Siwy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jakie kosmetyki sa najpopularniejsze w USA i jakie najlepiej przywiezc do PL oprocz Maguiar's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jakie kosmetyki sa najpopularniejsze w USA i jakie najlepiej przywiezc do PL oprocz Maguiar's co się opłaca i co ci potrzebne CG, SW, SV, Zaino, Zymol.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 SV sie nie oplaca.Taniej mamy u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 SV sie nie oplaca.Taniej mamy u nas. SV praktycznie na całym świecie ma takie same ceny,dlatego są to tak rzadkie kosmetyki,nawet na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jeśli masz taka możliwość to kup sobie piecyk paleniskowy z szamotem w środku ( coś w stylu junka) wystarczy tylko komin gdzieś wyprowadzić. Ja na chwile obecną ogrzewam dziuple co ma 70m2 i sobie chwale, fakt faktem na krótki rękawek nie pochodze ale to 9 st mam gdy na dworze -9 st. Pale tylko drewnem i co najważniejsze dosyć szybko sie to nagrzewa. Czyli tak zwaną kozę ? Zastanawiałem się nad tym, aczkolwiek są to garaże szeregowe i nie mają osobnych kominów, tylko coś w stylu kratki wentylacyjnej. Niestety nie jest to nawet kratka o uniwersalnych wymiarach, tylko taka pionowa z lat 70. Dopasowanie do tego komina i żeby było to wszystko szczelne zabrałoby mi trochę czasu. Obawiam się, że i tak po podłączeniu cały dym i sadzę wiatr wdmuchiwałby z powrotem do środka... Alę dzięki za info Zabierz na próbę ... każdy sprzęt można oddać do 2 tyg. To jest dobra myśl, bo potrzebuję głównie po to żeby dziuplę poszpachlować i pomalować, akurat zdążę i oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 krzysiek555, zdecydowanie wszystkie 3 dzieki za info wezme 3M bo sa w promocji 20zl za\kg wiec jak cos to sie wyrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 a gdzie taka promocja jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 3M bo sa w promocji 20zl za\kg a gdzie taka promocja jest? właśnie, gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 siwy1117, zdecydowanie zymola kupuj jak tylko masz okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 mam pytanko... Jaki ręcznik do osuszania ? słyszalem coś o ręcznikach jan niezbędny, są ok do osuszania ? I jeszcze jedno, szampon nigrin i wosk fk czy mi go nie zmyje ? gdzie go moge kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 u znajomego, i pady sa po 1zl ,moze wystawie na sprzedaz ,zobacze no zeby niebylo sory za OT ,tutaj zysukjemy cenne rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 gdzie go moge kupić ? szampon, wosk, czy ręcznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sebek96, Ja ostatnio kupiłem: http://temachem.sklep.pl/opis/2314904/w ... x76cm.html i bardzo mnie się podobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Szampon, przepraszam za wprowadzenie w błąd wosk wiem gdzie a ręcznik raczej w marketach typu tesco itp. booohal Dzięki za propozycje ale szukam czegoś w miare taniego bo już i tak mam wypróżnioną kieszeń na ten detaling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sebek96, nie żałuj kasy na ręcznik bo to jedna z podstaw do kompletowania dobrego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sebek96, dlatego posłałem Ci ten link. Miałem do czynienia z kilkoma budżetówkami i ten najbardziej daje radę. Jak chcesz jeszcze taniej to weź ten: http://temachem.sklep.pl/opis/2314897/w ... x80cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://showcarshine.pl/osuszanie/174-sh ... pper-.html lub http://www.shiningcar.pl/pl/p/Recznik-w ... 76x56cm/97 albo http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... -500gr/846 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chyba wezme fluffiego bo i tak zamawiam na spory koszt w tym sklepie więc dorzuce. A co z tym szamponem nigrin ? mam piane aktywną jakąś z obi w sumie to jest mleko i nie wiem jakie to ma ph... Więc raczej nie będę używał po wosku. Piana aktywna będzie mocno potrzebna ? Da sie coś innego spienić jeszcze ? Jak nie to kupie piane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak masz w czym spienic Zalezy jak bardzo brudne auto masz, jak brudzi sie to dobrze dac przed myciem piane zeby podziala troche na brud i splukac. A potem mycie wlasciwe rekawica. No chyba ze masz auto weekendowe ktore sie tylko kurzy czasem Piana aktywna z obi pewnie zjadla by od razu wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No właśnie tego sie obawiam a szkoda by było wosku. Mam czym spienić, mam. Brud latem to ogólnie tylko kurz z miasta Chce przeprowadzić korektę pod koniec lutego i braknie mi troche funduszy już na piane, więc kupie ją w innym terminie, a przed kupnem będę dokładnie spłukiwał karcherem auto bo co jeszcze moge spienić... ? widziałem jak pienią ludwikiem itp. ale to też zjada wosk i raczej do naczyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 bo co jeszcze moge spienić... ? Szampon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ok Poczekam jeszcze na opinie szamponu nigrin, dziękuję Panowie ! Ps. Sorry może za głupie dla Was pytania ale wkręcam sie i nie chce walnąć jakiejś gafy przy pierwszej korekcie i chce jak najlepiej zadbać o lakier.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://showcarshine.pl/989-presta-sudzz ... -38l-.html moze bd dostepny zanim skonczysz kompletowac zamowienie, bardzo fajny szampon za rozsadne pieniadze. A jak za drogi kup Nirgin, o nim juz troche bylo na forum ale i tak pozniej kupisz cos lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sebek96, bdb http://www.shiningcar.pl/pl/p/BriteMax-CleanMax/463 i jest dostępny od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ps. Sorry może za głupie dla Was pytania ale wkręcam sie i nie chce walnąć jakiejś gafy przy pierwszej korekcie i chce jak najlepiej zadbać o lakier.. Na to pytanie chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi Tu masz wszystko albo jeszcze więcej http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi