poszukaj, była o nim mowa.

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#287543

Opublikowano

Mam mały problem z przytartym zewnętrznym plastikiem na zderzaku. Wygląda tak: DSCN0045.JPG

Czym to troszkę doprowadzić do kultury? Papierem ściernym? Jeśli tak to jakim?

Opublikowano

Za bardzo nie mam dojścia to niej, bo chętnie bym wszystkie plastiki tym potraktował. Na razie chciałem troszkę to zatuszować domowym sposobem.

Opublikowano

luq92, pożycz od kogoś opalarkę. Jeśli nie masz od kogo to możesz próbować suszarką, chociaż nie wiem czy nagrzejesz do odpowiedniej temp :o Papierem tego nie dotykaj ;)

Opublikowano

luq92, zależy w jakiej branży pracujesz, bo zamiast opalarki, sprawdza sie profesjonalna stacja lutownicza z HOT-AIR. Tylko strumień powietrza jest węższy, ale efekt ten sam.

Opublikowano

kerad, ja w jakiej branży? Jestem biednym studentem :mrgreen: W sumie może udałoby mi się opalarkę znaleźć, ale myślałem czy papier dałby radę. Ale skoro nie dotykać, to poszukam opalarki ;)

Opublikowano

Pokryłem szybki Rainx z tego jestem bardzo zadowolony ale wycieraczki piszczą i skaczą pomimo ze maja 4 tygodnie. Znalazłem na forum podpowiedz JM63 ze trzeba je przesmarować rain-x. Jakie jest wasze zdanie?? Ma to sens?

Opublikowano

Chat,

a coś już próbowałes? Ja bym poleciał z APC w silnym stężeniu a jak nie pusci to coś mocniejszego co używasz do felg

Opublikowano

Panowie i Panie :) Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał.

Opublikowano
Chat,

a coś już próbowałes? Ja bym poleciał z APC w silnym stężeniu a jak nie pusci to coś mocniejszego co używasz do felg

4nano cleaner mam, ale miałem obawy czy mi tego plastiku nie zeźre :)

Opublikowano
Panowie i Panie :) Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał.

jakiej firmy olej był wcześniej a jakiej jest teraz?

Opublikowano

Czy AG Leather Cleaner mogę używać na skórę i ekoskórę w domu? Na butelce jest napisane, żeby nie używać do domowego stuffu :idea:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.