adii Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ktoś poradzi czym zmyć niebieski smar z białej kurtki snowboardowej? próbowałem: -szare mydło -chemia prochemu -pranie w pralce w wysokiej temperaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_zgr Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 adii spróbuj delikatnie Prickbortem mnie parę razy pomógł w czyszczeniu ubrań ze smaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuci5 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ktoś poradzi czym zmyć niebieski smar z białej kurtki snowboardowej? próbowałem: -szare mydło -chemia prochemu -pranie w pralce w wysokiej temperaturze Spróbuj plame potraktować odtłuszczaczem ( zmywacz do hamulców itd. ) na zmianę z jakimś detergentem. Miałem podobny kłopot, tylko ze spodniami dżinsowymi. Pomogło w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o woski z PTFE to mamy coś więcej poza 4x4, Autobahn oraz Shield? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zymola Titanium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 dzięki Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 a ile titanium ma w składzie PTFE w stosunku do shielda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie mam pojecia, zaden z producentow nie podaje ile procentowo czy wagowo jest go w woskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie mam pojecia, zaden z producentow nie podaje ile procentowo czy wagowo jest go w woskach. a szkoda, powinno być wszystko w tabelce jak na produktach spożywczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Probowalem sie tego dowiedziec, ale niestety jest to tajemnica firmy Podejrzewam, ze sensowne polaczenie ptfe z woskiem nie jest takie proste i stad ten brak informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dzinksowa? http://allegro.pl/bmw-e39-m5-400-km-199 ... 18362.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 patryczken16, Tak była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Która lepsza, miększa, fajniejsza? Chodzi o docieranie wosku. Chemical Guys Shiny Garage Chyba, że coś innego z All4Auto w cenie 20-25zł, rozmiar ok 40x40? Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Która lepsza, miększa, fajniejsza? Chodzi o docieranie wosku. Chemical Guys Shiny Garage Chyba, że coś innego z All4Auto w cenie 20-25zł, rozmiar ok 40x40? Z góry dzięki za odpowiedzi. http://www.all4auto.pl/microfiber-madne ... -p133.html Bardzo dobra fibra, warto dołożyć dyszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Która lepsza, miększa, fajniejsza? Chodzi o docieranie wosku. Chemical Guys Shiny Garage używam tej pierwszej i jest super. A ze się sprawdziła to zamówiłem niedawno 60x40 ( http://www.all4auto.pl/shiny-garage-del ... -p862.html ) ale w SCS i jako Chemical Guys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam Jakim środkiem usunąć smołę ze zderzaka nie lakierowanego, oczywiście tak aby nie było odbarwień itp. Jest to tylna dokładka zderzaka w VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wielokrotnie zlewałem takie plastiki w CR-V Prickbortem i zawsze wszystko dobrze schodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jako, że nikt mi nie odpowiedział ponawiam pytanie: Czy korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu?? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Mamy tu jakiegoś sprzedawcę smochodów marki Suzuki? Potrzebuję good price na nową Grand Vitarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jako, że nikt mi nie odpowiedział ponawiam pytanie: Czy korzystając z tar removera, a także ze środków podobnych do iron x mogę pokryć całe auto, od góry do dołu?? Pytam dlatego, że nie znalazłem jak działają te subst. na elementy polerowane, chodzi mi o listwy na drzwiach, w B6 to chyba aluminium i jak te środki działają na plastiki. IronX jest bezpieczny dla polerki... Prickbortem leciałem swoje felgi i wielkich szkód nie narobił, ale trzeba było powierzchnię przelecieć pastą. A jeżeli chodzi o listwy... na pewno nie jest to gołe aluminium, więc pewnie nawet katowanie siuwaksami Tenzi im nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Mamy tu jakiegoś sprzedawcę smochodów marki Suzuki? Potrzebuję good price na nową Grand Vitarę podczepie sie z tym ze potrzebuje sprzedawce mercedesow,konkretnie sprinterow,potrzeba 4 nowe sztuki w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 patryczken16, mogą być z WWA ? Mam odpowiedniego człowieka w MB Warszawa, zrobi dobre ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 patryczken16, też mogę dać namiar na mercedesa, ale nie wiem czy to nie ta sama osoba co kontakt od geno geno ten Twój handlowiec też prywatnie ma rocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Czy to http://showcarshine.pl/990-mac-prickbor ... -wosk.html jest tym samym co to http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 24-1l.html Butelka niby inna ale opis ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi