rickson Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja litr chętnie odkupię, nawet w butelce po Coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja litr chętnie odkupię, nawet w butelce po Coli Jak ma pH takie jak zwykłe Magi to transport przetrwa, ale po otrzymaniu od strzała przelej w jakieś trwalsze opakowanie, bo Ci przeżre... Moja Magi przyszła w butelce po szamponie Sonaxa i po tygodniu zaczęło cieknąć z dwóch miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzięki panowie golden0282 wyjaśnił mi pochodzenie szczotki i podpowiedział że ta http://www.chemicalguysuk.com/product_p/crpbrs.htm szczotka nie jest tylko do DA - *Suitable for use with Dual Action & Rotary Polishers* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 dawałeś tricolorem? UC - Tricolor, Autosol - Palec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 dawałeś tricolorem? UC - Tricolor, Autosol - Palec To mea culpa z tym UC,u mnie styknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 kubik, nie ma problema. Wiadomo, że zawsze zaczynamy od najmniej agresywnego środka. I tak też w tym przypadku było. Teraz przynajmniej wiadomo, że delikatnie wypracowywany autosol, nie robi szkód na plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Chat, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... na-5l.html Na giełdzie napewno sprzedaż 4l Widziałem, widziałem..... muszę się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czy moge w taka pogode jak dzis w malopolsce slonecznie, okolo 5st C myc auto w nie zacienionym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czy moge w taka pogode jak dzis w malopolsce slonecznie, okolo 5st C myc auto w nie zacienionym miejscu woda zamarza przy 0C więc śmiało korzystaj z okazji .. u mnie dziś -3C i poszedł bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chodzi mi o to ze bede myl na sloncu, nie bedzie sie nic niepokojacego na aucie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chodzi mi o to ze bede myl na sloncu, nie bedzie sie nic niepokojacego na aucie dzialo Bezbarwny zejdzie Myj szybko bo się schładza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ok lece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja myłem wczoraj przy podobnej temperaturze, tylko że w cieniu, to woda na dachu zamarzała i piana z glorii potrafiła leżeć ponad 20min bo też ja przymroziło Było wesoło, wiec musisz sie uwijać, bo będziesz miał podobne efekty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Jaki produkt hydrofobowy polecacie na boczne szyby, tylną i lusterka zewnętrzne? Najlepiej coś łatwego w aplikacji po umyciu samochodu, ale żeby wytrzymał z miesiąc albo dłużej. Nie interesują mnie produkty typu rainx 2w1. Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 kupszczelisty, sam już sobie odpowiedziałeś na pytanie Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp? Najlepiej idzie Autoland z atomizerka, psik i wycierasz, ale nie o to Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Jaki produkt hydrofobowy polecacie na boczne szyby, tylną i lusterka zewnętrzne? Najlepiej coś łatwego w aplikacji po umyciu samochodu, ale żeby wytrzymał z miesiąc albo dłużej. Nie interesują mnie produkty typu rainx 2w1. Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp? Bardzo łatwy w aplikacji jest 4Nano Clear Vision (jest nowa formuła) - naprawdę, docieranie to bajka. Trwałość znacznie większa niż wymagasz, cenowo też jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dla mnie Gtechniq G5+G4 super połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Czy potraktowanie szybki od gogli narciarskich NW Autolandu pomoze cos na szybsze usuwanue kropelek wody podczas zjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Akurat na bocznych szybach to i RainX poleży z pół roku jak nie lepiej, a tani jak barszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 U mnie Rainx na czołowej szybie poleżał około dwóch miesięcy, a na bocznych prawie 7 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mam na przodzie właśnie rainX i jest OK, zaaplikowałem go na tylną szybę w dwóch autach i tam nie bardzo się sprawdza, bo nie ma takiego ciśnienia powietrza Dlatego pytam czy jest może coś lepszego co się sprawdzi w miejscach takich jak u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 kupszczelisty, Je3żeli nie dmicha w tylną szybe to woda uciekac nie będzie. Możesz zamocować spoiler od lancerki na dachu tak by dmuchało na tylną szybę. Ale kto co woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinK Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czy potraktowanie szybki od gogli narciarskich NW Autolandu pomoze cos na szybsze usuwanue kropelek wody podczas zjazdu? Przy prędkościach 80 i więcej tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jakie apc używacie przed nabłyszczaniem opon i w jakim stężeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi