Borek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 balcerek, w takiej butelce jest sprzedawany np. Mosquitos na robaki, po wykorzystaniu lałem tam różne trigger-killery i trzymała się dzielnie, chyba dopiero Alux go zabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 balcerek, Opryskiwacze godne polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Panowie mam problem z subskrypcja tematow - nie przychodzi mi powiadomienie na maila o odpowiedzi. A opcje sledz odp w tym temacie mam wybrana. Wiecie jak to poprawic A druga sprawa to taka: po wczorajszym myciu nie chcialo mi sie wycierac auta bo zostalo troche kropel na nim (nalozony jest DG 105), myslalem ze dotre je dzis w garazu QD VP Citrus BLing w stezeniu 1:4, ale slobo zeszly. Potem probowalem samym ostem i tez zostalo troche. Wiecie jak je usunac bez ponownego mycia, zeby nie zjadlo sealanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ktoś testował TENZI - PUSTA BUTELKA ZE SPRYSKIWACZEM I MIARKĄ 1L w cenie 4,5 zł warto kupić ten produkt ? http://allegro.pl/tenzi-pusta-butelka-z ... 36102.html Śmiało można kupować Podziałka jest więc wygodnie idzie mieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ktoś testował TENZI - PUSTA BUTELKA ZE SPRYSKIWACZEM I MIARKĄ 1L w cenie 4,5 zł warto kupić ten produkt ? http://allegro.pl/tenzi-pusta-butelka-z ... 36102.html Śmiało można kupować Podziałka jest więc wygodnie idzie mieszanie Tak chwalicie i chwalicie więc zakupiłem 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam takie 2 jedna z lederem,druga z prixem(praktycznie cały już wypsikany),i poza konkursem Alux rozcieńczany i chodzą bez lipy,mają nawet ala.pianowanie,ale to to sobie można odpuścić...Po paluchach nie kapie i o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skimobill Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ma sens nakładanie powłoki kwarcowej na wypolerowane ranty? Chodzi mi o to czy choć w minimalny sposób zniweluje to ryski pozostałe po polerce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 skimobill, Cquartz nie maskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skimobill Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 a co maskuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 a co maskuje ? Na polerowanych rantach ? Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dobrze wykończ i wtedy wrzuć CQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skimobill Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No to wrzucę, jak tylko się dowiem co to jest to CQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 skimobill, Car Pro Cquartz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No to wrzucę, jak tylko się dowiem co to jest to CQ Car Pro CQuartz - powłoka kwarcowa. Do felg zdecydowanie polecam wersję CQuartz DLUX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pytanie z innej beczki: Czym najłatwiej/najszybciej usunąć zaschnięty osad z mydła z kabiny prysznicowej? (szkło + pcv) Wiem, że ocet działa, ale może jest coś skuteczniejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 tricolor + pierwsza z brzegu pasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pytanie z innej beczki: Czym najłatwiej/najszybciej usunąć zaschnięty osad z mydła z kabiny prysznicowej? (szkło + pcv) Wiem, że ocet działa, ale może jest coś skuteczniejszego? Ocet + soda oczyszczona lepiej, sam ocet jest rzadki i splywa. Możesz jeszcze dorzucić soku z cytryny do tej mikstury. Wygodniej jest jednak uzyc dedykowanego zelu do mycia lazienek, tani i niezly jest Tenzi WC Sani. Szkło kabiny prysznicowej polecam zaimpregnowac niewidzialna wycieraczka - zdaje egzamin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo69 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czy Dodo Juice Lime Prime po jakimś czasie sporo "zeżre" lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra.vi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 mam pytanko: -jaki najlepszy cleaner pod 476s i megs 16? - mam menzerne 500 i 4000, jaka ustrzelic w srodek? 2000 czy 2500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 mam pytanko:-jaki najlepszy cleaner pod 476s i megs 16? - mam menzerne 500 i 4000, jaka ustrzelic w srodek? 2000 czy 2500? Fajny jest R222 Paintwork Cleanse Proponuję 2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A tak przy okazji pod Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax nada się ten R222 Paintwork Cleanse, bo mam taki "zestaw" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A tak przy okazji pod Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax nada się ten R222 Paintwork Cleanse, bo mam taki "zestaw" ? Bezpośrednio nie testowałem, ale spodziewam się że jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzięki. Zresztą na wiosnę położę i przetestuję, więc w razie czegoś dam znać o wynikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barry_1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam. Czy w 3city poza CarSpa jest jakieś godne polecenia studio auto detailingu? planuje na wiosnę / lato korektę lakieru 2 letniego auta. Sam mam żadne doświadczenie w tej kwestii więc wolę oddać auto w ręce kogoś kto jest w temacie. Z góry dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 odezwij się w temacie spotkań trójmiejskich - wspólnymi siłami ogarniemy auto Chyba, że masz kupę wolnej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi