Kama Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Wielkie dzięki Pytam bo chcę kupić na felgi, ale chyba wyląduje przy okazji na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 kolejny raz uśmiecham się do znawców Bmw model E46 po vinie wyszło radio - Radio BMW Business (C43) kod wyposażenia S661A ktoś ma pojęcie czy jest to kaseta/CD? na allegro są pod tą samą nazwą. Na pewno do kompletu powinna być jeszcze zmieniarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 3 szybkie pytanka: 1. Prickport rozcienczyc z piana czy sie nie oplaca? 2. VP Achilles prep nakladajac recznie robic koliste ruchy czy wzdlozne? 3. FK 1000P HT nakladac ruchami kolistymi czy wzdloznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 3 szybkie pytanka:1. Prickport rozcienczyc z piana czy sie nie oplaca? 2. VP Achilles prep nakladajac recznie robic koliste ruchy czy wzdlozne? 3. FK 1000P HT nakladac ruchami kolistymi czy wzdloznymi? 1. nie można go rozcieńczać , i tylko stosować na suchy lakier. 2 i 3 rób jak ci wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jest gdzieś na forum test APC od Shiny Garagę? Chcę kupić coś nowego i dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jest gdzieś na forum test APC od Shiny Garagę? Chcę kupić coś nowego i dobrego Proszzzz: APC Lime http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10387 Jest jeszcze APC Red Devil HD Nano, który w moje ocenie jest znakomity do odszczurzania. Lime APC również posiadam i używam głównie do wnętrza. W kategorii cena/jakość obydwa bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jest jeszcze APC Red Devil HD Nano, który w moje ocenie jest znakomity do odszczurzania. Dokładnie robiłem nim w tym roku posezonowe czyszczenie felg i świetnie się sprawdził zarówno na felgach jak i oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Czy jest coś lepszego do korekty niż system Menzerny na którym działam czyli: FG 500, PF 2500 i SF 4000 na gąbkach flexi? Jako Cleaner używam HDC Zymola, a na zabezpieczenie Carbon z Zymola. Interesuje mnie mega szklisty mokry wet look na czarnym lakierze, a powłoki kwarcowej nie chcę robić i szukam czegoś na prawdę pro Poradzicie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 AMS, masz szansę być pierwszym ---> http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 191#312191 http://www.chemicalguys.com/ProductDeta ... lick=46394 ale jeśli masz już to co napisałeś to będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
german Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Czy jest coś lepszego do korekty niż system Menzerny na którym działam czyli:FG 500, PF 2500 i SF 4000 na gąbkach flexi? Jako Cleaner używam HDC Zymola, a na zabezpieczenie Carbon z Zymola. Interesuje mnie mega szklisty mokry wet look na czarnym lakierze, a powłoki kwarcowej nie chcę robić i szukam czegoś na prawdę pro Poradzicie coś ? polecam zamiast sf4000 użyć pasty koch hochglanz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wiem, że pytanie trochę z d.... Ale studia tego wymagają... Pisząc wiadomość mail/FB do Partii SLD, jak wg Was powinienem się do nich zwrócić? Szanowna Partio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 JM63 Drodzy Indianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jak SLD to Szanowni Towarzysze... A tak na serio to prędzej widziałbym list do przewodniczącego/sekretarza etc, niż do bezosobowej partii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Szanowna Lewico Heh skoro tak lecimy z pytaniami z innej beczki to moje pytanie - robiłem swap hebli przednich, tzn ja jak ja - mechanik robił i coś chyba spier.... bo totalnie nie hamują, pedal hamulca bierze tak nisko jakbym miał na aucie 4x b. słaby bęben... Co może byc przyczyną? Zapowietrzony układ? Słaba pompa hamulcowa? Zmiana była z 256mm na 288. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Evo, Pisząc im wiadomość na FB mam się zwrócić do sekretarza? Szanowny Panie Sekretarzu? no nie leży mi to Generalnie chodzi o to, że mamy debatę w szkole i reprezentujemy sld... Przyda nam się ich pomoc odnośnie stanowiska w sprawie wprowadzenia Euro, argumenty itd. i zwracam się z prośbą o pomoc, kontakt z człowiekiem, który się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Chyba raczej Szanowny Panie Przewodniczący albo wymieniasz tytuł posady osoby do której się zwracasz: v-ce przewodniczący, skarbniku itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No tak, ale też mi to nie pasuje, bo przecież to nie on czyta i nie do niego się zwracam, tylko do gościa, który zajmuje się takimi duperelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Szanowny Panie Moderatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pewnie jakaś asystentka siedzi i gmera na fejsie to napisz "Kochaniutka tu xxxx xxxx , potrzebuję następujące dane xxxx xxxxx xxxxx ; ASAP " Na pewno wzbudzi zainteresowanie i wiadomość nie przejdzie bez echa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Może poprostu "Szanowni Państwo"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 LoozaQ, Też myślałem o czymś takim... Szanowna partio, szanowni Państwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Drodzy bracia I są Twoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 JM63, Towarzysze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że nie powinieneś pisać "do partii", tylko "do jej członków", czyli "Szanowni Państwo" a nie "Szanowna Partio" - to by było po "staromodnemu". No chyba, że wiesz do kogo piszesz, to "Szanowna Pani/Szanowny Panie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi