kamilgt Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 "Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Biszkopt, Po konsultacjach z mądrymi głowami zdecydowałem się na tę właśnie formę kamilgt, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 "Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat" 8-) the beściak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 "Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat" 8-) the beściak... gdzie opcja "lubie to" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 takie pytanie czy pasty menzerna (np 1000 lub 3000) można używać z aplikatorem Flexipads 3-color? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 takie pytanie czy pasty menzerna (np 1000 lub 3000) można używać z aplikatorem Flexipads 3-color? Można,z tym że nie będzie to maks możliwości past,ale coś tam ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ok bo chodzi tylko o miejsca trudno dostępne dla polerki jak np zderzak przy wlotach powietrza, lusterka (obudowy) albo pod klamkami na tyle chyba wystarczy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Radek87, spokojnie możesz używać w tych miejscach menzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A pod klamki która by była najbardziej wskazana, bo auto 2 lata a pod klamkami masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A pod klamki która by była najbardziej wskazana, bo auto 2 lata a pod klamkami masakra FG500 + FF3000... a może papierkiem .. zależy jak wygląda ta "masakra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zależy jak wygląda ta "masakra" Fiatowski czarny, można sobie wyobrazić, a od strony małżonki to wiadomo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 FC+ i microfibra pięknie radzi sobie z rysami pod klamką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kr3t Opel ? najpierw bym sprawdził czy jest dobrze odpowietrzone, potem te zaworki" czy nie sądo góry nogami założone, a jak wszystko bedzie ok to zostaje pompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie Opel, a Seat Ponoć układ 2x odpowietrzany bo mechanikowi się nie podobało to jak po pierwszym odpowietrzeniu nisko brał hamulec, powtórzył czynność i druga próba pokazała to samo więc tak zostawił...pompa? Zmiana zaledwie z 256 na 288... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_S Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dla mnie to zapowietrzona pompa ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Mam do Was pewne pytanie. Dziś przy cofaniu delikatnie przerysowałek kobiecie tylny zderzak w Golfie IV. Wielkość jakieś 10 cm. Z uwagi że to było w miejscu gdzie na zderzaku była plastikowa listwa mój zderzak ucierpiał bardziej. Dała mi dwie propozycje: albo jej płacę 300 zł albo ściągnie z polisy. Czy może orientujecie się ile mi zabiorą z ubezpieczenia za takie niewielkie przerysowanie? Co się bardziej opłaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chodko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jaka ubezpieczalnia? generalnie od 5% do 20% compensa zakłada jedno zdarzenie do roku bez utraty zniżek (wiem z autopsji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 PTU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chodko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zadzwoń do swojego agenta i masz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A pod klamki która by była najbardziej wskazana, bo auto 2 lata a pod klamkami masakra FG500 + FF3000... a może papierkiem .. zależy jak wygląda ta "masakra" A jak byś chciał usunąć z pod klamki zmatowienie po popierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A jak byś chciał usunąć z pod klamki zmatowienie po popierze ? a w jakim samochodzie klamki są przyspawane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Radek87 napisał : takie pytanie czy pasty menzerna (np 1000 lub 3000) można używać z aplikatorem Flexipads 3-color? Próbowałeś kiedyś usunąć zmatowienie po papierze ręcznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Próbowałeś kiedyś usunąć zmatowienie po papierze ręcznie ? tak próbowałem i może nie lustro, ale zmatowienia nie widać ... poza tym w zacytowanym pytaniu nie ma nic o tym, że kolega nie ma polerki... EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jaka ubezpieczalnia?generalnie od 5% do 20% compensa zakłada jedno zdarzenie do roku bez utraty zniżek (wiem z autopsji) W lipcu większość ubezpieczycieli wprowadziło podwyżki 30% za jedną szkodę, kolejne 30 % + za kolejną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Używał ktoś foli 3M? Bo muszę okleić tylną blendę w czarny mat i nie wiem jaką kupić folie i gdzie najlepiej. W ogóle na allegro to same folie Carbon a czarnego matu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi