Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś poradzi czym zmyć niebieski smar z białej kurtki snowboardowej?

próbowałem:

-szare mydło

-chemia prochemu

-pranie w pralce w wysokiej temperaturze

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Ktoś poradzi czym zmyć niebieski smar z białej kurtki snowboardowej?

próbowałem:

-szare mydło

-chemia prochemu

-pranie w pralce w wysokiej temperaturze

Spróbuj plame potraktować odtłuszczaczem ( zmywacz do hamulców itd. ) na zmianę z jakimś detergentem. Miałem podobny kłopot, tylko ze spodniami dżinsowymi. Pomogło w 100%

Opublikowano

Korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki.

• Moderator
Opublikowano

Nie mam pojecia, zaden z producentow nie podaje ile procentowo czy wagowo jest go w woskach.

Opublikowano
Nie mam pojecia, zaden z producentow nie podaje ile procentowo czy wagowo jest go w woskach.

a szkoda, powinno być wszystko w tabelce jak na produktach spożywczych ;)

• Moderator
Opublikowano

Probowalem sie tego dowiedziec, ale niestety jest to tajemnica firmy :)

Podejrzewam, ze sensowne polaczenie ptfe z woskiem nie jest takie proste i stad ten brak informacji :)

Opublikowano

Witam

Jakim środkiem usunąć smołę ze zderzaka nie lakierowanego, oczywiście tak aby nie było odbarwień itp. Jest to tylna dokładka zderzaka w VW.

Opublikowano

Jako, że nikt mi nie odpowiedział ponawiam pytanie:

Czy korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu?? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki.

Opublikowano
Jako, że nikt mi nie odpowiedział ponawiam pytanie:

Czy korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu?? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki.

IronX jest bezpieczny dla polerki... Prickbortem leciałem swoje felgi i wielkich szkód nie narobił, ale trzeba było powierzchnię przelecieć pastą.

A jeżeli chodzi o listwy... na pewno nie jest to gołe aluminium, więc pewnie nawet katowanie siuwaksami Tenzi im nie zaszkodzi :P

Opublikowano
Mamy tu jakiegoś sprzedawcę smochodów marki Suzuki? Potrzebuję good price na nową Grand Vitarę :-]
podczepie sie z tym ze potrzebuje sprzedawce mercedesow,konkretnie sprinterow,potrzeba 4 nowe sztuki w dobrej cenie
Opublikowano

patryczken16, też mogę dać namiar na mercedesa, ale nie wiem czy to nie ta sama osoba co kontakt od geno :-]

geno ten Twój handlowiec też prywatnie ma rocco :?::song:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.