Carire Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 bobas, pod FK achillesa tez chyba można i dodo. Ja kładłem też na wolgangu i jak narazie super sie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dla maks trwałości dodo raczej bym odpuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboo19 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 widziałem w testach tego cleanera sonusa - planuję kupić colli 476 - myślicie, że podejdzie przed??? Czy glinka valet pro będzie przed tym ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Takie szybkie pytanko. Ten szampon jest ogólnie polecany i ludzie chwalą i piszą, że na prawdę dobry -> Zymol I teraz pytanie, czy ten szampon to to samo? Pojemność się zgadza, opis również, skład mniej więcej tak samo opisany, a cena przez pół -> Zymol Szampon . Jest jakiś haczyk? To są dwa różne produkty? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 KamilRosen, to jest ten sam szampon, tylko, że jeden z nich jest świeżo wyprodukowany a drugi to "półkownik", który leżał i leżał na półkach Hallfordsa aż ten splajtował i za grosze można było kupić takie specyfiki. Zapytaj się sprzedawcy skąd ma szampon (tutaj zawsze może skłamać) oraz jaka jest data produkcji. Jak wpiszesz w forumową wyszukiwarkę hallfords powinno wyskoczyć trochę topiców. W dziale sprzedam kilka osób pozbywa się tego szamponu w dużym opakowaniu więc możesz kupić go z kimś w spółce. Cenowo wyjdzie to samo a przynajmniej będizesz miał pewność, że szampon nie pamięta czasu rządów Margaret Thatcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Takie szybkie pytanko. Ten szampon jest ogólnie polecany i ludzie chwalą i piszą, że na prawdę dobry -> Zymol Jesteś pewnien, że chwalony jest ten ww, czy może jednak chodzi o ten AutoWash AD2012 : ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tzn nie wnikałem w szatę graficzną, zasugerowałem się właśnie ogłoszeniem z działu "Sprzedam" takiego szamponu w 1.9l opakowaniu, a i na stronie CarSpa i w Temachem są te same zdjęcia, chyba starych opakowań. Nie wiedziałem, że jest nowa szata graficzna i ulepszona formuła? A tak z ciekawości właśnie porównałem ceny. lukwawa dzięki za cenną uwagę, będę zamawiał za nie długo trochę kosmetyków z Temachem to zapytam o tego Zymola, skąd jest i jaka data produkcji, może dostane odpowiedź. Tyle, ze wszystko co do tej pory stamtąd zamawiałem było jak najbardziej ok, więc zobaczymy. Ale chyba jednak cena skądś się musiała wziąć. Tylko tak z drugiej strony, chyba tak śmiesznie sprzedawać coś co jest po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek rally Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakie APC na początek było by optymalne ? Zastanawiam się nad Chemical Guys Orange Degreaser aaa Poorboy's World All Purpose Cleaner . JAk to widzicie ? jakie są Wasze opinie i sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Shiny Garage APC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Leszek rally, co rozumiesz przez optymalne ? Żadne krzywdy nie zrobi jak będzie w odpowiednim rozcieńczeniu stosowane. Ja używam Surfexa HD i jestem zadowolony, a z w/w wymienionymi raczej nie miałem do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek rally Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pisząc Optymalnie miałem na myśli coś dobrego, polecanego, sprawdzonego Na zewnątrz furki spryskuję, pędzelkuję i spłukuję, gra gitarra, a co np. boczkami drzwi, gałką zmiany biegów itp. tam wodą ze strumienia nie strzelę wystarczy przetarcie MF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Bilt-Hamber jest skuteczny i wysoko skoncentrowany. Ostatnio pojawił się Mac (SNB) Gul Javel. Jest również wysoko skoncentrowany i nie ma drażniącego zapachu więc do wnętrza jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 4nano Predator APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Do wnętrza plecam VP Interior APC, super zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Do wnętrza plecam VP Interior APC, super zapach a w jakim rozcieńczeniu go używasz? ja zrobiłem 1:10 i woda prawie nie zmieniła koloru choć w czyszczeniu Karchera po zimie, taki roztwór spisał się całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Eryczek, 1:4, bo takie mam kubeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Eryczek, 1:4, bo takie mam kubeczki to jest argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja ma takie pytanie chodzi o IPA Chcę odtłuścić szyby w samochodzie jak nanieść IPA przez atomizer czy np na padzie piankowym czy inaczej ? sorry może głupie pytanie ale jakoś nigdzie nie znalazłem lub przeoczyłem Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja ma takie pytanie chodzi o IPA Chcę odtłuścić szyby w samochodzie jak nanieść IPA przez atomizer czy np na padzie piankowym czy inaczej ? sorry może głupie pytanie ale jakoś nigdzie nie znalazłem lub przeoczyłem Dzieki Psikasz i ścierasz fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 piotrl, ja psikam bezpośrednio na panel i tak też się powinno robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja ma takie pytanie chodzi o IPA Chcę odtłuścić szyby w samochodzie jak nanieść IPA przez atomizer czy np na padzie piankowym czy inaczej ? sorry może głupie pytanie ale jakoś nigdzie nie znalazłem lub przeoczyłem Dzieki Psikasz i ścierasz fibrą Dzieki to mi wystarczy [ Dodano: 5 Grudzień 2012, 22:53 ] piotrl, ja psikam bezpośrednio na panel i tak też się powinno robic Okej dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie, szukam osoby ze Szczecina lub ze Stargardu Szczecińskiego, która podjechała by zobaczyć autko - BMW 3 E46 Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 GracjanS4, nie ma Starogardu jest Stargard Szczeciński ... Tak gwoli ścisłości Trochę mam za daleko bo bym bujnął się z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 GracjanS4, nie ma Starogardu jest Stargard Szczeciński ... Tak gwoli ścisłości Trochę mam za daleko bo bym bujnął się z chęcią Mój błąd, już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi