Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Ja litr chętnie odkupię, nawet w butelce po Coli

Jak ma pH takie jak zwykłe Magi to transport przetrwa, ale po otrzymaniu od strzała przelej w jakieś trwalsze opakowanie, bo Ci przeżre... Moja Magi przyszła w butelce po szamponie Sonaxa i po tygodniu zaczęło cieknąć z dwóch miejsc :)

Opublikowano
:o dawałeś tricolorem?

UC - Tricolor, Autosol - Palec :D:kox:

To mea culpa z tym UC,u mnie styknęło :dontknow:

Opublikowano

kubik, nie ma problema. Wiadomo, że zawsze zaczynamy od najmniej agresywnego środka. I tak też w tym przypadku było. Teraz przynajmniej wiadomo, że delikatnie wypracowywany autosol, nie robi szkód na plastiku :good:

Opublikowano

Czy moge w taka pogode jak dzis w malopolsce slonecznie, okolo 5st C myc auto w nie zacienionym miejscu :?:

Opublikowano
Czy moge w taka pogode jak dzis w malopolsce slonecznie, okolo 5st C myc auto w nie zacienionym miejscu :?:

woda zamarza przy 0C więc śmiało korzystaj z okazji ..

u mnie dziś -3C i poszedł bezdotyk :-]

Opublikowano

ja myłem wczoraj przy podobnej temperaturze, tylko że w cieniu, to woda na dachu zamarzała i piana z glorii potrafiła leżeć ponad 20min bo też ja przymroziło :)

Było wesoło, wiec musisz sie uwijać, bo będziesz miał podobne efekty...

Opublikowano

Witam

Jaki produkt hydrofobowy polecacie na boczne szyby, tylną i lusterka zewnętrzne? Najlepiej coś łatwego w aplikacji po umyciu samochodu, ale żeby wytrzymał z miesiąc albo dłużej. Nie interesują mnie produkty typu rainx 2w1. Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp?

Opublikowano

kupszczelisty, sam już sobie odpowiedziałeś na pytanie :D

Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp?
:good:

Najlepiej idzie Autoland z atomizerka, psik i wycierasz, ale nie o to Ci chodzi.

Opublikowano
Witam

Jaki produkt hydrofobowy polecacie na boczne szyby, tylną i lusterka zewnętrzne? Najlepiej coś łatwego w aplikacji po umyciu samochodu, ale żeby wytrzymał z miesiąc albo dłużej. Nie interesują mnie produkty typu rainx 2w1. Może jest jakiś Gtechniq, 4nano itp?

Bardzo łatwy w aplikacji jest 4Nano Clear Vision (jest nowa formuła) - naprawdę, docieranie to bajka. Trwałość znacznie większa niż wymagasz, cenowo też jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Akurat na bocznych szybach to i RainX poleży z pół roku jak nie lepiej, a tani jak barszcz ;)

Opublikowano

Mam na przodzie właśnie rainX i jest OK, zaaplikowałem go na tylną szybę w dwóch autach i tam nie bardzo się sprawdza, bo nie ma takiego ciśnienia powietrza :( Dlatego pytam czy jest może coś lepszego co się sprawdzi w miejscach takich jak u mnie.

Opublikowano

kupszczelisty, Je3żeli nie dmicha w tylną szybe to woda uciekac nie będzie. Możesz zamocować spoiler od lancerki na dachu tak by dmuchało na tylną szybę. Ale kto co woli ;)

Opublikowano
Czy potraktowanie szybki od gogli narciarskich NW Autolandu pomoze cos na szybsze usuwanue kropelek wody podczas zjazdu?

Przy prędkościach 80 i więcej tak.... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.