Fancivi Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ok 21cm z atomizerem, sama ok 17cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Panowie czy są średniej klasy myjki z podgrzewaniem wody do 1000 pln ? jest np Karcher HDS 5/15 U tylko cena wysoka. Ale podgrzewa do 80 stopni. Fajna kompaktowa budowa, w bagażniku się spokojnie mieści i waga 75 kg (niewiele jak na maszynkę z podgrzewaniem wody). Używanego HDS 558 kupisz już za niecałe 3000 zł, na 230 V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam mam takie pytanie posiadam pianownice firmy GLORIA FM10 i chciałem sobie przesmarować uszczelki gumowe w niej moze ktoś mi powiedzieć czym i jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Rozkręć tłok, użyj smaru silikonowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 a ktoś smarował silikonowym w sprayu, czy tylko silikonowym w formie stałej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja używam w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Spotkał się ktoś z lancą do karchera K7 lub serii 7XX która by miała podobnie szeroki strumień jak lance na myjniach bezdotykowych? Ta oryginalna jest ok, ale ten strumień troche zbyt wąski jest do zywkłego mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedź ja posiadam taki czy on może być czy kupić jakiś lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkii Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Czy jest możliwość, żeby gdzieś zakupić buteleczki te 500ml od produktu Shiny Garage Strawberry Car Wash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 darkii, proszę ... http://www.all4auto.pl/shiny-garage-pet ... -p689.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkii Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bacuś, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jaki AIO będzie najłatwiejszy do wypracowania ręcznie? Fajnie gdyby podkręcał blask. Zastanawiam się nad Cherry glaze i Auto finesse Tripple, chyba że macie inne propozycje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 bierz Cherry Glaze. tym razem i ja mam pytanie... na zimę zacząłem eksperyment woskowy i np. dach zrobiony został 50/50 Duragloss #111 i AutoFinesse Power Seal (nie mówię który z której strony ale domyślicie się szybko) dzisiaj auto myte i po samym tylko prewashu takie oto zjawisko mi się pokazało: i inne ujęcie co jest? , to są przecie dwa sealanty wodą lałem z różnych stron, za każdym razem zachowanie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dzięki, a co poleciłbyś pod to AIO? Sealant to raczej kiepski pomysł? Mam jak narazie tylko finish kare 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 O ile pamiętam wosk kładzie się na AIO, ale biorąc pod uwagę że cherry glaze nie trzyma długo, zejdzie razem z woskiem, możesz spróbować połowę maski AIO > Wosk oraz drugą połowę Wosk i na to AIO. Ja AIO latem kładłem Natty's blue i trzymało około półtora miesiąca. Mając FK 1000p - nic nie kładź pod niego, odtłuść powierzchnię i kładź sam wosk. Mamy okres niskich temperatur i śniegu więc dłużej potrzyma bez AIO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 cptolgierd, Po co kłaść wosk pod aio? Przecież aio go zje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 cptolgierd, dokładnie, coś Ci się pomyliło kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To fakt, nie pomyślałem o ścierności, dawno nie kładłem i zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 cptolgierd, spoko Jak widzisz nawet komuś pomagając można swoje błędy zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Tak, źle to ująłem, najpierw AIO później wosk . Teraz zabezpieczę samym finish kare. Myślę już o sezonie wiosennym i chciałem wybrać dobre AIO i do niego wosk. Czytałem forum i znalazłem, że AIO się zabezpiecza wkońcu to też cleaner. Jaki wosk daje dobre połączenie z CG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 a co masz z CG? I na czym Ci konktertnie zależy? Ma byc lepszy look czy trwalośc Cie interesuje? I ile chcesz przeznaczyc na wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zależy mi na maksymalnym wet looku Jako, że nie mam maszyny i polerki nie przeprowadzę pomyślałem o środku, który zamaskuje rysy i wyciągnie coś z lakieru CG dlatego, że czasami brakuje mi czasu, a to jednak połączenie. Na przyszłość może pełnić rolę cleanera pod wosk. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 a ile chcesz wydac na wosk bo to też ważna sprawa rozumiem że cleaner ręcznie tak bedziesz kładł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi