k24 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 LZ, jedź do ASO i kup, cena nieznacznie większa a większa pewność dobrej części Ja tak zrobiłem w A6 bo koszt Wahlera ze sklapu to ok 90zł a ASO 120, koszt wymiany w przypadku zepsucia to 500zł bo trzeba rozpiąć rozrząd i pompe wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Carire sam się pytasz na jaki cleaner położyć wosk, a Marcin_ko7 każesz poczytać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micrusec Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Cześć, Chce kupić wąż ogrodowy (wiadomo studnia - pompa - mycie) zastanawiam się nad wyrobem firmy Cellfast, w ich ofercie jest spory wybór, jako warunek konieczny i niezbędny "wąż ma się nie skręcać, nie blokować strumienia wody etc." zastanawiam się następującymi produktami : a) PROFESSIONAL b) GREEN ATS2 c) HOBBY ATS2 Cena również ma znaczenie, dlatego nie wiem czy warto dopłacić do HOBBY czy wystarczy PRO ? A może ktoś poleci wyroby innej firmy ? Generalnie interesuje mnie 3/4" do 1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 LZ, jedź do ASO i kup, cena nieznacznie większa a większa pewność dobrej części Różnie z tym niestety bywa... BTW okazało się, że jednak WAHLER nie był na pierwszy montaż tak jak mi się wydawało tylko BEHR. Niestety w sieci nigdzie BEHRa nie widać. Może faktycznie zapytam jeszcze jutro w serwisie o termostat chociaż wolałbym już dzisiaj to zamówić i mieć z głowy a w przyszły weekend wymienić. Ja tak zrobiłem w A6 bo koszt Wahlera ze sklapu to ok 90zł a ASO 120, koszt wymiany w przypadku zepsucia to 500zł bo trzeba rozpiąć rozrząd i pompe wody Ja takich problemów nie mam na szczęście - termostat ok. 150zł. a wymiana najprawdopodobniej 0zł. Sam pewnie się tym zajmę w przyszły weekend, dostęp jest dość prosty więc powinno się obyć bez niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie bardzo mogę znaleźć na forum, ktoś podrzuci jakiś dobry patent jak się szybko i sprawnie pozbyć chromu z nakrętek do kół? Chciałbym je jakoś sprytnie pomalować na fajny kolor.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_S Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Auto wczoraj nawoskowane w ogrzewanym garażu (ok 20 stopni C) Collim 476. Dzisiaj po okolo 24h wyjechalem na zewnatrz i po paru godzinach samochod pokrywała chyba rosa, przez ktora bylo widać kazdy ruch aplikatora od wosku. Czy takie coś jest normalne czy ja robie cos nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Brzmi jakbyś nie do końca spolerował wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Auto wczoraj nawoskowane w ogrzewanym garażu (ok 20 stopni C) Collim 476. Dzisiaj po okolo 24h wyjechalem na zewnatrz i po paru godzinach samochod pokrywała chyba rosa, przez ktora bylo widać kazdy ruch aplikatora od wosku. Czy takie coś jest normalne czy ja robie cos nie tak ? Może go dobrze nie dotarłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak na moje to też nie dotarty wosk. Panowie i Panie, a teraz moje pytanie - miał ktoś do czynienia z Sonax'em Premium Class Carnauba Care ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, może spróbuj zostawić na noc w odrdzewiaczu, może ściągnie chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, Na starość Ci się zachciewa kolorowych śrubek maluj na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, może spróbuj zostawić na noc w odrdzewiaczu, może ściągnie chrom z tego co czytałem raczej tego nie ruszy, ale znalazłem kilka patentów, jak któryś zadzaiała to się pochwalę Swoop, Na starość Ci się zachciewa kolorowych śrubek maluj na czarno eee czarne w przyszłym sezonie będzie passé ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, Kolorowe na seryjnym kółku w seryjnym samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, Kolorowe na seryjnym kółku w seryjnym samochodzie koło też idzie do malowania także luzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kolorowe kółko + kolorowe śrubki na balonie w seryjnym samochodzie oj Paweł Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kolorowe kółko + kolorowe śrubki na balonie w seryjnym samochodzie oj Paweł Paweł będzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Swoop, to daj znac jak całośc wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 a czy gra warta świeczki? da radę kupić kolorowe śruby/nakrętki na pewnym portalu aukcyjnym. szwagier za coś koło 100 kupił zestaw 20 nakrętek w korze niebieskim - ze dwa lata temu. Nic z nimi się nie dzieje złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kr3t, posiadam ten wosk, pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Opowiadaj jak z trwałością, może jakieś zdjęcia? Jak wypada w zestawieniu z Colli czy FK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Prickborta mozna zastosowac na poczatku na suchy, srednio brudny lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na ile tak pi razy oko starczy mi tester FK 1000P ? I czy mogę pod niego położyć PB BH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 siwy1117 Mozna, ja tak z powodzeniem robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Prickborta mozna zastosowac na poczatku na suchy, srednio brudny lakier? najlepiej na suchy to tak nie spłynie jak po mokrym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na ile tak pi razy oko starczy mi tester FK 1000P ? I czy mogę pod niego położyć PB BH? Na 10 woskowan? Pi x drzwi. Mozesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi