glorusek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam, Gdzie kupie Valetpro neutral snow foam 5l, Finish kare hi temp 412ml Gdzie kupie to namjtaniej? Z jakims rabatem i zeby wyszlo jaknajtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Piana: 79,11 Wosk: 65,91 Suma: 145.02 Do tego paczkomat za 0zl. Wszystko w MX Nowicki http://www.pielegnowacauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Problem w tym ze magazyny puste, wiadomo kiedy dostawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie, jak mam dbać o taką kierownicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Fr0styyy., cleaner do skóry + odżywka do niej taki zestaw jest bardzo przyjemny i masz wszystko już w nim: http://showcarshine.pl/263-colourlock-z ... fibry.html lub duragloss 441+221 glorusek zapytaj się na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki editL ale tam jest napisane, że tylko do gładkiej skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czy majac wosk w paście i ten sam ale w formie plynnej moge na plynny nalozyc atomizer i uzywac go jako QD (oczywiscie na umyta powierzchnie wiec jako po porstu odswiezacz blasku i ochrony) bez szkody do pierwszej wartwy wosku czy bedzie sie to gryzlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Fr0styyy., ja mam podobną skórę na kierownicy i polecam Ci oba poza tym, masz taką i taką więc na jakąs musisz się zdecydowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8746 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat polerowania recznego tzn jaką pastą czy na mokro czy sucho. Jestem Totalnym laikiem w tym temacie. Mozecie mi coś podpowiedzieć abym od wiosny mógł odświezyć lakier auta. Chciałbym na początek recznie spróbowac co i jak moze później jakąś elektryczną polerke sobie sprawić. Dziekuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie, jak mam dbać o taką kierownicę?Obrazek Raggaman ładnie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kamil8746, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4338 Następnym razem poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat polerowania recznego tzn jaką pastą czy na mokro czy sucho. Jestem Totalnym laikiem w tym temacie. Mozecie mi coś podpowiedzieć abym od wiosny mógł odświezyć lakier auta. Chciałbym na początek recznie spróbowac co i jak moze później jakąś elektryczną polerke sobie sprawić. Dziekuje za odpowiedzi. Poczytaj forum i dokładanie regulamin który zaakceptowałeś. a najlepiej zapoznaj się z tym tematem, lub skorzystaj z przycisku Szukaj http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Panowie, jak mam dbać o taką kierownicę?Obrazek Raggaman ładnie zrobił Jakieś namiary na gościa ?? Zastanawiam się właśnie nad obszyciem swojej kiery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 B.M. Customs, na fb ma stronę. Gracjanowi chyba też obszywali + ręczny i meszek od gałki skrzyni biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 http://www.facebook.com/pages/BM-Custom ... 7609909123 U mnie obszywał kierę, mieszek, gałkę no i ręczny... u ojca kierę + ręczny i obaj jesteśmy mega zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Głupie pytanie mam. Jakoże jutro ma być temperatura lekko na plusie chciałem opitolić szybko samochód i zastanawiam się czy przy braku jakichkolwiek pian do samochodu można wynieść coś z domu i zrobić tym pianę? Chodzi mi o jakiś szampon do włosów itp Ma to jakiś sens? Czy lepiej już samą wodą spłukać brud? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Lepiej juz sama woda Podjedz najlepiej na myjnie samoobsługową i tam sobie umyj jak nie masz mozliwosci przy domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 luq92, a szampon samochodowy masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak lepiej wypracować pasty Scholla - techniką zenitu czy lepiej płaskowyż zenitu? Nie wiem do jakich prędkości najlepiej dochodzić, aby nie przegiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Yasiek, jak już było napisane odnośnie Menzerny Rozprowadzenie, yebniecie na 1500- a dalej to już zabawa miedzy 1500-2000 - kwestia lakieru, defektów, podatnosci na polerowanie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Podziękował bałem się, że są jakieś różnice znaczące w tych pastach, które spowodują błędne wypracowanie i niedostateczne rozbicie cząsteczek. Teraz jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 luq92, a szampon samochodowy masz ? Gdybym miał, to bym nie chciał szamponu od kłaków Jeśli będę miał drobniaki to podjadę na myjkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Z braku laku już lepszy płyn do naczyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Myłem kiedyś takim uniersalnym płynem, ale on bardziej wyglądał jak mydło w płynie, to miałem ładne zacieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 to po prostu pojedz na myjnie, proszek, woda z osuszaczem i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi